شعار سال
چهارشنبه 14 شهریور 1403
  • 1400/01/30 - 15:09
  • - تعداد بازدید: 2066
  • - تعداد بازدیدکننده: 118
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

با امضای تفاهم نامه همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و استانداری قزوین؛ «دپارتمان ملی تربیت مربی در رشته باغبانی و باغداری» ایجاد می شود

با امضای تفاهم نامه همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و استانداری قزوین، «دپارتمان ملی تربیت مربی در رشته باغبانی و باغداری» و«پایلوت آموزش معلولان برای دستیابی به کار» در استان قزوین راه اندازی می شود.


با امضای تفاهم نامه همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و استانداری قزوین، «دپارتمان ملی تربیت مربی در رشته باغبانی و باغداری» و«پایلوت آموزش معلولان برای دستیابی به کار»  در استان قزوین راه اندازی می شود.


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، تفاهم نامه همکاری سازمان و استانداری قزوین با هدف ارتقای توانمندی و مهارت افزایی نیروی انسانی در عناوین آموزشی مرتبط با مزیت های رقابتی و ظرفیت ‌های استان، در راستای سفر دوم معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به استان و مصوبات جلسه شورای مهارت مورخ 26/11/99و برخورداری اقشار مختلف از مزایای این آموزش‌ها به امضای علی اوسط هاشمی، معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و هدایت الله جمالی پور، استاندار قزوین رسید.


بنا براین گزارش، هاشمی، با اشاره به اینکه توسعه روابط با شرکا و مراجع موثر در حوزه کارآفرینی و اشتغال در استان ها یکی از دستاوردهای مهم سفرهای استانی وی بوده است، گفت: در استان قزوین در این راستا اتفاقات ارزشمندی رقم خورده است که حمایت مسئولانه استاندارمحترم قابل تقدیر است.


هاشمی با بیان این که 45 درصد مراجعان مراکز آموزشی سازمان را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل
می دهند  و 80 درصد مشمولان سربازی فاقد مهارت می باشند، گفت: ترویج فرهنگ مهارت آموزی ضرورتی ملی است.


وی افزود: مهارت در جامعه از وزن لازم برخوردار نیست و هنوز به برابری «صلاحیت حرفه ای» و «صلاحیت علمی» در کشور نرسیده ایم و این تغییر نگاه نیازمند عزم ملت و حکومت است.


وی تصریح کرد: برای ایجاد «نردبان حرفه ای» در کشور نیاز به تغییر نگاه ملت و حکومت هستیم، چرا که نگاه جزیره ای به مهارت هدررفت سرمایه را به دنبال دارد.


رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با بیان این که این تفاهم نامه پایه گذار حرکت های نو در استان می باشد از ایجاد «دپارتمان ملی تربیت مربی رشته باغبانی و باغداری» در استان قزوین خبر داد.


هاشمی در ادامه گفت: استان قزوین با استفاده از ظرفیت های استانی می تواند به «عیار مهارت» در استان دست یافته و در قامت ملی وزن مهارت را ارتقا دهد.


وی با بیان این که ظرف 40 سال فقط 80 مرکز مهارت آموزی جوارکارگاهی داشتیم و امروز این مراکز به 300 مرکز ارتقا یافتند از برنامه ریزی برای ایجاد 1400 مرکز جوارکارگاهی در سال 1400 خبر داد.


هاشمی گفت: ایجاد مراکز جوارکارگاهی در شرکت شهرک های صنعتی برای ارائه آموزش های مبتنی بر سرعت تکنولوژی ضروری است.    


معاون وزیر تعاون گفت: در راستای اجرای تفاهم نامه مذکور، استان قزوین «پایلوت آموزش معلولان برای دستیابی به کار» می شود.


رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از توجه ویژه به بخش خصوصی و حمایت از تأسیس آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای منطبق با نیاز زمان و بازار کار خبر داد.


کمک به «تدوین استاندارد های جدید شاخه کاردانش آموزش پرورش» به منظور رشد و توسعه کمی و کیفی برای اجرای پایلوت در استان قزوین، میزبانی استان قزوین در برگزاری تعدادی از رشته های مسابقات ملی مهارت و اعزام برگزیدگان مسابقات ملی، در مسابقات جهانی و آسیایی مهارت از دیگر موارد ذکر شده توسط معاون وزیر کار بود.


استاندار قزوین:


مهارت عنصر کلیدی در تولید و صنعت است


در این مراسم، هدایت الله جمالی پور، استاندار قزوین، گفت: معتقدیم سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور واسط آموزش مهارت در کشور است و آنچه در یک کشور می تواند منشاء خیر و توسعه باشد «مهارت آموزی» است.


جمالی پور در ادامه با تأکید بر نقش بی بدیل سازمان آموزش فنی و حرفه ای در توسعه کشور گفت: تلفیق دانش و مهارت، تولید ثروت در مسیر توسعه را به همراه دارد. 


استاندار قزوین با تأکید بر این که به مراکز مهارت آموزی در جوار صنعت باید توجه ویژه داشت، گفت: مهارت در همه حوزه ها نیاز است و سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با تجارب ارزشمند و نیروهای کارآمدی که دارد می تواند در مسیر توسعه کشور منشأ خیر و تحول باشد.


وی در ادامه گفت: مهارت، عنصر اصلی توسعه تولید و کیفیت بخشی به محصولات است و این در حالی است که در کشور ما مهارت از جایگاه لازم در بخش کار و تولید برخوردار نیست. 


جمالی پور ادامه داد: استان قزوین، استانی صنعتی، اقتصادی، بازرگانی و تجاری است و با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و شرکت شهرک های صنعتی استان می توان با ایجاد اعتمادسازی و اعتمادبخشی گام های توسعه ای مهمی در گسترش مهارت در استان برداشت.


در ادامه این مراسم، رجب رحمانی، نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی، ضمن اثربخش خواندن همکاری دو دستگاه بر ایجاد بسترهای مهارت افزایی در جامعه برای ایجاد اشتغال تأکید کرد.


رحمانی با اشاره به جایگاه سازمان آموزش فنی و حرفه ای به عنوان نهادی اثربخش در کشورگفت: مهارت در تمامی حوزه ها نیاز اصلی است.


بر اساس این گزارش، در نشست امضای تفاهم نامه مذکور، رجب رحمانی، نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی، محسن مددی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین، حمیدرضا خانپور، مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان، حسین فیروزی، معاون توسعه مدیریت و منابع، ناهید مسلمی، معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان و رضا نصری، مدیرکل حوزه ریاست، حقوقی، روابط عمومی و امور بین الملل حضور داشتند.


 


  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 86068
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب