ارائه خدمات مهارت آموزی به دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی در دستورکار سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور است
حبیب عرفان منش، مدیر کل دفتر راهبری و اجرای آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، هم زمان با 16 آذر روز دانشجو از ارائه آموزش های مهارتی به دانشجویان خبر داد و گفت: مهارت آموزی دانشجویان در دستورکار سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور است.
حبیب عرفان منش، مدیر کل دفتر راهبری و اجرای آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، هم زمان با 16 آذر روز دانشجو از ارائه آموزش های مهارتی به دانشجویان خبر داد و گفت: مهارت آموزی دانشجویان در دستورکار سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور است.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، عرفان منش با اشاره به اجرای تکالیف قانونی سازمان در خصوص «برنامه اشتغال فراگیر» و نیز «طرح توانمندسازي مهارتي دانشجويان و فارغ التحصيلان دانشگاهي با رويكرد اشتغال» گفت: این سازمان پاسخگويي به نيازهاي بازار كار مبني بر توانمندسازي و تربيت مهارتی نيروهاي جوان دانشجو و دانش آموخته دانشگاهی را با روندی صعودی بر اساس رویکردها و برنامههای آموزشی متناسب با گروه هدف دانشجویان، طراحی و مدل های آموزشی مهارت محور در دانشگاه ها را اجرایی کرده است.
بنا براین گزارش، عرفان منش، ارائه آموزش های مرتبط با آمادگی شغلی، کسب و کار و کارآفرینی ویژه دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاهی، دستورالعمل اجرایی تاسیس و اداره مراکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی TMC) ) و اجرای واحدهای درسی کارآموزی دانشجویان را از جمله اقدامات این سازمان با هدف مهارت آموزی به دانشجویان بیان کرد.
وی افزود: توسعه همکاری با شرکای اجتماعی در خصوص آموزش دانشجویان، تهیه برنامه درسی مدیریت آموزش فنی و حرفه ای در مقطع تحصیلات تکمیلی و ارائه خدمات مهارت آموزی سفارش محور براساس نیاز منظقه دانشگاهی از جمله برنامه های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برای دانشجویان است.
برنامه درسی مدیریت آموزش فنی و حرفه ای در مقطع تحصیلات تکمیلی تدوین می شود
مدیر کل دفتر راهبری و اجرای آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، با اشاره به تهیه برنامه درسی مدیریت آموزش فنی و حرفه ای در مقطع تحصیلات تکمیلی، ادامه داد: این طرح با هدف طراحی و تدوین برنامه های آموزشی مهارتی متناسب با نیاز بازارکار و برنامه های اقتصادی کشور، مدیریت، برنامه ریزی و اقتصاد برنامه های آموزش فنی و حرفه ای در تمامی بخش ها و روش های اجرایی آموزشی دولتی و غیردولتی، مطالعه و شناسایی تغییرات مشاغل و فناوریها و مهارتها در سطح بین المللی و نیازهای مهارت بازارکار ، برقراری عدالت آموزشی برای برخورداری کلیه مخاطبین و ذی نفعان آموزش و سنجش مهارت های فنی و حرفه ای و ... ایجاد دوره کارشناسی ارشد مدیریت آموزش فنی و حرفه ای از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به مراجع ذیربط پیشنهاد شد.
عرفان منش افزود: این دوره جزء رشته های دانشگاهی است که به لحاظ علمی از یک سو به سازمان جهانی کار(ILO ) و از سوی دیگر به طور مستقیم به مرکز آموزش فنی و حرفهای یونسکو (UNEVOC ) که به طور تخصصی به توسعه و ترویج آموزش فنی و حرفهای در جهان میپردازد، مرتبط است.
مدیر کل دفتر راهبری و اجرای آموزش سازمان اظهار داشت: ارائه خدمات مهارت آموزی سفارش محور به دانشجویان، براساس نیاز منظقه دانشگاهی و اجرای طرح همترازی واحدهای درسی دانشجویان با دوره های مهارتی سازمان (طرح کهاد یا هیبریدی) از دیگر برنامه های سازمان برای اجرای طرح توانمندسازي مهارتي دانشجويان و فارغ التحصيلان دانشگاهي با رويكرد اشتغال است.
عرفان منش، مدیر کل دفتر راهبری و اجرای آموزش سازمان عملکرد دانشجویان از ابتدای مرداد ماه سال 1400 دولت سیزدهم را نیز به این شرح اعلام کرد: راهبري توسعه مهارت آموزي دانشجویان در دانشگاه ها را 920285 نفر/ساعت دانشجو از خدمات مهارت آموزی، راهبري اجراي طرح کارآموزي دانشجویان در مراکز آموزش فنی و حرفه اي به تعداد 721 نفر/مرکز واحد درسی کارآموزی در مراکز آموزش فنی و حرفه ای و راهبري ایجاد مراکز مدیریت مهارت آموزي و مشاوره شغلی در 15 دانشگاهها (TMC).
نظر دهید