شعار سال
دوشنبه 03 دی 1403
  • 1403/09/27 - 11:42
  • - تعداد بازدید: 185
  • - تعداد بازدیدکننده: 172
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای در دنیای امروز به عنوان یک عامل کلیدی در توسعه اقتصادی و اجتماعی شناخته می‌شود

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور در آئین بروزرسانی مرکز تربیت مربی فنی‌وحرفه‌ای بیان داشت: آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای در دنیای امروز از فضای سنتی فراتر رفته و به عنوان یک عامل کلیدی در توسعه اقتصادی و اجتماعی شناخته می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور، غلامحسین محمدی صبح امروز در مراسم بروزرسانی مرکز تربیت مربی ایران در کرج با اشاره به اینکه امروز گامی دیگر در مسیر توسعه کشور برداشته می‌شود، اظهار داشت: در نقطه‌ای ایستاده‌ایم که با تلاش‌های جمعی و همکاری‌های بین‌المللی به عنوان یک الگو به سوی آینده‌ای روشن حرکت می‌کنیم.

وی پروژه بروزرسانی مرکز تربیت مربی فنی‌وحرفه‌ای ایران را نمونه‌ای درخشان از این نوع همکاری‌ها خواند و افزود:  امیدواریم نتایج این پروژه نه تنها برای ایران بلکه به عنوان مدلی موفق در سطح منطقه و جهان شناخته شود.

رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور ضمن قدردانی از آژانس همکاری های بین المللی کره (کوئیکا) و تمام کسانی که در این پروژه همکاری داشته و موجب ارتقاء بهره‌وری در این عرصه می‌شوند، بیان کرد: در اجرای این پروژه ضمن تجهیز مرکز تربیت مربی فنی‌وحرفه‌ای به امکانات آموزشی جدید، ۳۵ کارشناس فنی و حرفه ای کشورمان درکشورهای اروپایی و کره جنوبی آموزش های لازم را در چهار گروه فنی شامل کشاورزی، تأسیسات و صنایع ساختمان، آی تی و طراحی دوخت و سه گروه کارآفرینی، شبکه آموزش و فناوری اطلاعات فرا خواهند گرفت.

وی با بیان اینکه در شرایطی که فناوری با سرعتی سرسام‌آور در حال تغییر است و تربیت نیروی انسانی ماهر و آشنا با دانش روز نه تنها یک ضرورت است بلکه پیشرفت پایدار را نیز به دنبال دارد، گفت: ما باید در کنار ارتقاء مهارت‌های فنی بر تربیت افرادی تمرکز کنیم که بتوانند در مواجهه با چالش‌های جهانی همچون تغییرات اقلیمی، تحولات بازار کار و ...‌ خلاقانه و مؤثر عمل کنند.

به گفته محمدی، این پروژه با مشارکت یونسکو و حمایت آژانس همکاری های بین المللی کره (کوئیکا)، فرصتی بی‌نظیر برای ارتقاء سطح آموزش مربیان سطح کشور را فراهم می‌کند، اگرچه چالش‌هایی مانند نابرابری در دسترسی به آموزش در مناطق محروم، کمبود منابع مالی و زیرساختی و نیاز به تطابق نیاز مستمر با استانداردهای جهانی را خواهد داشت اما همواره نیازمند هم‌افزایی و همکاری‌های گسترده در سطح ملی و بین‌المللی هستیم.

وی با بیان اینکه این پروژه بستری برای تبادل تجربیات بین المللی است و راه را برای اجرای مدل‌های نوین آموزشی هموار می‌کند، عنوان کرد: همکاری‌های ما با نهادهای بین‌المللی همچون یونسکو و آژانس همکاری های بین المللی کره (کوئیکا)، نه تنها منجر به ارتقاء سطح دانش و فناوری می‌شود بلکه شبکه‌ای از ارتباطات جهانی را ایجاد می‌کند که تأثیرات مثبتی دارد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان خاطر نشان ساخت: سازمان آموزش فنی‌وحرفه ای کشور امروز با سه راهبرد اصلی تقاضامحوری آموزش‌ها، مشارکت‌جویی در همکاری‌ها و تنظیم‌گری در مقررات نقش کلیدی در تحقق این اهداف ایفا می‌کند. بر این باوریم که آموزش‌های فنی‌وحرفه ای می‌تواند به کاهش نرخ بیکاری و افزایش بهره‌وری نیروی کار و رشد اقتصاد پایدار منجر شود. این اهداف تنها در سایه تلاش مشترک و همکاری‌های بین‌المللی محقق می‌شود.

بر اساس این گزارش، آئین بروزرسانی مرکز تربیت مربی فنی‌وحرفه‌ای با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، سفیر کره جنوبی در ایران، رییس یونسکو در ایران و مسئولان، هماهنگ‌کننده‌ مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران و کارشناسان ملی و بین‌المللی در محل دپارتمان فناوری آموزشی مرکز تربیت مربی برگزاری شد.

  • گروه خبری : اخبار تصویری(اسلایدر)
  • کد خبر : 118472
کلمات کلیدی
زهرا   پاک
خبرنگار

زهرا پاک

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب