شعار سال
سه شنبه 13 شهریور 1403
  • 1401/06/12 - 11:23
  • - تعداد بازدید: 1044
  • - تعداد بازدیدکننده: 247
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

معاون رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور ؛ تعاونی ها بسترساز تسهیل در ایجاد اشتغال هستند

معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور تعاونی ها را بسترساز تسهیل در ایجاد اشتغال افراد جویای کار دانست و گفت: توسعه فعالیت های اقتصادی، فقر زدایی و تبدیل چهره روستاها به قطب های اقتصادی، از جمله ویژگی ها و مزایای تشکیل تعاونی ها هستند.


معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور تعاونی ها را بسترساز تسهیل در ایجاد اشتغال افراد جویای کار دانست و گفت: توسعه فعالیت های اقتصادی، فقر زدایی و تبدیل چهره روستاها به قطب های اقتصادی، از جمله ویژگی ها و مزایای تشکیل تعاونی ها هستند.


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به نقل از پایگاه خبری دیده بان البرز، به مناسبت هفته تعاون، هفدمین مراسم تقدیر از تعاونی‌های برتر استان البرز با حضور معاون رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز، رئیس اتاق تعاون، مدیران دستگاه های اجرایی و روسای تشکلات کارگری و کارفرمایی و تعاونی استان البرز در سالن میلاد کرج برگزار شد.


علی حسین شهریور، معاون رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در این مراسم گفت: هفته تعاون فرصت مغتنمی برای هدایت افکار مردم و مسئولان به سمت نقش و تاثیر تعاونی ها در پویایی اقتصاد کشور است. در حال تهیه و تدوین استانداردهای بخش تعاون هستیم و صدور گواهی نامه های معتبر بین المللی، خروجی آموزش ها و برنامه های در دست بررسی و اقدام است.


وی سنجش مهارت را از جمله وظایف سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور دانست و مطرح کرد: در این زمینه از آمادگی لازم برای استفاده از ظرفیت های تعاونی ها برخورداریم. سالانه بین یک تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر مورد سنجش مهارت قرار می گیرند و بین ۸۰۰ هزار تا یک میلیون نفر نیز گواهینامه ملی مهارت را دریافت می کنند و وارد بازار کار می شوند.


معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به نقش مهم تعاونی ها در بهبود اقتصاد اذعان کرد: در برخی از کشورها اقتصاد مردم متکی به اقتصاد تعاونی هاست و بیش از سه میلیارد نفر در دنیا نیازهای زندگی خود را از طریق تعاونی ها تامین می کنند. در ایران حدود ۸۶ سال از عمر تعاونی ها می گذرد و این سابقه طولانی بیانگر کارآمدی اقتصاد تعاون در جلب مشارکت احاد مردم و جامعه است.


شهریور، تعاونی ها را بسترساز تسهیل در ایجاد اشتغال افراد جویای کار، دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشگاه ها عنوان کرد و افزود: توسعه فعالیت های اقتصادی و مهم تر از آن، فقر زدایی و ارتقای رفاه عمومی، تبدیل چهره روستاها به قطب های اقتصادی، افزایش حس خودباوری و اعتماد به نفس و کمک به اقتصادی دولتی و مردمی از ویژگی ها و مزایای تشکیل تعاونی ها هستند.


معاون رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه سالانه پنج هزار و ۳۰۰ تعاونی به طور متوسط در کشور ثبت می شوند و این مهم بیانگر حضور پررنگ و تقویت فرهنگ تعاونی ها در کشور است، از اقدامات در دست اجرا در بستر تهیه و تدوین سند حرفه تعاون خبر داد و اعلام کرد: به زودی این سند مهم و تحول آفرین در بستر تعاون رونمایی می شود.


تقویت تعاونی ها در تداوم هم افزایی و عدالت محوری است


عبدالله دارایی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز نیز در این مراسم با اشاره به سفارش قرآن و احادیث به کار جمعی، مردمی و فراگیر و نیز ظرفیت‌های بالای استان البرز در حوزه تعاون گفت: با وجود این ظرفیت ها باید بتوانیم روز به روز جریان تعاون و اقتصاد اسلام محور و مردم نهاد را تقویت کنیم. اگر با کار و تعاون به اقتصاد مردم نهاد برسیم، عدالت به معنای واقعی کلمه بیش از پیش در جامعه حاکم خواهد شد.


مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز راه‌اندازی بخش گفت وگوی دولت و تعاون را ضروری دانست و اظهار کرد: مگر می‌شود کارها همه به صورت حاکمیتی و دولتی انجام شود؟ برخی کارها را باید به خود مردم سپرد. ۲۵ درصد اقتصاد باید توسط تعاونی‌ها حکمرانی شود و تحقق این مهم در گرو ورود و هدایت تعاونی ها به مسیر تامین نیازهای جامعه و توسعه صادرات استان است.


گفتنی است در این مراسم، از هشت تعاونگر برتر استان البرز و ۱۳ تعاونی شایسته تقدیر با اهدای تندیس و لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.


  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 93080
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب