شعار سال
پنجشنبه 27 دی 1403
  • 1401/06/05 - 09:55
  • - تعداد بازدید: 387
  • - تعداد بازدیدکننده: 358
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

در شورای مهارت استان مرکزی عنوان شد: تمرکز سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ایجاد اشتغال است

دکتر شاه پسند، معاون آموزش سازمان فنی و حرفه ای کشور: برنامه جدید این سازمان در سال جاری آموزش مهارت در کارگاه و بنگاه اقتصادی است چرا که بازدهی اشتغال آن ۸۳ درصد است.


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ دکتر شاه پسند معاون آموزش سازمان فنی و حرفه ای کشور در حاشیه شورای مهارت استان مرکزی در اراک به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: برنامه جدید این سازمان در سال جاری آموزش مهارت در کارگاه و بنگاه اقتصادی است چرا که بازدهی اشتغال آن 83 درصد است


وی با بیان اینکه بخشی از آموزش های امسال برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی است گفت: غالب این آموزش برابر با رشته های دانشگاهی آن برای ورود به بازار کار است


 وی در نشست شورای مهارت استان مرکزی نیز با اشاره به اینکه تقویت حوزه اشتغال ایجاد مانع در برابر آسیب های اجتماعی است گفت: رسالت اصلی فنی و حرفه ای آموزش افراد جویای کار و افراد شاغل برای ماندگاری در شغل است که در کنار آن آموزش هایی به سربازان و افراد آسیب پذیر ارائه می شود


رستمی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای استان مرکزی نیز با اشاره به اینکه فنی و حرفه ای استان مرکزی به عنوان مرجعی برای اشتغال و تثبیت ان است گفت: از سال 97تا سال جاری بیش از یک میلیون و 900 هزار نفر از آموزش های این سازمان استفاده کردند


میرزاخانی معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری نیز با بیان اینکه به روز رسانی رشته های آموزشی مهم است گفت: آموزش رشته های مانند هوش مصنوعی می تواند جوانان بیشتری را به سمت فنی و حرفه ای و آمادگی جامعه برای اشتغال های جدید ایجاد کند.


تخصیص 128 میلیارد تومان اعتبار به فنی و حرفه‌ای استان مرکزی


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی با اشاره به تخصیص ۱۲۸ میلیارد تومان بودجه به فنی و حرفه‌ای در سفر دولت به استان مرکزی گفت:آموزش‌های مهارتی در استان مرکزی باید بازنگری شوند.


حسن میرزاخانی ظهر امروز در نشست شورای مهارت استان مرکزی با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری اظهار داشت: دغدغه مقام معظم رهبری در حوزه جمعیت و جوانی آن است به طوری که فرمودند موضوع مسن بودن جمعیت باید مورد توجه باشد و جوانان به مهارت و اشتغال نیاز دارند و باید تسهیلاتی به آنها ارائه شود تا برای خود شغلی ایجاد کنند که در اعتماد به نفس آنها، تشکیل خانواده و فرزندآوری تاثیرگذار است.


وی افزود: آزمایشگاه مرجع استان باید در دستورکار قرار گیرد تا استان مرکزی به عنوان پایلوت در کشور باشد همچنین باتوجه به اینکه واحدهای تولیدی شهرستان‌های اراک، خمین و شازند با کمبود نیروی انسانی ماهر مواجه هستند باید برنامه‌ریزی درست در این راستا انجام و در دستورکار قرار گیرد.


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی ادامه داد: استفاده از تخصص افراد باید مورد توجه باشد که از گذشته استادکاران ماهر تربیت شدند اما موانع قانونی در اجرای طرح استادکار باید در سطح کشوری رفع شود.


میرزاخانی تصریح کرد: مشاغلی که در آینده جامعه به آنها نیاز دارد باید شناسایی شوند و در این راستا دانشگاه‌ها، اساتید، نخبگان و دانشجویان همکاری کنند زیرا توجه به آینده و بررسی وضعیت‌ به آینده مشاغل کمک می‌کند.


وی بیان کرد: اکنون بسیاری از مشاغل مورد پسند جوانان نیست و نگرانی در تامین نیروهای تعمیراتی از جمله تعمیر لوازم خانگی و خودرو وجود دارد که باید سازمان فنی‌و‌حرفه‌ای در این زمینه اقدام و مورد توجه قرار دهد.


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی عنوان کرد: صنایع‌دستی یک ظرفیت است که در آینده هم نقش خوبی دارد بنابراین توجه به صنایع دستی و آموزش و مهارت در این حوزه می‌تواند در مشاغل آینده مورد توجه قرار بگیرد.


  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 92977
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب