شعار سال
جمعه 10 بهمن 1404
  • 1404/07/23 - 13:52
  • - تعداد بازدید: 16
  • - تعداد بازدیدکننده: 14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در دومین جلسه هماهنگی طرح «همنوا»، تأکید شد:

اجرای طرح همنوا با شعار هر دانش‌آموز لرستانی، یک مهارت و حضور ۵۵۱ دانش‌آموز لرستانی

دومین جلسه استانی هماهنگی طرح همنوا با شعار «هر دانش‌آموز، یک مهارت» و با حضور مدیران‌کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای و آموزش و پرورش برگزار و در آن روند اجرای طرح همنوا، ظرفیت‌ها، اهداف و برنامه‌های توسعه‌ای آن، بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور، سرپرست اداره‌کل آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای لرستان، ضمن اعلام آمادگی کامل این اداره‌کل برای همکاری، اظهار کرد: اداره کل آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای لرستان با تمام ظرفیت در اجرای این طرح، مشارکت می‌کند. این برنامه ملی، پیوند میان آموزش رسمی و مهارت‌افزایی را تقویت کرده و زمینه‌ساز اشتغال‌پذیری دانش‌آموزان در آینده خواهد بود.

اله‌بخش اداوی با اشاره به تجربه موفق اجرای این طرح در لرستان، افزود: لرستان می‌تواند به عنوان یکی از استان‌های فعال و پیشرو در اجرای طرح همنوا در سطح کشور مطرح شود و این طرح با هدف توسعه مهارت‌آموزی در میان دانش‌آموزان متوسطه دوم، در سراسر کشور در حال اجراست.

 

حضور ۵۵۱ دانش‌آموز لرستانی در طرح همنوا

در ادامه، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، با تأکید بر اهمیت مهارت‌آموزی در نظام آموزشی، گفت: «شعار اصلی طرح همنوا، هر دانش‌آموز، یک مهارت است. این طرح ملی با هدف تربیت دانش‌آموزان توانمند، خلاق و مهارت‌محور اجرا می‌شود تا نسل آینده، بتواند در کنار آموزش نظری، مهارت‌های کاربردی و شغلی لازم برای ورود به بازار کار را نیز فراگیرد.

عیسی سهرابی با اشاره به هزینه رایگان این طرح، برای دانش‌آموزان، اعلام کرد: در استان لرستان، تاکنون ۵۵۱ دانش‌آموز در قالب ۹ هنرستان و ۲۳ رشته مهارتی در چهار شهرستان خرم‌آباد، کوهدشت، دورود و چگنی در حال مهارت‌آموزی هستند و پس از پایان دوره، گواهینامه رسمی سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای دریافت خواهند کرد.

وی هدف اصلی این طرح را ایجاد پیوند میان آموزش نظری و مهارتی، شناسایی استعدادهای فنی، افزایش انگیزه تحصیلی و فراهم کردن بستر اشتغال پایدار، برای نسل جوان دانست و خواستار بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت‌های استان و مشارکت سایر شهرستان‌ها در اجرای این برنامه شد.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 126560
کلمات کلیدی
زهرا   پاک
خبرنگار

زهرا پاک

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب