شعار سال
دوشنبه 08 بهمن 1403
  • 1397/06/30 - 11:28
  • - تعداد بازدید: 2490
  • - تعداد بازدیدکننده: 151
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
در راستای توانمندسازی مهارتی معلولان؛

تفاهم نامه همکاری بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای و اداره کل بهزیستی استان لرستان منعقد شد

تفاهم نامه همکاری بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای و اداره کل بهزیستی استان لرستان در راستای توانمندسازی مهارتی معلولان منعقد شد.


تفاهم نامه همکاری بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای و اداره کل بهزیستی استان لرستان در راستای توانمندسازی مهارتی معلولان منعقد شد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان، مراسم امضای این تفاهم نامه در راستای اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان و با هدف ارائه خدمات آموزشی و مناسب سازی فضاهای عمومی برای استفاده آنان منعقد شد.


بنا بر این گزارش، نشست امضای تفاهم نامه مذکور با حضورمدیرکل آموزش فنی و حرفه ای، مدیرکل بهزیستی، معاونین و مسئولان دو اداره کل در راستای ایجاد بسترهای مناسب برای سهولت دسترسی معلولان و جانبازان به امکانات و فضاهای فیزیکی ساختمان های اداری و آموزشی و ارائه آموزش های مهارتی به جامعه هدف در دفتر مدیرکل بهزیستی استان لرستان برگزار شد.


رحمن قلاوند، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان با بیان اینکه رسالت سازمان آموزش فنی و حرفه ای مهارت آموزی و ارتقاء مهارت است، گفت: در نظر داریم با ارائه آموزش های مهارتی به جامعه هدف بهزیستی، توانمندسازی و کاهش تألمات زندگی افرادی که عمدتا به خواسته خود دچار مشکل نشده اند را انجام دهیم.


قلاوند با بیان انیکه در حوزه اشتغال نیازسنجی شغلی بر نیازسنجی آموزشی اولویت دارد تأکید کرد: توانمندسازی و ارائه آموزش ها باید بر اساس نیازسنجی شغلی صورت پذیرد.


مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان پیشنهاد داد: برای ارائه آموزش های مهارتی متناسب با جامعه هدف بهزیستی، این اداره کل آماری از افراد تحت پوشش خود را تهیه و با توجه به علاقه مندی، شرایط، توانایی های جسمی و ذهنی هر فرد و نیاز بازارکار، نیازسنجی شغلی با همکاری ارگان های مربوطه برای این افراد انجام پذیرد.


وی ادامه داد: سپس با توجه به نیازسنجی شغلی صورت گرفته، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان آموزش های مهارتی مورد نیاز افراد را ارائه خواهد داد و کارگاه های مورد نیاز آنان تهیه و تجهیز می شوند.


قلاوند افزود: در صورت نبود امکانات برای آموزش این افراد در استان لرستان، می توانیم آنان را به استان های دیگر معرفی و شرایط لازم را برای آموزش آنان در ادارات کل آموزش فنی و حرفه ای سایر استان ها فراهم کنیم.


وی بر همکاری و هم افزایی بیشتر ادارات در راستای تکمیل زنجیره شغل در استان لرستان تأکید کرد و گفت: می توانیم با همکاری سایر دستگاه های عضو شورای هماهنگی، فضاهای بدون استفاده موجود در شهر را به نمایشگاه دائمی تبدیل کرده و محصولات و دستاوردهایی را که معلولان پس از فراگیری آموزش های مهارتی تولید می کنند به معرض نمایش بگذاریم که به دلیل شرایط خاص آنان محصولات تولید شده مورد توجه بازدیدکنندگان و گردشگران قرار خواهد گرفت.


فاطمه زهرا توکلی، سرپرست اداره کل بهزیستی استان لرستان ضمن تقدیر از اقدامات اداره کل آموزش فنی و حرفه ای این استان در راستای مناسب سازی فضاهای عمومی و آموزش به افراد تحت پوشش بهزیستی گفت: با ارزیابی های صورت گرفته، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان از دستگاه های برتر در زمینه مناسب سازی و اجرای ضوابط و استانداردهای مناسب سازی در ساختمان های خود می باشد.


توکلی گفت: حتی اگر ضایعه ای برای افراد اتفاق نیفتد و یا دچار نقص عضو نشوند، همه افراد در سالمندی درجاتی از ناتوانی را به دلیل سبک زندگی شان تجربه خواهند کرد و مناسب سازی فرهنگی پیش از مناسب سازی فیزیکی باید صورت گیرد.


در پایان این جلسه اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان، از کارشناس مناسب سازی بهزیستی استان به دلیل ارائه راهکارهایی برای مناسب سازی فضاها تقدیر کرد.


 

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 76251
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب