کسب 2 مدال طلا، یک مدال برنز و 6 دیپلم افتخار در رشته آشپزی نوزدهمین مسابقات ملی مهارت
شرکت کنندگان رشته آشپزی نوزدهمین مسابقات ملی مهارت موفق به کسب 2 مدال طلا، یک مدال برنز و 6 دیپلم افتخار شدند.
شرکت کنندگان رشته آشپزی نوزدهمین مسابقات ملی مهارت موفق به کسب 2 مدال طلا، یک مدال برنز و 6 دیپلم افتخار شدند.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، نوزدهمین مسابقات ملی مهارت در رشته آشپزی به میزبانی استان مازندران، در مرکز آموزش فنی و حرفه ای 22 بهمن ساری طی دو روز 22 تا 24 مهر سال جاری، با حضور 18 شرکت کننده از 17 استان کشور در 5 مرحله برگزار شد.
بنا براین گزارش، در این رقابت ها 11 نفر زن و 7 نفر مرد از استان های: مازندران، اصفهان، بوشهر، تهران، خراسان رضوی، سمنان، فارس، قزوین، قم، گیلان، لرستان، اصفهان، مرکزی، کردستان، کرمان و کرمانشاه و تیم مستقل از دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه فنی و حرفه ای و مدارس سما، در 5 مرحله (نوبت صبح و عصر) به طبخ غذاهای فینگر فود، ماهی کبابی قزل آلا درسته، غذای خمیری، سالاد سبزیجات کبابی، چیز کیک، خوراک مرغ بادام و زنجبیل پرداختند.
در نهایت پس از اعلام نظرات داوران، علی عابدین پورامیری از استان مازندران و آرمان نصیر زاده از استان فارس مدال طلا و شکیب حسینی از استان گیلان، مدال برنز این مسابقات را دریافت کردند.
همچنین زهرا قهوه چی از بوشهر، بهار آذرخش از لرستان، سیده ژینو حسینی از کردستان، ضحی یوسفی از مازندران، محمد غفاری از تهران و مهلا کاظم زاده از سمنان موفق به دریافت دیپلم افتخار شدند.
نوزدهمین مسابقات ملی مهارت برای نخستین بار با مشارکت موثر دستگاه های دولتی و بنگاه های اقتصادی بخش خصوصی برگزار می شود.
برگزیدگان نهایی نوزدهمین مسابقات ملی مهارت برابر تصمیمات ستاد اجرایی مسابقات ملی مهارت به مسابقات جهانی مهارت 2022 شانگهای که در کشور چین برگزار می شود، اعزام خواهند شد.
علاقه مندان برای دریافت اطلاعات به روز از روند برگزاری مسابقات مذکور می توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی مهارت ایران به نشانی http://worldskills.ir/news/ اقدام کنند.
نظر دهید