شعار سال
جمعه 05 بهمن 1403
  • 1397/08/13 - 09:59
  • - تعداد بازدید: 2446
  • - تعداد بازدیدکننده: 204
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سرپرست نمایندگی سازمان امور پناهندگی کشور نروژ در ایران از کارگاه های آموزش اتباع در مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران مشهد بازدید کرد

سرپرست نمایندگی سازمان امور پناهندگی کشور نروژ در ایران در بازدید از کارگاه های آموزش اتباع در مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران مشهد بر توسعه همکاری در حوزه آموزش های مهارتی فنی و حرفه ای تأکید کرد.


سرپرست نمایندگی سازمان امور پناهندگی کشور نروژ در ایران در بازدید از کارگاه های آموزش اتباع در مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران مشهد بر توسعه همکاری در حوزه آموزش های مهارتی فنی و حرفه ای تأکید کرد.


به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی، الیویه ونده کاستیل، سرپرست نمایندگی سازمان امور پناهندگی کشور نروژ در ایران به همراه مانیول اسلام، ناظر ارشد برنامه های NRC در نشستی با افشین رحیمی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای این استان به بررسی آموزش های مهارتی ویژه اتباع افغان در مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان پرداخت.


در این نشست کاستیل ضمن اشاره به همکاری نزدیک NRC با سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، از خراسان رضوی به عنوان زمینه مناسب و قابل توجهی در جهت توسعه این همکاری ها نام برد و افزود: توسعه همکاری ها قطعا می تواند اتفاقات خوبی را رقم بزند.


مدیر امور برنامه‌ریزی کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در ادامه از آمادگی سازمان متبوع خود برای تأسیس کارگاه های جدید در صورت نیاز و یا توسعه مشاغل خانگی در حوزه اتباع گفت و اضافه کرد: NRC با انعطافی که دارد می تواند آنچه را که برای آموزش اتباع نیاز است را با نگاه تقویت کارگاه ها انجام دهد.


کاستیل خاطر نشان کرد: هدف ما نگاهی نوآورانه به الگوی آموزشی در خراسان رضوی است بنابراین می خواهیم که اموزش فنی و حرفه ای اعلام نماید که  کدام دوره های آموزشی بیشترین  تاثیرگذاری را برای اتباع داشته است.  


در ادامه این نشست مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی به تشریح فعالیت های آموزشی در حوزه اتباع پرداخت و گفت: از سال 89 که آموزش اتباع با حمایت کمیساریا و نهادهای بین المللی آغاز شده است بالغ بر 4 هزار و 900 نفر ازاتباع در گروه های آموزشی مختلف از جمله صنایع پوشاک، مراقبت زیبایی و تعمیر موبایل در گروه های آقایان و بانوان آموزش دیده اند.


رحیمی یادآور شد: تلاش ما افزایش کیفیت در کنار افزایش کمیت آموزشی است که البته این مساله نیازمند افزایش اعتبار تخصیصی است.


وی آموزش به اتباع را نوعی سرمایه گذاری انسانی عنوان کرد و در توضیح افزود: این افراد در صورت بازگشت به کشور خود به عنوان فردی ماهر امکان اشتغال و کسب درآمد را دارا هستند و در صورت ماندن در ایران یا مهاجرت به کشوری دیگر نیز به عنوان نیرویی مولد و توانمند خواهند بود.


رحیمی همچنین بر بسته آموزشی شامل مهارت، مدیریت کسب و کار و کارآفرینی  در کنار فناوری تأکید کرد و از نگاه نتیجه گرا در سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور                                      گفت.


در ادامه سرپرست نمایندگی سازمان امور پناهندگی کشور نروژ در ایران و ناظر ارشد برنامه های NRC  با همراهی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی از کارگاه های ویژه آموزش اتباع در حوزه مراقبت زیبایی، عکاسی و صنایع پوشاک در مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران مشهد  بازدید کردند.


                                                                                                         


 


 


 


  


 


 


 

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 76984
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب