شعار سال
یکشنبه 09 دی 1403
  • 1401/11/10 - 15:16
  • - تعداد بازدید: 833
  • - تعداد بازدیدکننده: 823
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
در وبینار توجیهی سازمان جهانی کار مطرح شد:

ارائه تجارب مطلوب و موفق ایران در دیپلماسی مهارت به سازمان جهانی کار

نماینده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سازمان بین المللی کار از آغاز فصل نوینی از همکاری های کشورمان با سازمان جهانی کار در گسترش دیپلماسی مهارتی در سطح جهانی خبر داد.

نماینده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سازمان بین المللی کار از آغاز فصل نوینی از همکاری های کشورمان با سازمان جهانی کار در گسترش دیپلماسی مهارتی در سطح جهانی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، وبینار توجیهی مدیران ستادی و استانی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با «سلیمان پاک سرشت» نماینده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سازمان بین المللی کار و سایر اتحادیه های مرتبط در ژنو 10 بهمن سال جاری برگزار شد.

«سلیمان پاک سرشت»، در وبینار توجیهی مدیران ستادی و استانی بیان داشت: توسعه همکاری های مهارتی بین المللی در صدر برنامه های ما قرار دارد و در این راستا آماده ایم تجارب کشور ایران در حوزه مهارت، کار، نوآوری و فناوری های نوین را در عرصه بین المللی به اشتراک بگذاریم.

وی آمادگی خود را در زمینه تجارب مهارتی، مستند و موارد کلیدی، تحت عنوان «تجارب سیاسی برتر» مطابق با استاندارهای های سازمان جهانی کار، به سایر کشورها از طریق ILO اعلام کرد.

پاک سرشت در تبیین «تجربه سیاسی مطلوب برتر» اذعان داشت: مختصات و ویژگی این تجربه این است که مشکل را شناسایی کرده و در حوزه مأموریت های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور راهکارها و راه حل های مبتنی بر طرح های اندیشیده و بررسی شده که تئوری حل مسأله در ورای آن نهفته باشد، ارائه دهیم.

نماینده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سازمان بین المللی کار ادامه داد: ضروری است مقایسه ای قبل و بعد اجرای طرح باید به عمل آید تا میزان موفقیت آن با محوریت 4 اصل: اهمیت، اندیشیده شدن، فرآیند اجرا و میزان حل مسأله سنجیده شود.

وی مهمترین اصل در به مقصود رساندن تجارب مهارتی و آموزشی را عملیاتی نمودن موضوع در سطح ملی و کار سه جانبه و تعامل با انجمن های کارفرمایی و کارگری عنوان کرد.

پاک سرشت تصریح کرد در این زمینه به سازمان بین المللی کار بعضی از طرح های کشورمان را اعلام کرده ایم.

نماینده کشورمان در سازمان بین المللی کار با ارائه پیشنهاد مبادله کارشناسان خبره مهارتی در سطح بین المللی گفت: از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشو ر انتظار می رود چالش های کلیدی خود در مسیر مهارت آموزی را به طور صریح بیان کند تا با ترسیم چشم اندازی روشن بتوانیم همکاری های خود را در سطح جهانی گسترش داده و حتی منابعی را جذب کنیم.

پاک سرشت همچنین بر بازنگری تفاهم نامه حوزه پژوهش با سازمان بین المللی کار (دیجیتالی شدن کارگاه های آموزشی)، ارائه گزارش مستمر از چالش های پیش روی مهارت آموزی، ارائه پیشنهادات در خصوص بهبود استانداردهای آموزشی/شایستگی تأکید کرد و افزود: باید با تشریح این نکته که تا کنون چه کرده ایم و چه برنامه ای برای آینده داریم، قلمرو دانش و نظام سیاست گذاری کشورمان را در سطح جهانی بهبود بخشیم.

وی در خاتمه پیشنهاد تشکیل یک شورای بین المللی کارشناسان عالی کار در سازمان را مطرح و تصریح کرد: نماینده این شورا به عنوان فردی مطلع و خبره می تواند رابط کشور ایران در سازمان بین المللی کار باشد.

«سیدمازیار علوی»، مدیر کل دفتر ریاست، حقوقی، روابط عمومی و اموربین الملل سازمان نیز با حضور در این وبینار اظهار داشت: امیدوارم این نشست آغازی برای برنامه های نوین مهارتی در حوزه بین الملل باشد.

وی افزود: با استفاده از نمایندگان کشورمان در سازمان بین المللی کار و با راهنمایی آنان برنامه های مهارتی جدیدی را تدوین و به صورت موضوعی کار را پیش ببریم تا ارتباط مان با سازمان های بین المللی مرتبط با کار حفظ شود.

شایان ذکر است در این وبینار، مدیران کل ستادی و استان ها به طرح سوالات خود در زمینه دیپلماسی مهارت پرداختند.

  • گروه خبری : اخبار تصویری(اسلایدر)
  • کد خبر : 95579
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب