تنظیمگری بازارکار و اشتغال با توسعه مشارکت صنایع در راهاندازی مراکز هیأت امنائی
معاون وزیر و سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بر توسعه آموزشهای مهارتی در مراکز آموزش فنی و حرفه ای هیأت امنائی در راستای تنظیمگری بازارکار و اشتغال با تربیت نیروی ماهر تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، غلامحسین محمدی در بازدید از مرکز جوارکارگاهی گروه صنعتی بوتان از تدوین آیین نامه توسعه مشارکت های صنایع بزرگ و کوچک و بنگاههای اقتصادی به شیوه مدیریت هیأت امنایی مراکز آموزش فنی و حرفه ای خبر داد.
وی افزود: بر اساس پژوهشهای به عمل آمده، تأمین نیروی کار ماهر از مهمتری چالش این روزهای واحدهای اقتصادی و صنعتی کشور میباشد و درب سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به عنوان مجموعه ای با زیرساختهای بزرگ ملی در مشارکت راهاندازی مراکز هیأت امنائی با توجه به آمایش منطقهای و نیاز بازارکار بر روی بنگاههای اقتصادی باز می باشد.
سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه این سازمان در تلاش است مراکز را به یک قطب مهارتهای مرتبط تبدیل کند، اذعان داشت: باید با افق ملی و به صورت نسلی، فکر و برنامهریزی شود تا به سطح مطلوبی از تنظیمگری بازارکار و اشتغال برای جوانان در حال حاضر و آینده برسیم.
توسعه دپارتمانهای تخصصی در مرکز ملی تربیت مربی (ITC) از تجهیز، نوسازی، تدوین و نگرش استانداردهای مهارتی مورد نیاز، تربیت مربیان با توجه به نیاز آموزشی صنایع و بنگاه های اقتصادی و ... ، تشکیل مراکز هیأت امنائی با توجه به مقررات اساسنامه سازمان، کمک در تشکیل نظام سنجش صلاحیت حرفه ای در کشور و ... از پیشنهادات محمدی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود که به تمامی بنگاه های اقتصادی ارائه شد.
نظر دهید