شعار سال
دوشنبه 04 آبان 1405
  • 1404/06/31 - 12:19
  • - تعداد بازدید: 246
  • - تعداد بازدیدکننده: 246
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
از مهارت‌آموزی تا اشتغال؛

بهره‌مندی بیش از ۸۰۰ سرباز از طرح «مهتا» در همدان

با حضور نایب رییس مجلس شورای اسلامی و استاندار همدان، از طرح ملی «مهتا» (مهارت‌آموزی تا اشتغال) رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور، طرح مهتا، به‌ عنوان فرصتی برای اشتغال‌زایی سربازان در راستای تربیت سرباز ماهر اجرا می‌شود و رسته‌های شغلی با توجه به اولویت‌های هر استان و شهرستان تعیین خواهد شد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم رونمایی طرح مهتا در همدان، اجرای این طرح را زمینه‌ساز توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار در جامعه عنوان کرد و گفت: این طرح، موجب افزایش اعتماد به نفس جوانان، پس از خدمت سربازی خواهد شد.

حمیدرضا حاجی‌بابایی، اظهار داشت: اجرای طرح مهتا با هدف تربیت نیروی انسانی ماهر، نقش مهمی در ارتقای سطح اقتصادی و اجتماعی جوانان، به‌ویژه سربازان، ایفا می‌کند.

سرپرست اداره‌کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای همدان نیز در ادامه، با اشاره به اینکه این طرح به‌عنوان فرصتی برای اشتغال‌زایی سربازان در راستای تربیت سرباز ماهر اجرا می‌شود، گفت: بیش از ۸۰۰ سرباز در استان، تحت پوشش طرح مهتا (مهارت‌آموزی تا اشتغال) قرار خواهند گرفت.

فاطمه آروانه، مهم‌ترین هدف از اجرای طرح مهتا را کمک به اشتغال و ازدواج جوانان عنوان کرد و بیان داشت: این طرح با هدف آموزش مهارت‌های کاربردی و متناسب با بازار کار به جوانان، به‌ویژه سربازان وظیفه، در استان اجرایی می‌شود.

به گفته وی، این طرح در قالب تفاهم‌نامه‌ای مشترک میان سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای، وزارت ورزش و جوانان و نیرو‌های مسلح اجرا می‌شود و هدف آن، ارتقای مهارت‌های تخصصی جوانان به‌ویژه سربازان وظیفه و تسهیل روند اشتغال آنان، پس از پایان‌خدمت است.

حمید ملانوری شمسی، استاندار همدان در پایان این مراسم، تصریح کرد: اجرای این طرح، دغدغه بیکاری دوران پس از سربازی را کاهش داده و فرد آموزش‌دیده با توجه به مهارت‌های عملی فراگرفته، به‌راحتی جذب بازار کار خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 125828
کلمات کلیدی
زهرا   پاک
خبرنگار

زهرا پاک

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب