شعار سال
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403
  • 1402/11/15 - 09:01
  • - تعداد بازدید: 413
  • - تعداد بازدیدکننده: 393
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مرحله نهایی اولین دوره مسابقات مهارتی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح

 علی حسین شهریور معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از برگزاری مرحله نهایی اولین دوره مسابقات مهارتی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور علی حسین شهریور ضمن تبریک چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: این مسابقات با ابتکار سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و قرارگاه مهارت آموزی طراحی و برگزار شده است و در این مرحله ۱۶۵ نفر در ۱۵ رشته باهم به رقابت می پردازند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه سازمان های نظامی به آموزش شغلی و ارتقای مهارت سربازان به عنوان سرمایه گذاری پایدار برای آینده کشور نگاه می‌کنند و به پرورش سرباز مولد باور دارند، افزود: توسعه مهارت های کارکنان وظیفه، موجب افزایش توان رزمی، افزایش بهره وری و انسجام اجتماعی در سازمان نظامی می شود و پس از خاتمه‌ی خدمت، ورود نیروی انسانی ماهر به بازار کار را تسهیل و درجه‌ی اشتغال پذیری نیروی انسانی را بالا می‌برد.

معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان با اشاره به اینکه، بایستی آموزش‌های مهارتی در دستور کار قرارگیرد که هم به ماموریت و توان رزمی و هم به افراد وظیفه، برای ورود به بازار کار کمک کند گفت: به آموزش به آموزش مهارت های نرم نیز بایستی توجه شود زیرا مهارت های نرم، موجب ارتقای اشتغال پذیری سربازان خواهد شد و زندگی سرباز را پس از خدمت متحول می کند. وی تاکید کرد، آموزش مهارت باید متناسب با انگیزه و موقعیت تحصیلی و شغلی سربازان باشد و کیفیت آموزش ها نیز باید مورد توجه ویژه قرار گیرد. شهریور اظهار داشت: در 10 ماهه گذشته 180 هزار نفر سرباز برای سنجش مهارت ثبت نام کردند ولی ۱۵۰ هزار نفر آنها در فرایند سنجش مهارت شرکت و صلاحیت حرفه‌ای شرکت کردند که 43 درصد آنها موفق به دریافت گواهی نامه مهارت شده اند.

وی با اشاره به اینکه، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، پای کار مهارت آموزی سربازان است، گفت: ابتکار برگزاری مسابقات مهارت کارکنان وظیفه، اولین تجربه در کشور است که همکاری و هماهنگی بسیار عالی و ارزشمند میان سازمان های نظامی و قرارگاه مهارت آموزی و سازمان آموزش فنی و حرفه ای بوده و ما از تکرار این رویداد بزرگ که نقش مهمی در ترویج فرهنگ مهارت آموزی و ایجاد نشاط در میان کارکنان وظیفه دارد، استقبال می کنیم.

شهریور در ادامه افزود: این سازمان در تهیه دستورالعمل ها، تعریف پروژه ها، داوری مسابقات، تیم های کارشناسی و مدیریتی در کنار قرارگاه است و سیستم ارزشیابی مسابقات، بر اساس CIS می‌باشد که نرم افزار اختصاصی مسابقات مهارت و مورد تائید سازمان جهانی مهارت است که در مسابقات بین المللی از آن استفاده می شود. همچنین در این سیستم، پروژه ها براساس ماهیت به پروژه های کیفی و کمی تقسیم می شود و هر کدام بر اساس معیار مرتبط با خود سنجیده می شود.

علی‌حسین شهریور گفت: امکان داوری جانبدارانه و یا مغرضانه از داوران گرفته می شود. رتبه بندی ها کاملا واقعی، عادلانه و منطقی خواهد بود.

 

  • گروه خبری : اخبار تصویری(اسلایدر)
  • کد خبر : 110315
رفعت  خطیب
خبرنگار

رفعت خطیب

سایر پیوندها
تنظیمات قالب