شعار سال
دوشنبه 01 بهمن 1403
  • 1398/07/23 - 13:22
  • - تعداد بازدید: 3150
  • - تعداد بازدیدکننده: 181
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با هدف كاهش و جلوگيري از آسيب هاي اجتماعي در حوزه مواد مخدر؛

173 نفر از معتادان بهبود یافته در استان مازندران از آموزش های مهارتی بهره مند شدند

مدیر اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مازندران، از ارائه آموزش های فنی و حرفه ای به 173 نفر از معتادان بهبود یافته این استان با هدف كاهش و جلوگيري از آسيب هاي اجتماعي در حوزه مواد مخدر، در شش ماهه نخست سال جاری خبر داد.

 


مدیر اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مازندران،  از ارائه آموزش های فنی و حرفه ای به 173  نفر از معتادان بهبود یافته این استان با هدف كاهش و جلوگيري از آسيب هاي اجتماعي در حوزه مواد مخدر، در شش ماهه نخست سال جاری خبر داد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مازندران، سید حسین درویشی،  مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای این استان با اعلام این خبر گفت: ترويج و گسترش آموزش هاي فني و حرفه اي يكي از مهم ترين راهبردهاي صيانت از معتادان بهبود يافته است که در این راستا 65 نفر از معتادان بهبود یافته در مراکز دولتی و 108 نفر از این افراد در مراکز درمانی ترک اعتیاد تحت پوشش آموزش های فنی و مهارتی را فرا گرفتند.


درویشی تصریح کرد:  آموزش‌هاي فني و حرفه اي و مهارتي براي كاهش و جلوگيري از آسيب هاي اجتماعي در حوزه مواد مخدر انجام مي شود كه مي تواند در بازگرداندن معتادان بهبود يافته به آغوش گرم خانواده، اميدواري به آينده و اشتغالزايي آنان نقشي مهم ايفا كند.


وي افزود: با هماهنگي و برنامه ريزي هاي صورت گرفته، دوره هاي آموزشي فني و حرفه اي در مركز ترك اعتياد اين استان برگزار و به صورت ويژه پيگيري می شود که در مرکز قاجارخیل ساری، 2 کارگاه آموزشی پرورش قارچ و لوله کشی ساختمان و در مراکز درمانی تحت پوشش در خوشه های مختلف آموزش های لازم با توجه به درخواست متقاضیان به آنان ارایه شد.


مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان مازندران بیان کرد: آموزش هاي مهارتي به مددجويان و بهبوديافتگان دركمپ هاي ترك اعتياد يكي از اركان اصلي ايجاد شغل در رشته هاي مختلف و زمينه توانمند سازي آنها براي ورود به بازار كار و توليد كشور است و فراهم كردن شرايط اشتغال يكي از مهم ترين خدمات ارائه شده آموزش فني و حرفه اي به خانواده هاي آسيب ديده اجتماعي است.


وي با اشاره به آمادگي اين اداره کل براي همكاري در زمينه توانمند سازي قشر آسيب ديده اجتماعي، افزود: آموزش اين افراد با توجه به ظرفيت‌هاي بومي و استاني در نظر گرفته مي‌شود.


در پایان درویشی افزود: اين اداره کل به عنوان يكي از اعضاي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر، آموزش هاي مهارتي ويژه توانمندسازي بهبوديافتگان و خانواده آنها را در اولويت برنامه هاي خود قرارداده تا با اعطاي تسهيلات به اين افراد، اشتغال زايي كند.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 81722
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب