شعار سال
دوشنبه 01 بهمن 1403
  • 1398/11/08 - 12:59
  • - تعداد بازدید: 3916
  • - تعداد بازدیدکننده: 205
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
علی اوسط هاشمی:

ارزش زایی رقابت در عرصه ملی ضرورت است/ خلق مزیت برای مهارت در رقابت یک ضرورت ملی است

علی اوسط هاشمی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در نشست ستاد اجرایی مسابقات ملی و بین المللی مهارت بر ارزش زایی و درونی کردن رقابت در عرصه ملی به عنوان یک ضرروت که مقدم بر جنبه بین المللی مسابقات است، تأکید کرد.

 


علی اوسط هاشمی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در نشست ستاد اجرایی مسابقات ملی و بین المللی مهارت بر ارزش زایی و درونی کردن رقابت در عرصه ملی به عنوان یک ضرروت که مقدم بر جنبه بین المللی مسابقات است، تأکید کرد.


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، با حضور علی اوسط هاشمی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان، معاونین و اعضای کمیته ، دومین نشست ستاد اجرایی مسابقات ملی و بین المللی مهارت با هدف انتخاب رشته های شرکت کننده کشورمان در مسابقات آسیایی 2020 برگزار شد.


 هاشمی با تأکید بر ارزش آفرینی برای رقابت در کشور گفت: جلب توجه جامعه به ارزش مهارت برای برگزاری مسابقات در سطح ملی و بین المللی ضروری است.


وی افزود: در این برهه از زمان به تغییر ارزش ها در رقابت نیاز داریم تا وزن اجتماعی قدرت زا برای مهارت در کشور ارتقا یابد.


 هاشمی تصریح کرد: رقابت ها نباید محدود به بعد توانمندی های  جسمی (ورزشی) باشند بلکه باید به سمت رقابت های فکری، علمی و مهارتی نیز متمرکز شویم و برای مهارت در سطح ملی خلق مزیت نمائیم.


رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ادامه داد: با رقابت در مهارت به تغییر در نگاه اجتماعی می اندیشیم تا بتوانیم تمرکز نگاه جامعه به رقابت های صرفاً ورزشی را کاهش داده و آن را در تمام رقابت ها توزیع کنیم.


هاشمی گفت: در شرایطی که جامعه نیازمند ارتقای فضای نشاط و شادمانی است، استعداد یابی برای کسب موقعیت داخلی و بین المللی ضروری است.


معاون وزیر تعاون اظهار کرد: با ارزش زایی ملی برای قهرمانان المپیادهای مهارتی می توانیم توجه دولت و حکومت را جلب کرده و عصر جدیدی در مهارت آموزی کشور را رقم بزنیم.


وی افزود: قدمت مهارت در کشور به بازسازی متناسب با زمان نیاز دارد.


 


ثروت حاصل از مدیریت با مهارت ماندگارتر از ثروت با اتکا به منابع است


در ادامه معاون وزیرکار از چگونگی ارتقای رقابت ماهرانه در جامعه سخن گفت و بیان کرد: بنیه اصلی در عرصه رقابت بنیه داخلی است و باید راهکاری اندیشیده شود تا مهارت اسباب مشارکت در بین شرکای اجتماعی را به وجود آورد.


وی در همین زمینه بر گسترش نگاه و تغییر دید با نگاه نو به بازار رقابت جهان تأکید کرد و افزود: فرهنگ رقابت باید از درون کشور آغاز شود و این با سوق دادن نقش آفرینان به عرصه های بین المللی میسر می شود.


هاشمی تأکید کرد: ارتقای نگاه عمومی به حوزه مهارت و ایجاد وزن بین المللی برای آن نیازمند زمینه ملی است.


در ادامه رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، از جلب مشارکت آموزش و پرورش برای شرکت دانش آموزان هنرستان ها و مدارس کار و دانش به مسابقات مهارت و استعدادیابی آنان سخن گفت و تأکید کرد: این امر پویایی و به ثمر نشستن استعداد آدمی را به دنبال دارد.


معاون وزیر کار و رئیس سازمان در خصوص برگزاری مسابقات ملی و بین المللی مهارت گفت: در مرحله نخست باید ظرفیت رشته های داخلی شناسایی شود تا بر اساس آن سیاست ها، زمینه همکاری شرکا و نقش آفرینان احصا شود.


هاشمی با تأکید بر تولید عنوان مناسبت سازی برای پویایی جامعه گفت: نیاز به تصویب تقویمی در شورای عالی داریم که نگاه دولت را به مهارت جلب کرده و منجر به حمایت و پشتیبانی عمومی شود.


وی ادامه داد: از ساختار درونی خود برای خلق مهارت استفاده می کنیم تا وزن بین المللی مهارت کشورمان ارتقا یابد.


 


نگاه جامعه را برای ارتقای ارزش رقابت در  مهارت با خود همراه می کنیم


معاون وزیر کار با اشاره به نقش مؤثر شرکای اجتماعی و انجمن های صنفی در عرصه ارتقای رقابت در مهارت اظهار داشت: شرکای اجتماعی دارای جایگاه، جریان ساز و با انگیزه را در این مسیر با خود همراه می کنیم.


هاشمی افزود: شرکای اجتماعی و کانون انجمن های صنفی باید نقش خود را در مسابقات مشخص کرده و قوی در صحنه حاضر شوند.


رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بر ایجاد بانک مهارت ملی مربیان و شناسایی مربیان آگاه و خبره در رشته های مختلف توسط مرکز تربیت مربی برای حضور در اردوهای آماده سازی مسابقات و استعدادیابی توسط مربیان در کارگاه های آموزشی تأکید کرد.


 


نگاه ملی به مهارت برای حضوری مقتدرانه


این گزارش می افزاید: هاشمی برای حضور قوی کمی و کیفی در میدان مسابقات مهارتی گفت: تجزیه و تحلیل سابقه حضور در مسابقات، شناسایی نقاط قوت و ضعف و اینکه شأن نزول مسابقات بر چه اساسی استوار است، بسیار ضروری است.


وی گفت: در جلسه آتی این کمیته باید چارچوب و راهکارها با الگوبرداری از کشورهای موفق دنیا در عرصه مهارت از جمله چین و هندوستان، شناخت استعدادهای ملی مهارتی و نحوه ایجاد انگیزش برای حامیان مسابقات پایه گذاری شود.


شایان ذکر است مسابقات آسیایی 2020 دومین دوره مسابقات در قاره آسیا است که شرکت کنندگان در 21 رشته مهارتی به رقابت می پردازند.


رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در پایان بر حضور تیم کشورمان در حداقل در 10 رشته مهارتی تأکید کرد.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 83259
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب