شعار سال
پنجشنبه 15 شهریور 1403
  • 1399/02/13 - 13:26
  • - تعداد بازدید: 3057
  • - تعداد بازدیدکننده: 122
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور:

اساس فرهنگ سازی مهارتی با محوریت معلمان در جامعه رقم می خورد

علی اوسط هاشمی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، درآئین انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه فرهنگیان ارزش و منزلت معلمان را در تربیت و هدایت دانش آموزان به سوی دانایی همراه با مهارت بی بدیل دانست.

علی اوسط هاشمی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، درآئین انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه فرهنگیان ارزش و منزلت  معلمان را در تربیت و هدایت دانش آموزان به سوی دانایی همراه با مهارت بی بدیل دانست.


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، با حضور هاشمی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان و حسین خنیفر، رئیس دانشگاه فرهنگیان، تفاهم نامه همکاری با هدف برآوردن نیاز کشور به منابع انسانی کارآمد دارای تجارب فنی و مهارتی امروز 13 اردیبهشت ماه  منعقد شد.


بنا براین گزارش، هاشمی در این مراسم  با اشاره به نقش والای معلم در مرجعیت و هدایت انسان ها، گفت: مرجعیت معلم منتج به افزایش ارزش و قدر اجتماعی او نزد جامعه است و اساس کار در هدایت بر تربیت معلم استوار است.


وی کار معلمان را باقیات صالحات نامید و افزود: اگر همه ارزش ها در آموزش و پرورش  معطوف به مدرک شود، جفا بر جامعه است. هدایت دانش آموزان باید برگرفته از میل و استعداد و تحصیل او  بر پایه مهارت باشد.


هاشمی محور و اساس این فرهنگ سازی در جامعه را «معلمان»  دانست و بیان کرد: اگر ارزش و منزلت مهارت برای معلمان به خوبی شناخته شود، آنها نیز در کلاس درس ارزش و منزلت مهارت را به عنوان مبحثی حیات بخش و نجات بخش انتقال می دهند.


معاون وزیرتعاون تصریح کرد: هر معلم یک مربی مهارت در تربیت و هدایت و اعطای موقعیت منطبق با شأن انسانی است و مهارت حرفه ای با طهارت معلمی می تواند هر دانش آموز و دانشجو را به یک یا دو مهارت مجهز سازد تا بتواند شغلی هر چند کوچک ایجاد کند و این مهم بر عهده دانشگاه فرهنگیان است.


توانایی حاصل از دانایی را جستجو می کنیم/ مهارت قیمت زا است


در ادامه، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، تراوش فکر معلمانه دانشگاه فرهنگیان را ارزشمند و زیبا خواند و گفت: این نگاه برگرفته از معرفت، حق انسانیت است و فرجام ارزشمند آن که پیوند مهارت با دانشگاه است، معرف ارزش معلم، انسانیت، مهارت و شناخت عمیق به آینده پژوهی است.


هاشمی با اشاره به همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و دانشگاه فرهنگیان بیان کرد: هر دو دستگاه معطوف به نیازهای فردای جامعه هستند که می تواند در جامعه جاری شده و حیات موثر ایجاد کند.


معاون وزیر کار در همین رابطه به ضرورت تشکیل کارگروه مشترک بین دو دستگاه تأکید کرد.


وی تصریح کرد: در آینده ای نزدیک مهارت، موجب کسب شخصیت، موفقیت و اعطای موقعیت، حفظ شأن و ارزش انسان خواهد بود و اثبات خلاقیت از جنس مهارت خروج از کسالت و ناامیدی را به دنبال خواهد داشت.


هاشمی  گفت: مهارت قیمت زا است و این قیمت انسان را فرا سرزمینی می کند، همانگونه که خریدار دنبال خرید جنس با کیفیت است، انسان با مهارت نیز غایت درجه انسانیت است.


معلمی فراتر از پست و مقام است/ هدف تربیت  دانش آموز  با مهارت و امیدوار است


علی اوسط هاشمی، تأکید کرد همه باید واقف باشیم هر معلم یک مربی، یک مشاور، یک هدایت گر آینده نگر است و با این گناه که هیچ دانش آموزی بی هدف و بی مهارت دوران تحصیل را به پایان نمی رساند.


وی گفت: آنگاه است که معلمان ما منزلت اجتماعی و قیمت حکومتی پیدا کرده و ارزش تلاش و کار او در 14 میلیون دانش آموز که سرمایه آینده کشور است، دیده می شود.


معاون وزیر تعاون افزود: کار تربیت معلمان نسبت به ارزش مهارت و عمق بخشی به آن در جامعه،  چه در میان دانش آموزان و چه اولیای آنان کاری اساسی است که در 20 سال آینده به خوبی محصول خود را نمایان می سازد.


این گزارش می افزاید: رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در این دیدار همچنین به الزام کسب گواهینامه مهارت توسط  دانش آموزان دوره اول و دوم متوسطه اشاره کرد و افزود: شعار هر دانش آموز یک مهارت را محقق می کنیم.


دعوت دانشگاه فرهنگیان به شورای مهارت استان ها


هاشمی از دانشگاه فرهنگیان دعوت کرد در شورای مهارت هر استان که با مدیریت استاندار تشکیل می شود رؤسای دانشگاه فرهنگیان نیز حضور  داشته باشند و در رشته هایی مانند مهارت دریا محور و کشاورزان ماهر با توجه به آمایش سرزمین با حوزه پژوهش سازمان همکاری کنند.


وی ابراز امیدواری کرد این همکاری آغاز نوین و زیبا و سرفصل همکاری جدید برای نگاه دانش آموزان به مهارت را به وسعت جهان شکل دهد.


حسین خنیفر، رئیس دانشگاه فرهنگیان نیز در این مراسم، کشورمان ایران را کشوری غنی از پیشینه مهارت گرایی دانست و گفت: امروز دنیا به عصر پس انداز منابع انسانی و ماهر، عصر مهارت، کوچ مجازی و عصر شتاب در تکنولوژی رسیده است.


وی گفت: این عصر عبور از بازوان ستبر و روی آوردن به مهارت است و در آینده ای نزدیک در سال 2050 به دنیای سلطنت مهارت ورود خواهیم کرد.


قابل ذکر است در پایان این مراسم تفاهم نامه همکاری بین دو دستگاه  منعقد شد.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 83605
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب