شعار سال
پنجشنبه 04 بهمن 1403
  • 1397/12/04 - 11:26
  • - تعداد بازدید: 2189
  • - تعداد بازدیدکننده: 186
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

کارگاه آموزشی فنی و تخصصی ویژه مربیان آموزش فنی و حرفه ای صنعت تبرید و تهویه مطبوع شروع به کار کرد

کارگاه آموزشی فنی و تخصصی ویژه مربیان آموزش فنی و حرفه ای فعال در صنعت تبرید و تهویه مطبوع در راستای اجرای اهداف پروتکل مونترال و انجام تعهدات کشور جمهوری اسلامی ایران برای حفاظت لایه اوزن به مدت 4 روز از امروز چهارم اسفند آغاز و تا هفتم اسفند ماه ادامه می یابد.

کارگاه آموزشی فنی و تخصصی ویژه مربیان آموزش فنی و حرفه ای فعال در صنعت تبرید و تهویه مطبوع در راستای اجرای اهداف پروتکل مونترال و انجام تعهدات کشور جمهوری اسلامی ایران برای حفاظت لایه اوزن  به مدت 4 روز از امروز چهارم  اسفند آغاز و تا هفتم اسفند ماه ادامه می یابد.


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، علیرضا طاهرپور، مدیرکل دفتر نظارت، بهسازی و هدایت شغلی این سازمان گفت: کارگاه آموزشی مذکور با عنوان « سرویس کاری خوب برای حذف HCFC ها و آشنایی با مبردهای هیدروکربنی و روش های صحیح کار با آنها درصنعت تبرید و تهویه مطبوع» با حمایت دفتر حفاظت لایه اوزن - برنامه محیط زیست سازمان ملل در مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای کشور با هدف آموزش های فنی و تخصصی برای 20 نفر از مربیان این سازمان در حال برگزاری است.


وی تصریح کرد: سخنرانی مدیر دفتر حفاظت لایه اوزن  و رئیس مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی وحرفه ای کشور، ارائه مباحثی در خصوص پیامدهای زیست محیطی و برنامه حذف HCFC ها در ایران توسط نماینده دفتر لایه اوزن و بحث گروهی و شناسایی و بررسی نیازهای ضروری مربیان توسط مدرسان این مرکز  از جمله برنامه های روز اول کارگاه آموزشی است.


طاهر پور ادامه داد: ارائه مباحثی در خصوص جایگزین های HCFC ها و خصوصیات آنها، روش های جابجایی مبردهای HFC (شامل ابزار و تجهیزات مناسب و PPE) و سرویس کاری خوب شامل تصویری فرآیند بازیاف، آزمون نشتی تحت فشار و تخلیه و شارژ توسط مدرسان مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای کشور از دیگر برنامه های روز اول کارگاه است.


مدیرکل دفتر نظارت، بهسازی و هدایت شغلی سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور گفت: در روز اول کارگاه، جلسه عملی با موضوعات ریکاوری، ری سایکل و ریکلیم، روش های ریکاوری، سیستم های ریکاوری مکانیکی، ریکاوری سیستم های تبرید کوچک، ابزار و لوازم موردنیاز تعمیرات و بهترین روش های تعمیرات توسط مدرسان مرکز تربیت مربی برگزار می شود.


وی در خصوص برنامه های روز دوم کارگاه گفت: آماده سازی و مرور موارد گذشته، کاربردهای مبردهای هیدروکربنی با مشخصه های ایمن، مقایسه مبردهای هیدروکربنی با مبردهای مصنوعی، ویژگی های مبردهای هیدروکربنی مورد استفاده در سیستم های تبرید و تهویه مطبوع و سرویس کاری خوب شامل آزمون فشار، نشت یابی، تخلیه و شارژ برای دستگاه های مبتنی بر (R600a ، R32، R290) از موضوعات آموزشی روز دوم است.


طاهر پور افزود: فرآیند نصب دستگاه های تهویه مطبوع (اسپیلیت)، نگهداری و کار ایمن با مبرد (R600a، R32، R290) و دستگاه های تهویه مطبوع، معرفی سیلندرهای مبرد دو طرفه با قابلیت شارژ مجدد در صنعت تهویه مطبوع و تبرید و شرایط کارکرد سیستم های تبرید و تهویه مطبوع با مبرد (R290) از دیگر موضوعات آموزشی روز دوم کارگاه است.


مدیرکل دفتر نظارت، بهسازی و هدایت شغلی سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور گفت: در روز سوم کارگاه آموزشی مذکور مربیان سازمان در خصوص تعمیرات یخچال های با مبرد R600a و کار با ابزار لکرینگ تحت نظر کارشناسان شرکت تولید کننده یخچال R600a  و مدرسان مرکز تربیت مربی  آموزش عملی می بینند.


وی ادامه داد: در روز سوم کارگاه از مربیان آزمون گرفته می شود و در روز چهارم نیز مربیان از خط تولید یخچال با مبرد اشتعال زا R600a  بازدید می کنند.


همچنین در پایان دوره آموزشی؛ هشتم اسفندماه،  مربیان در سمیناری که با موضوع آخرین تحولات تهویه و تبرید در محل هتل پارسیان اوین توسط آقای کارسن برمن،  کارشناس ارشد و خبره مسابقات جهانی از آلمان، برگزار می شود، حضور می یابند.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 79249
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب