شعار سال
چهارشنبه 29 مهر 1405
  • 1405/04/20 - 12:20
  • - تعداد بازدید: 213
  • - تعداد بازدیدکننده: 213
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در نشست مسئولان استانی با نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس، تأکید شد:

پیگیری جذب اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی نفت برای نوسازی و تجهیز مراکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای لرستان

در نشست هم‌اندیشی با محوریت توسعه زیرساخت‌های مهارتی، راهکارهای جذب اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت برای تجهیز و نوسازی کارگاه‌های آموزشی مراکز فنی‌وحرفه‌ای لرستان، مورد بررسی و تأکید قرار گرفت.

 

به گزارش روابط‌عمومی سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور، این نشست با حضور نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استانداری و معاونین اداره‌کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای لرستان، برگزار شد. هدف اصلی این جلسه، تدوین نقشه راه برای ارتقای تجهیزات مراکز مهارتی، به‌ویژه مرکز شماره یک خرم‌آباد و مرکز غدیر بروجرد، و هم‌راستاسازی آموزش‌ها با فناوری‌های نوین بازار کار عنوان شد.

 

آموزش‌های مهارتی باید متناسب با تحولات فناورانه به‌روزرسانی شود

 

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی، ضمن ابراز نگرانی از فرسودگی برخی تجهیزات آموزشی، بر ضرورتِ جایگزینی ابزارهای سنتی با تکنولوژی‌های مدرن، تأکید کرد.

 

رضا سپهوند با اشاره به بازدیدهای میدانی خود از کارگاه‌ها تصریح کرد: برای اشتغال‌آفرینی پایدار، باید تجهیزات آموزشی با نیازهای روز بازار کار همخوانی داشته باشد. به‌عنوان نمونه، آموزش موتورهای هیبریدی و فناوری‌های نوینِ صنعت خودرو باید جایگزین شیوه‌های آموزشی قدیمی شود تا کارآموزان با دانش روز وارد بازار کار شوند.

 

شکاف تکنولوژیک، بزرگترین چالش آموزش‌های غیررسمی است

 

معاون آموزش، پژوهش و برنامه‌ریزی اداره‌کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای لرستان، ضمن قدردانی از پیگیری‌های نمایندگان مجلس، نقش این مجموعه را در توانمندسازی نیروی انسانی ماهر، بی‌بدیل دانست.

 

کیانوش بازیگر، افزود: در حالی که جهان با سرعت به سمت هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال حرکت می‌کند، مراکز آموزشی ما برای حفظ کیفیت، نیازمند زیرساخت‌های پیشرفته هستند. مرکز شماره یک خرم‌آباد با ظرفیت بالای مربیان متخصص، در صورت تأمین تجهیزات به‌روز، می‌تواند به قطب مهارتی منطقه تبدیل شود.

 

پیگیری بازسازی مراکز آسیب‌دیده با تکیه بر مسئولیت‌های اجتماعی صنایع

 

در بخش دیگری از این نشست، معاون پشتیبانی اداره‌کل لرستان با اشاره به ضرورت تکمیل و بهره‌برداری از مرکز غدیر بروجرد و بازسازی مراکز آسیب‌دیده در شهرستان‌های چگنی و کوهدشت، بر اهمیتِ حیاتی اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت تأکید کرد.

 

نصیری تصریح کرد: بهره‌گیری از ظرفیت صنایع، گامی تعیین‌کننده برای جبران کمبود منابع مالی و نوسازی تجهیزاتِ کارگاهی است که می‌تواند بسترهای آموزشی را برای حضور مؤثر جوانان در بازار کار فراهم کند.

 

تأکید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان بر هم‌افزایی برای تجهیز مراکز

 

سمانه حسن‌پور، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان لرستان نیز با اشاره به توانمندیِ مربیانِ این سازمان، از تلاش برای تخصیص اعتبارات ویژه در سال جاری خبر داد.

 

وی خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در چارچوبِ وظایفِ قانونی و ظرفیت‌هایِ موجود، همکاریِ لازم را برای تأمین تجهیزات و مواد مصرفی مورد نیاز اداره‌کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان به کار خواهد گرفت و از تمامی ظرفیت‌ها برای پیگیری اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی در سطح ملی حمایت می‌کند.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 132840
کلمات کلیدی
زهرا   پاک
خبرنگار

زهرا پاک

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب