تبیین اهمیت پژوهشهای کاربردی در "سومین جشنواره ملی پژوهش های مهارت محور"
پژوهشها باید متناسب با نیازهای روز باشد / باید، طراح و خالق نقاط طلایی و فرصتهای آینده باشیم/ علاوه بر ساختار های رسمی، همه بخشهای سازمان باید به مراکز ثقل پژوهشی و پشتوانه نهضت مهارت آموزی تبدیل شوند
مهــرداد عظیــمی معاون وزیـر تعـاون،کـار و رفـاه اجتمـاعی و رئیس سـازمان آمـوزش فنـی و حـرفه ای کشور امروز در "سومین همایش ملی پژوهش های مهارت محور"، با تبریک "هفته پژوهش و فناوری" و نقش این مقوله در توسعه همه جانبه کشور گفت: با توجه به اهمیت مهارت و اشتغال پایدار، پژوهشها باید کاربردی و متناسب با نیازهای روز باشد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، «مهرداد عظیمی»، در سومین جشنواره ملی پژوهش های مهارت محور، پژوهش را مهمترین پل ارتباطی میان سازمان و دستگاههای اجرایی و نیازهای جامعه عنوان کرد و افزود: ما مأموریت بسیار مهم تربیت نیروی انسانی به عنوان سرمایه عظیم این کشور را برعهده داریم، لذا پژوهش و فناوریهای آینده، مسألهای است که با آن مواجه هستیم.
وی با اشاره به اینکه پژوهش، موتور محرک پیشرفت و توسعه کشور است و با این نگاه و باور ، باید، خودمان طراح و خالق نقاط طلایی و فرصتهای آینده باشیم، گفت: اگرچه در ساختار رسمی سازمان، معاونت پژوهش برنامهریزی و سنجش مهارت به عنوان متولی اصلی فعالیت دارد، اما با توجه به اهمیت این موضوع در افزایش بهرهوری، باید همه ظرفیتهای سازمان از جمله مدیران سایر حوزهها، مربیان و… به عنوان همکاران پژوهشی برای افزایش راندمان و بهرهوری و رسیدن به مقاصد استراتژیک نقش آفرینی کنند.
عظیمی با اشاره به اینکه معاونت پژوهش، پل ارتباطی مراکز رسمی و غیر رسمی علمی با بدنه سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور است،تأکید کرد: ظرفیتهای غنی در این سازمان میتواند مبدأ تحول در زمینه پژوهش باشد و باید از این ظرفیتهای فکری استفاده بهینه داشته باشیم.
رئیس سـازمان آمـوزش فنـی و حـرفه ای کشـور در ادامه با اشاره به اهمیت فناوری مهارت پایه در دنیای جدید، از آینده پژوهشی و نگاه به آینده در تحقیقات علمی به عنوان یک الزام نام برد.
وی افزود: با توجه به اینکه "توسعه سرمایه انسانی" از اصلیترین مأموریتهای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور است، باید با استفاده از پشتوانه پژوهشی و توجه به تحقیق و توسعه برای رسیدن به این مطلوب، استفاده کنیم.
رئیس سـازمان آمـوزش فنـی و حـرفه ای کشـور، تصریح کرد: در این زمینه، توجه به ظرفیت شرکتهای دانش بنیان داخلی، نخبگان مهارتی،دانشجویان، فارغ التحصیلان و همکاران توانمند در شبکه گسترده سازمان ضروری است.
نظر دهید