شعار سال
شنبه 17 شهریور 1403
  • 1397/12/06 - 14:09
  • - تعداد بازدید: 2205
  • - تعداد بازدیدکننده: 72
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
نماینده مردم شهرستان ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی:

آموزش های مهارتی موجب ایجاد، حفظ و تقویت اشتغال می شود

نماینده مردم شهرستان ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی در آیین افتتاحیه آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد مجتمع فنی استان مازندران با بیان اینکه آموزش های مهارتی موجب ایجاد، حفظ و تقویت اشتغال می شود، بر حمایت از به روز رسانی تجهیزات آموزش های مهارتی تأکید کرد.

 نماینده مردم شهرستان ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی در آیین افتتاحیه آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد مجتمع فنی استان مازندران با بیان اینکه آموزش های مهارتی موجب ایجاد، حفظ و تقویت اشتغال می شود، بر حمایت از به روز رسانی تجهیزات آموزش های مهارتی تأکید کرد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مازندران، علی اصغر یوسف نژاد، نماینده مردم شهرستان ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 98 با تأکید بر اهمیت آموزش های مهارتی در دنیا گفت: در کشور 3 نوع نظام آموزشی حاکم است؛ نظام آموزشی متوسطه وزارت آموزش و پرورش، نظام آموزش عالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و آموزش فنی و حرفه ای که زیر نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.


وی افزود: بسیاری از گرفتاری های کشور محصول این چندگانگی آموزش است زیرا این بخش سیاست متمرکز ندارد که این مشکل باید به طریقی حل شود که ریاست جمهوری اسلامی ایران هنگام تقدیم لایحه بودجه سال 98 در مجلس به این موضوع اشاره کرد.


 


موفقیت نظام آموزش فنی و حرفه ای حمایت همه دستگاه های اجرایی را می طلبد


یوسف نژاد با بیان اینکه نظام آموزش فنی و حرفه ای یک دستگاهی است که به تنهایی نمی تواند کار خودش را انجام دهد بر حمایت همه دستگاه های اجرایی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تأکید کرد.


وی گفت: کمیسیون تلفیق و بودجه مجلس شورای اسلامی از آموزش های فنی و حرفه ای  در اختصاصی شدن درآمد سازمان آموزش و حرفه ای و تخصیص حدود ۸۰۰ میلیارد تومان بودجه از صندوق توسعه ملی برای تقویت تجهیزات آموزش فنی و حرفه ای  در کنار  سایر منابع جاری سازمان حمایت کرد.


عضو کمیسون تلفیق بودجه سال 98 افزود: امسال کمیسیون تلفیق در بودجه سال 98 به این سازمان کمک کرد تا بتواند اهداف آموزشی خود را قوی تر پیش ببرد و در همین راستا مقرر شد تا از صندوق توسعه ملی 100 میلیون دلار برای تقویت تجهیزات آموزش فنی و حرفه ای کمک شود و با توجه به منابع مالی محدود دولت، این امر مورد تصویب کمیسیون تلفیق بودجه سال 98 قرار گرفت.


 


سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور می تواند در ایجاد، حفظ و تقویت اشتغال کمک کند


یوسف نژاد ادامه داد: نظام آموزش فنی و حرفه ای برای اشتغال می تواند راهگشا باشد.


وی تأکید کرد: به نظر می رسد در فعالیت های اقتصادی و صنعتی جای آموزش فنی و حرفه ای کمرنگ است که باید تقویت شود.


نماینده مردم شهرستان ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی گفت: وظیفه نظام اداری و سازمانی است که از دانش اندوخته شده در ذهن مهارت جویان آموزش فنی و حرفه ای در کارها استفاده نمایند و فردی که آموزش می بیند باید منتج به کار شود و به بازار کار وصل شوند.


وی افزود در ادامه بر فراگیری آموزش های مهارتی توسط کارجویان تأکید کرد و گفت: کارجویان باید بر اساس نیاز بازارکار آموزش های مهارتی فنی و حرفه ای را فرا گیرند.


 


  آموزش فنی و حرفه ای در طی این چند سال  از عملکرد خوبی برخوردار است


 یوسف نژاد گفت: قطعاً مجمع نمایندگان استان و مجلس شورای اسلامی آمادگی کامل دارد تا از آموزش های فنی و حرفه ای حمایت کنند.


وی افزود: آموزش فنی و حرفه ای باید در حوزه های مختلف پرسنلی آموزشی و تجهیزاتی مسلح شود که بخش مهمی از آن بر دوش آموزشگاه های فنی و حرفه ای  آزاد است.


عضو مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی مازندران در پایان گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی علاقمند هستند از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور حمایت کنند تا این سازمان در جهت رشد، توسعه، پیشرفت و اعتلای جامعه و نظام جمهوری اسلامی ایران گام بردارد.


وی با بیان اینکه در چنین شرایطی که کشور با مشکلات موجود در جامعه و اشتغال مواجه است، تأکید کرد: این حرکت ها و اقدامات باید منتج به نتیجه شود و برای توسعه کشور و استان مازندران مؤثر باشد.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 79430
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب