شعار سال
یکشنبه 30 دی 1403
  • 1399/12/11 - 12:03
  • - تعداد بازدید: 2116
  • - تعداد بازدیدکننده: 209
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خبر داد:آمادگی برای تدوین 3000 استاندارد شایستگی، ارزیابی و شغل برای شاغلان صنعت خودرو

علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در مراسم انعقاد تفاهم نامه با گروه خودرو سازی سایپا با اشاره به ظرفیت بالای صنعت خودرو در کشور گفت: برای تدوین سه هزار عنوان استاندارد شایستگی، ارزیابی و حرف و مشاغل گروه خودرو سازی سایپا آمادگی لازم در سازمان وجود دارد.


علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در مراسم انعقاد تفاهم نامه با گروه خودرو سازی سایپا با اشاره به ظرفیت بالای صنعت خودرو در کشور گفت: برای تدوین سه هزار عنوان استاندارد شایستگی، ارزیابی و حرف و مشاغل گروه خودرو سازی سایپا آمادگی لازم در سازمان وجود دارد.


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، تفاهم نامه همکاری آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و گروه خودرو سازی سایپا 10 اسفند ماه سال جاری  به امضای علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و سیدجواد سلیمانی، مدیر عامل گروه خودرو سازی سایپا و نایب رئیس هیات مدیره رسید.


بنا براین گزارش، در این مراسم هاشمی، گفت: برای بودن در مسیر مهارت و صیانت از محصول و استعداد ملی، تربیت نیروی انسانی ماهر باید مورد توجه قرار گیرد که سنجش صلاحیت حرفه ای نیروی انسانی در رأس این هرم قرار دارد.


وی تصریح کرد: صنعت خودرو، صنعتی انسان ساز در حوزه تولید ثروت است.


هاشمی با بیان اینکه این تفاهم نامه می تواند نویدبخش ارتقای صلاحیت حرفه ای در مجموعه سایپا باشد، گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور آمادگی تدوین استانداردهای شایستگی، ارزیابی و حرف و مشاغل را برای 3 هزار عنوان شغلی سایپا دارد.


وی تصریح کرد: گروه خودرو سازی سایپا می تواند پیشتاز سنجش مهارت در کشور باشد، بدین صورت که اگرصلاحیت حرفه ای و مهارت شغلی کارکنانش احراز شود، گواهینامه مهارتی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور را با اعتبار جهانی و قابلیت ترجمه کسب می کند و چنانچه عزم و اراده اش برای تولید خودرو در اقصی نقاط جهان باشد، حرفی برای گفتن خواهد داشت.


در ادامه، هاشمی افزود: گروه خودرو سازی سایپا در کنار تولید محصولات جدید و خدمات پس از فروش می تواند نگاه با کرامت به مشتری را شکل دهد و می توانیم از طریق طراحی اپلیکیشن های آموزش مجازی با همکاری دو مجموعه به نیازهای اولیه و اساسی مشتریان پاسخ دهیم.


معاون وزیر گفت: اکنون بزرگترین صنعت کشور، صنعت خودرو است و سرعت تکنولوژی، فناوری های نوین، رقابت بین صنایع نوین و مطالبه گری جامعه نیاز تغییر جدی در تولید خودرو را بیش از پیش  به عنوان یک ضرورت ملی نمایان می کند.


رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: گروه خودرو سازی سایپا، نیمی از صنعت خودرو کشور را بر عهده دارد و می تواند مرجع توانمندی برای مهارت آموزی در صنعت خودرو باشد.


وی تأکید کرد: سرمایه انسانی ثروت اصلی هر جامعه ای است و رقابت در تولید نیروی ماهر و توانمند می تواند در گروه خودروسازی سایپا ثروت تولید کند.


هاشمی در ادامه به مدارس مهارتی سایپا اشاره و بیان کرد: مدارس مهارتی گروه خودرو سازی سایپا باید بسیار توانمند عمل کند و به واسطه نگاه به انسان توانمند، خلاق و نوزا که محور توسعه است با تولید محصول با کیفیت رقابت پذیری پایدار ایجاد کند.


وی آمادگی سازمان برای سنجش صلاحیت ارائه گواهی نامه مهارت به شاغلین را اعلام و تأکید کرد در تربیت نیروی ماهر نباید وقفه باشد.


هاشمی در ادامه با اشاره به فعالیت 700 نمایندگی سایپا در سطح کشور، گفت: هر نمایندگی باید ملزم به دریافت گواهی نامه مهارت باشد و با همکاری نمایندگی های سایپا و مراکز مهارت آموزی سازمان در کنار مراکز جوار کارگاهی، نمایندگی های سایپا به یک مرکز آموزش تبدیل شود.


هاشمی در همین رابطه بر استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تأکید کرد.


وی افزود: گروه خودروسازی سایپا دربرگزاری «مسابقات ملی و آسیائی مهارت»  به عنوان حامی می تواند سهم مهمی داشته باشد و با کشف و پرورش استعدادهای کارکنان خود (جوانان زیر 22 سال) ، نخبگان مهارتی آن مجموعه را به برند سایپا تبدیل کند.


بنابراین گزارش، هاشمی، آمادگی برای ایجاد «دپارتمان تخصصی سایپا در مرکز تربیت مربی» سازمان با استفاده از ظرفیت های دو مجموعه و توجه به ظرفیت ویژه  مرکز تخصصی آموزش خوردوی 9 دی(کوئیکا) با توجه به تعاملات به روز مرکز با کشور کره جنوبی را از دیگر زمینه های همکاری دو مجموعه ذکر کرد.


در ادامه سیدجواد سلیمانی، مدیر عامل گروه خودرو سازی سایپا و نائب رئیس هیات مدیره، گفت: امیدواریم با انعقاد تفاهم نامه با سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، برنامه های مهارتی عملیاتی شود.


وی ادامه داد: برنامه کلان گروه خودروسازی سایپا، تغییر تکنولوژی، برنامه ریزی برای حرکت به سمت محصولات دانش محور است که برای تحقق آن نیازمند نیروی انسانی  هستیم که سطح دانش بالاتری همراه با آموزش های مهارتی شغلی را گذرانده باشند.


وی با اشاره به مدارس مهارتی سایپا گفت: در این زمینه اقدامات خوبی صورت گرفته است که با همکاری و استفاده از تجارب و توانمندی های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور می توان آن را بسط و گسترش داد.


 


  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 85847
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب