شعار سال
شنبه 06 بهمن 1403
  • 1397/08/05 - 14:59
  • - تعداد بازدید: 2298
  • - تعداد بازدیدکننده: 162
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
نماینده مردم شهرستان بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی:

آموزش های فنی و حرفه ای نقش مهمی در تولید کالای ایرانی دارد

نماینده مردم شهرستان بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی در جلسه آموزشگاه های آزاد فنی وحرفه ای این شهرستان گفت: آموزش های فنی و حرفه ای نقش مهمی در تولید کالای ایرانی دارد.

نماینده مردم شهرستان بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی در جلسه آموزشگاه های آزاد فنی وحرفه ای این شهرستان گفت: آموزش های فنی و حرفه ای نقش مهمی در تولید کالای ایرانی دارد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان، جلسه آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای شهرستان بروجرد با حضور عباس گودرزی، نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی، رضا آریایی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، رحمن قلاوند، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای این استان، مسئولان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان، مؤسسان، مدیران و مربیان آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ا یشهرستان در سالن کانون فرهنگی تربیتی شهید رجایی بروجرد برگزار شد.


هدف از برگزاری این جلسه تعامل بیشتر بخش دولتی و غیر دولتی با یکدیگر و رفع موانع ایجاد شده در کسب و کار بخش خصوصی و حل مشکلات آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای بود.


نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی گفت: ارزش کار به خوب انجام دادن آن است و انسان باید بتواند در شرایط مختلف، مدیریت اقتضایی داشته باشد.


گودرزی با تأکید بر لزوم داشتن مهارت برای خوب انجام دادن یک کار، گفت: آموزش فنی و حرفه ای برای مهارت افزایی است و در دانشگاه ها در تمام رشته ها تدریس نمی شود و یا مشاغلی وجود دارد که در رشته تحصیلی نیست.


وی با بیان اینکه علم بدون عمل کم اثر و عمل بدون علم بی اثر است، گفت: آموزش فنی و حرفه ای خلأ رشته هایی که در تحصیلشان مشکل وجود دارد پر کرده و یا آموزش بخش عملی رشته های تحصیلی موجود را انجام می دهد زیرا علم زمانی ماندگار است که با عمل پیوند خورد.


نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی افزود: هنر آموزش فنی و حرفه ای بالفعل کردن استعدادهای نهفته درون انسان است.


گودرزی با تشبیه استعدادهای یک انسان به چشمه، گفت: متأسفانه علیرغم تأکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به پیوند صنعت، دانشگاه، فنی و حرفه ای و اقتصاد مقاومتی،  تاکنون این مسئله جایگاه خود را بدست نیاورده است.


گودرزی ستون فقرات اقتصاد ایرانی را حمایت از کالای ایرانی عنوان کرد و تأکید داشت: آموزش های فنی و حرفه ای می تواند نقش آفرینی بسیاری در این زمینه انجام دهد.


در ادامه رضا آریایی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ضمن ابراز خرسندی از بودن در جمع کسانی که در بخش تربیت و افزایش مهارت جوانان فعالیت می کنند، گفت: امروزه سیستم دولتی نمی تواند به صورت کامل برای جوانان جویای کار شغل ایجاد کند و قسمت عمده ای از مشاغل در بخش خصوصی انجام می گیرد.


آریایی با تأکید بر اینکه تحصیلات دانشگاهی در کنار کار عملی موفقیت افراد و کارآفرینی را به همراه می آورد، گفت: افراد برای وارد شدن به هر حرفه و صنعتی باید مهارت های لازم را داشته باشند و معضل بزرگی است که بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی علیرغم گذراندن تحصیلات کلاسیک، مهارت کار عملی را ندارند.


معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بروجرد تصریح کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بر اساس رسالت خود مهارت را در بین جوانان و شاغلان بخش خصوصی افزایش می دهد.


آریایی بر لزوم ارائه آموزش های مبتنی بر نیاز منطقه تأکید کرد و گفت:  آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای نیازهای منطقه را احصا کرده و بر اساس این نیازها دوره های آموزشی را ارائه دهند.


در ادامه رحمن قلاوند، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان گفت: ساختار آموزش رسمی ما مبتنی بر نیازهای داخلی کشور نیست و باید اصلاح شود تا بتوانیم کاربردی تر  به ایران اسلامی خدمت کنیم.


وی با بیان اینکه آموزش های فنی و حرفه ای نیز نیازمند به روزرسانی، کارآمدی و چابک سازی است، گفت: نیروی توسعه یافته می تواند اقتصاد مقاومتی را به سر منزل مقصود برساند و همواره این سازمان در راستای توانمندسازی کارآموزان گام برداشته و افرادی با مهارت و اخلاق حرفه ای به جامعه تحویل داده است تا بتوانند بخش های تولیدی گره ای از این مشکلات را حل نمایند.


 


مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان گفت: آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای ما باید در درون بخش دولتی پایگاه ویژه ای داشته باشند تا از این طریق راحت تر با مسئولان دولتی ارتباط برقرار کرده و در بخش  هایی به آنان کمک داده شود.


قلاوند تصریح کرد: هیچ یک از مراکز دولتی حق ندارند دوره های آموزشی موازی با بخش خصوصی را برگزار کنند.


قلاوند خواستار بروزرسانی و تنوع بخشی دوره های آموزشی آموزشگاه های آزاد شد و  گفت: فراگیری تنها یک دوره آموزشی ممکن است منجر به توانمند شدن اشخاص نشود و باید زنجیره شغل اتفاق بیفتد و دوره های مهارتی مورد نیاز یک شغل توسط فرد فرا گرفته شود.


وی افزود: ما باید کمک کنیم تا اقتصاد بخش غیردولتی رونق بگیرد و در این راستا آموزشگاه های آزاد می توانند با تعامل بخش دولتی از فضاهای خالی بخش دولتی جهت برگزاری دوره های آموزشی و اجرای ایده های خود استفاده نمایند.


قلاوند تصریح کرد: طرح ایران مهارت باید به صورت ۱۰۰ درصدی توسط آموزشگاه های آزاد استان اجرا شود و اجرای این طرح در سال جاری از پایه هفتم آغاز شده است و دانش آموزان تحت آموزش های مهارتی قرار می گیرند.


وی بر لزوم شکل گیری گفتمان بیشتر بین بخش دولتی و غیردولتی تأکید کرد و گفت: هرچه درصد واگذاری به بخش غیردولتی افزایش یابد، رونق در اقتصاد جامعه ما به صورت لگاریتمی ایجاد می شود.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 76839
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب