دانشگاه ها بستر لازم برای آموزشهای مهارتی را فراهم کنند
محمدمهدی طهرانچی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در پیامی به نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت رشته توسعه نرم افزارهای موبایل در سنندج گفت: واحدهای دانشگاهی باید بستر لازم برای آموزشهای مهارتی و کارآفرینی را فراهم کنند.
محمدمهدی طهرانچی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در پیامی به نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت رشته توسعه نرم افزارهای موبایل در سنندج گفت: واحدهای دانشگاهی باید بستر لازم برای آموزشهای مهارتی و کارآفرینی را فراهم کنند.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان؛ محمدمهدی طهرانچی، در این پیام که در آیین اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در سنندج قرائت شد آورده است: در عصر حاضر و با توجه به پیشرفتهای صورت گرفته در حوزه های مختلف علوم، پشتوانه فناوری، دانش، پژوهش و نوآوری است و این امر در موضوعات مختلف اثبات شده است که دیگر علم به تنهایی برای بشر امنیت آور نیست و زمانی علم برای بشر امنیت ایجاد می کند که در خدمت انسان و جامعه و با هدف رفع نیازهای آن باشد.
وی در ادامه این پیام عنوان کرده است: امروز، مولفههای اقتصاد دانشبنیان شامل دسترسی گسترده به آموزش عالی، دسترسی آسان به فناوری اطلاعات و ارتباطات، مهارتآموزی، توسعه پایدار تحقیق و توسعه، تحقیق در علوم و مهندسی و تجاریسازی است و خوشبختانه این مولفه ها در کشور ما حادث شده و جمهوری اسلامی ایران از جمله کشورهایی است که علاوه بر توسعه تحقیق و مهارت علمی، در رشد آموزش سرزمینی تحول شگرفی داشته و توانسته آموزش عالی را فراگیر کند.
طهرانچی، در این پیام افزوده است: دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به وضعیت فعلی کشور و نیاز به خلق ثروت و اشتغال آفرینی، رویکرد جدید خود را بر توسعه مهارت آموزی و کارآفرینی قرار داده است و تاسیس دانشکده های مهارت و کارآفرینی و مدارس عالی مهارت در مسیر این حرکت و رویکرد جدید قرار دارد.
وی در ادامه بیان کرده است: دانشگاه آزاد اسلامی در گام اول، نقش مهمی در گسترش آموزش سرزمینی ایفا کرده و در گام دوم خود نیز به دنبال تبدیل شدن به دانشگاهی کارآمد است و بر این اساس شعار «هر دانشجو، یک تخصص، یک مهارت» را سرلوحه فعالیتهای خود قرار داده است در این رویکرد، به دنبال آن هستیم که تجاریسازی را از همان زمانی که دانشجو وارد دانشگاه آزاد اسلامی میشود، تحت عنوان سراهای نوآوری به آنها بیاموزیم.
رییس دانشگاه آزاد کشور افزوده است: بر همین اساس، دانشگاه آزاد اسلامی سند تحول و تعالی را در یک برنامه پنج ساله عملیاتی کرده که شامل سه محور «پرورشگر و توسعه دهنده فضای انقلابی»، «سرآمد و پاسخگو» و «کارآمد و پایدار» است و برای تحقق این امر، پنج راه شامل «تعامل پیشدستانه با صنایع و سازمانهای خدماتی ملی و محلی و تمرکز بر نیازهای آمایشی در راستای توسعه پژوهشهای تقاضا محور همراه با جمع سپاری نوآوری» ، «توسعه پژوهشهای برنامه محور منطبق بر نظام پایش آزاد و نظام موضوعات راهبردی، فاخر و برندساز» ، «توانمندسازی، شبکهسازی و تقویت همافزایی پژوهشکدهها، مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی دانشگاه» ، «توانمندسازی و شبکهسازی اعضای هیات علمی، نخبگان و پژوهشگران در پاسخگویی به نیازهای ملی محلی» و «توسعه مدیریت دانش و تلاش برای کاربردپذیری دانش و ترویج، کیفیتبخشی و کاربردی کردن نتایج پژوهشها» را تنظیم کرده است.
وی اضافه کرده است: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان شریک راهبردی سازمان آموزش فنی و حرفه ای محسوب می شود بی گمان این تعامل اثربخش می تواند زمینه های گسترش و نهادینه سازی فرهنگ مهارت آموزی و کارآفرینی در کشور را تقویت کرده و به عنوان الگویی برای تعامل و تبادل تجارت در بین سایر بخشها و دستگاههای اجرایی مطرح شود و امید است نتیجه این دوره از مسابقات در قالب برنامه های کاربردی عملیاتی شود.
طهرانچی، در پایان مطرح کرده است: اینجانب مراتب تقدیر و قدردانی خود را از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان در زمینه برگزاری "نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته توسعه نرم افزار" اعلام کرده و امیدوارم برگزاری این مسابقات بتواند گامی موثر در توسعه فرهنگ آموزشهای مهارتی و کارآفرینی ایفای نقش کند.
نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته توسعه نرم افزارهای موبایل از ۱۴ تا ۱۸ آذر در شهر سنندج برگزار شد ۲۰ تیم از ۱۰ استان کشور در این رقابتها حضور داشتند.
این مسابقات با مشارکت اداره کل آموزش فنی و حرفه ای و دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان از 14 تا 18 آذر ماه سالجاری در شهر سنندج برگزار شد.
نظر دهید