شعار سال
پنجشنبه 18 تیر 1405
  • 1405/04/15 - 14:20
  • - تعداد بازدید: 159
  • - تعداد بازدیدکننده: 137
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

با بسیج ظرفیت‌های مهارتی و زیرساختی در مسیرهای مواصلاتی؛ «امداد ایران ماهر»؛ از استقرار تعمیرگاه‌های سیار تا اسکان و پذیراییِ شبانه‌روزی زائران

مراکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور همگام با خیل عظیم زائران مراسم وداع «قائد شهید»، با راه‌اندازی طرح «امداد ایران ماهر»، خدمات گسترده فنی، اقامتی و پشتیبانی خود را در مسیرهای اصلی تردد زائران عملیاتی کرده و هم‌اکنون نیز در حال ارائه خدمات به شرکت‌کنندگان هستند.

سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور برای تسهیل تردد و رفاه حال زائران، ظرفیت‌های کارگاهی و اقامتی خود را در استان‌های تهران، البرز، خراسان رضوی و قم به پایگاه‌های خدمت‌رسانی تبدیل کرده است. این طرح که با هدف مدیریت بحران‌های ترافیکی و پشتیبانی از زائران آغاز شده، هم‌اکنون در بخش‌های زیر در حال اجراست:

خدمات فنی و امداد خودرو تیم‌های تخصصی اتومکانیک و برق خودرو با استقرار در مراکز منتخب، مشغول رفع مشکلات فنی خودروهای زائران هستند. در این بخش، «مرکز شهید خدایی کرج» به قطب متمرکز خدمات تعمیرگاهی (با مشارکت استان‌های البرز، زنجان و همدان) تبدیل شده و ایستگاه‌های سیار امداد نیز در ورودی آبیک (قزوین) و شهرستان گرمسار (سمنان) به صورت فعال به ارائه خدمات می‌پردازند.

ظرفیت‌های اسکان و رفاهی مراکز آموزشی سازمان در مسیرهای منتهی به تهران، قم و خراسان رضوی تجهیز شده و فرآیند پذیرش زائران در آن‌ها در جریان است:

  • مرکز تربیت مربی کرج: با ظرفیت ۵۰۰ نفر به عنوان کانون اصلی اسکان فعال است.
  • مراکز استان تهران: پذیرای ۵۰۰ نفر از زائران هستند.
  • مشهد و قم: ظرفیت‌های اسکان ۳۰۰ نفر در مشهد و ۵۰ نفر در قم عملیاتی شده و در حال بهره‌برداری است.

علاوه بر این، مربیان سازمان در مراکز منتخب، بخش نگهداری از کودکان را برای تسهیل حضور خانواده‌ها در مراسم راه‌اندازی کرده‌اند که این خدمت نیز در حال ارائه است.

پشتیبانی تغذیه‌ای و تدارکات حوزه مقاومت بسیج سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای با همکاری «موکب احباب‌الحسین (ع)»، موکب ویژه‌ای را در مجاورت ساختمان مرکزی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی (خیابان خوش جنوبی) برپا کرده است. در این ایستگاه، توزیع روزانه ۱۰ هزار پرس غذای گرم، ۲۰ هزار بطری آب معدنی و ۵ هزار بسته میان‌وعده (کیک و ساندیس) با مدیریت جهادی کارکنان و کارشناسان سازمان برای زائران در حال انجام است.

تمامی فرآیندهای اجرایی و پشتیبانی این طرح و ارائه این خدمات تا پایان حضور زائران و رفع نیازهای ترافیکی و اقامتی آن‌ها ادامه خواهد داشت.

  • گروه خبری : اخبار تصویری(اسلایدر)
  • کد خبر : 132733
کلمات کلیدی
زهرا   پاک
خبرنگار

زهرا پاک

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب