دومين نمايشگاه مديريت كسب و كار در محل نمايشگاههاي بينالمللي اصفهان افتتاح شد
عليحسين شهريور، معاون پژوهش، برنامهريزي و سنجش مهارت سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور در آيين گشايش دومين نمايشگاه مديريت كسب و كار در محل نمايشگاههاي بينالمللي اصفهان بيان داشت: شرايط به گونهاي است كه در كشور، فارغ التحصيلان دانشگاهها، با داشتن مدارك دانشگاهي، ورود به بازاركار برايشان ميسر نيست و در اين راستا به مراكز آموزش فني و حرفه اي مراجعه مينمايند.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان اصفهان، عليحسين شهريور، معاون پژوهش، برنامهريزي و سنجش مهارت سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور در آيين گشايش دومين نمايشگاه مديريت كسب و كار در محل نمايشگاههاي بينالمللي اصفهان بيان داشت: شرايط به گونهاي است كه در كشور، فارغ التحصيلان دانشگاهها، با داشتن مدارك دانشگاهي، ورود به بازاركار برايشان ميسر نيست و در اين راستا به مراكز آموزش فني و حرفه اي مراجعه مينمايند.
معاون پژوهش، برنامهريزي و سنجش مهارت سازمان گفت: 45 درصد افرادي كه در مراكز آموزش فني و حرفه اي مهارت ميبينند فارغ التحصيلان دانشگاهي هستند.
وي اظهار داشت: وظيفه سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور تربيت نيروي كار ماهر براي ورود به بازار كار و راهاندازي كسب و كار مستقل است. براي اين خدمت از طريق 640 مركز دولتي در سراسر كشور به صورت رايگان خدمات آموزشي ارائه مينمايند و در كنار آن 11 هزار و 200 آموزشگاه آزاد خصوصي آموزش ميدهند.
شهريور بيان داشت: 6 هزار و پانصد استاندارد آموزشي شغلي تدوين شده است و همه كساني كه نياز به آموزش دارند در غالب اين استانداردها مي توانند آموزش لازم ببينند.
معاون پژوهش، برنامهريزي و سنجش مهارت سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور افزود: با توجه به اينكه خانوادهها به اين نتيجه رسيدهاند كه فرزندانشان بدون مهارت نميتوانند وارد بازار كار شوند، در اين راستا طرح ويژهاي از سوي سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور طراحي شده است با عنوان آموزش تركيبي يا هيبريدي كه به تمام دانشگاهها اعلام و ابلاغ شده تا در قالب اين طرح هر دانشجو در هر رشته تحصيلي يك مهارت در قالب 18 ساعت طي نموده تا علاوه بر مدرك تحصيلي دانشگاهي، گواهينامه فني و حرفه اي را دريافت نموده و وارد بازاركار شود.
وي گفت: سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور از همكاري مشترك صنعت، صنوف، خدمات و دستگاههايي كه در اين حوزه فعاليت ميكنند حمايت نموده تا بتوانيم آموزشهاي مهارتي را در كشور توسعه دهيم.
در ادامه شهريور از غرفههاي دومين نمايشگاه مديريت كسب و كار در محل نمايشگاههاي بينالمللي اصفهان و همچنين غرفه مدرسه كسب و كار اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان اصفهان در اين نمايشگاه بازديد كرد.
از ديگر برنامههاي سفر دو روزه معاون پژوهش، برنامهريزي و سنجش مهارت سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور بازديد از كارگاههاي مهارتي مراكز جوار اداره كل در بخش دولتي و غيردولتي شامل پروژه گردشگري ورزشي تنيس در مركز آموزش فني و حرفه اي شهيد رجايي اصفهان، مركز هتلداري و گردشگري،كارگاه اتوماسيون صنعتي مركز شهيد رجايي اصفهان،كارگاه آموزشي مهارتي آسانسور و کارگاه طراح و تحلیلگر مدارات میکروکنترلر مركز شماره يك اصفهان بود.
نظر دهید