شعار سال
سه شنبه 18 دی 1403
  • 1401/05/11 - 10:33
  • - تعداد بازدید: 490
  • - تعداد بازدیدکننده: 363
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

رئیس مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای کشور:اجرای طرح "کاربینی" مربیان مراکز آموزش های مهارتی کشور آغاز شد

رضا باجولوند ضمن تبریک هفته مهارت به تمام دست اندرکاران عرصه مهارت آموزی، کار و کارآفرینی گفت: به نحوی برنامه ریزی کرده ایم‌ تا مربیان مراکز آموزش های مهارتی در دوره های "کاربینی" در صنایع و بنگاه های اقتصادی معتبر مستقر در حوزه های فعالیت‌شان شرکت کنند.

رضا باجولوند  ضمن تبریک هفته مهارت به تمام دست اندرکاران  عرصه مهارت آموزی، کار و کارآفرینی گفت: به نحوی برنامه ریزی کرده ایم‌ تا مربیان مراکز آموزش های مهارتی در دوره های "کاربینی" در صنایع و بنگاه های اقتصادی معتبر مستقر در حوزه های فعالیت‌شان شرکت کنند.


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، باجولوند با اعلام این خبر گفت:دراین راستا شناسایی و امضا تفاهم‌ نامه با مدیران صنایع و بنگاه های اقتصادی توانمند و معتبر در استان ها را در دستور کارقرار داده ایم تا بستر برای اجرای طرح "کاربینی" با هدف مهم تجربه اندوزی مربیان در سطح کشور مهیا شود. 


اجرای طرح "کاربین" با استقبال مربیان آموزش های مهارتی همراه شده است 


رییس مرکز تربیت مربی و پژوهش های  فنی و حرفه با اشاره به استقبال مربیان مراکز آموزش های فنی و حرفه ای کشور از طرح "کاربینی" گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۵۰۰ مربی مراکز  آموزش فنی و حرفه ای سراسر کشور  برای شرکت در این طرح ثبت نام کرده اند.


باجولوند در توجیه اهمیت ویژه اجرای طرح "کاربینی" مربیان افزود: در نظام تربیتی، مربی باید به عنوان یک استاد کار ماهر  مطرح باشد تا بتواند وظیفه خطیر ارایه آموزش های مهارتی را به نحو احسن انجام دهد.


وی ادامه داد: این اتفاق برنامه های مربیان برای تدریس آموزش های مهارتی را به روز خواهد کرد و در حقیقت اجرای طرح "کاربینی"  اقدامی بسیار مهم در تجربه اندوزی مربیان محسوب می شود.


وی اظهار داشت: با اجرای این طرح مربیان باید در سال حداقل ۶۰ ساعت بر اساس رشته آموزشی خود در صنایع و یا بنگاه های اقتصادی به تجربیات خویش بیافزایند.


رییس مرکز تربیت مربی و پژوهش های  فنی و حرفه افزود: آشنایی با محیط کار ، کارفرما و نیروهای کاردان و تکنسین، شناسایی نیاز های آموزشی  و تعامل و تبادل  تجربیات از مزایایی اجرای این طرح است.


باجولوند تاکید کرد: با حضور مربیان در واحد های صنعتی فرصت های مناسبی  پیش می اید تا مربیان در مشاهدات و گفتگو هایشان با صنعتگران و فعالان اقتصادی هم مشاوره بگیرند و هم مشاوره ارایه دهند.


وی با اشاره به جمعیت‌شش هزار نفری  مربیان تحت پوشش سازمان آموزش فنی و حرفه ای گفت: در مجموع ۶۰۰ مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی در  ۳۱ استان تحت پوشش طرح "کاربینی" مربیان قرار خواهند گرفت.


موفقیت در اجرای طرح "کاربینی" مربیان همکاری بخش صنعت را می طلبد



باجولوند موفقیت در اجرای طرح "کاربینی" مربیان مراکز آموزش های مهارتی را نیازمند مشارکت و همکاری نزدیک مدیران  صنایع و فعالان اقتصادی عنوان کرد.


وی گفت: در پوشش اجرای این طرح علاوه بر تجربه اندوزی مربیان، نیروهای مستقر در کارخانه ها و تشکل های اقتصادی نیز از تجربیات علمی و عملی این مربیان در مسیر رشد و پویایی فعالیت های صنعتی و اقتصاد برخوردار خواهند شد.


رییس مرکز تربیت مربی و پژوهش های  فنی و حرفه کشور درادامه این گفتگو لزوم  ترویج فرهنگ‌ مهارت آموزی با هدف ایجاد و توسعه فضای کسب و کار و رفع چالش بیکاری را مورد تاکید قرار داد. 


باجولوند به مدیران و خبرنگاران رسانه ها و دیگر دست اندرکاران خبرگیری و خبر رسانی توصیه کرد، برای ترویج فرهنگ‌ آموزش های مهارتی وارد صحنه شوند تا با  تشویق و هدایت جوانان ایجاد تحول در کار و کار آفرینی و رونق اقتصاد درحد انتظار جامعه را تجربه کنیم. 


وی همچنین  ضرورت بهره گیری از فناوری های نوین در بستر تولید و خدمات و فاصله گرفتن از روش های کهنه و سنتی در برخی واحدهای تولیدی و خدماتی را مورد تاکید قرار داد.


وی اظهار  داشت: سازمان آموزش فنی و حرفه کشور و مرکز تربیت مربی  به عنوان عضو شبکه  بین المللی (یونی ورک) از سابقه درخشان ارایه خدمات به کشور های همسایه برخوردار است.

  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 92828
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب