شعار سال
جمعه 16 شهریور 1403
  • 1398/06/11 - 14:02
  • - تعداد بازدید: 2738
  • - تعداد بازدیدکننده: 120
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
تدوین سند توسعه آموزش های مهارتی؛

اولین جلسه کمیته استانی تدوین سند توسعه آموزش های مهارتی در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان برگزار شد

اولین جلسه کمیته استانی تدوین سند توسعه آموزش های مهارتی با رویکرد محلی و منطقه ای با حضور 15 دستگاه اجرایی در سطح استان در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان برگزار شد.

 


اولین جلسه کمیته استانی تدوین سند توسعه آموزش های مهارتی با رویکرد محلی و منطقه ای با حضور 15 دستگاه اجرایی در سطح استان در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان؛ مهران کلامی، سرپرست معاونت آموزش ، پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای این استان با اعلام این خبر گفت: این سند به دنبال شناسایی وضعیت موجود استان و تدوین برنامه ای سه ساله در زمینه مهارت‌ها بوده تا به واسطه آن مسیر مهارت‌آموزی در فرآیندی منسجم تا سال 1401 برنامه ریزی و اجرایی شود.


کلامی افزود: آموزش نیروی انسانی ماهر، فاکتور اول توسعه و یک نوع سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود که در عین حال باید توجه داشت که سرمایه‌گذاری بر روی آموزش بطور معمول زمان‌بر و هزینه‌بر است.


وی ادامه داد : برنامه توسعه آموزش‌های فنی حرفه‌ای استان باید کاملاً بر نیازهای محلی و منطقه ای استان منطبق باشد و با شناخت کامل از ویژگی‌های بازار کار حال و با نگاه به آینده تدوین شودو برای تدوین سندی کاربردی در این حوزه نیاز به تعامل و همکاری دستگاه های اجرایی ذیربط در این حوزه است .


سرپرست معاونت آموزش ، پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان با اشاره به محتوی سند توسعه این استان گفت: در این سند دو موضوع عمده مطرح می‌شود، نخست:  اسناد بالادستی( سند چشم‌انداز جمهوری اسلامی ایران در افق ۱۴۰۴، سیاست‌های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران، سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، نقشه جامع علمی کشور، سند برنامه‌های تحول مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور) چه دلالت‌هایی برای تدوین سند استانی توسعه مهارت‌های فنی و حرفه‌ای دارد دوم:  این‌که نیازهای بازار کار برای توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در استان چیست و از چه اولویت‌هایی برخوردار است که اگر بتوانیم با گرد آوری آمار و اطلاعات دقیق از وضعیت کنونی استان به این دو موضوع به خوبی بپردازیم شاهد تحولی عظیم در توانمند سازی نیروی انسانی متقاضی ورود به بازار کار در سطح استان خواهیم بود که نتیجه این اقدام رسیدن به اشتغال مولد و پایدار است .


در پایان کلامی ابراز امیدواری کرد تا بتوان در حداقل زمان ممکن ازسند توسعه آموزش های مهارتی با رویکرد محلی و منطقه ای که به عنوان یک نیاز حیاتی در استان کردستان مملوس است به صورت شهرستانی و استانی رونمایی کرد.


 

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 81477
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب