معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای:
مهارت آموزی نقطه آغاز حل مشکل بیکاری در کشور
معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای در جلسه راهبری تفاهم نامه چندجانبه «غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان» با ارائه آموزش های کسب و کار، کارآفرینی و هدایت شغلی متناسب با نیاز بازار آینده، مهارت آموزی را نقطه آغاز حل مشکل بیکاری در کشور عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، «مجتبی نوروزی»، با اشاره به نگاه خاص جهان به قدرت ایران در منطقه، بیان داشت: ایران به الگو و امیدی برای آزادگان جهان تبدیل شده است.
وی مهارت آموزی را حلقه مفقوده بین آموزش و بازارکار برشمرد و اذعان داشت: مسیر دانشگاه برای جوانان، مسیر مورد انتظار برای اشتغال آنان نیست و مهارت آموزی، حلقه وصل آنان به بازارکار است.
معاون آموزش سازمان با بیان اینکه فقر مهارتی در کشور وجود دارد، تصریح کرد: پیشنهاد کمیته امداد درخصوص اجرای این طرح، بسیار اثربخش می باشد و به دلیل اینکه این طرح، مبتنی بر نیازهای جامعه می باشد؛ دارای اهمیت فراوانی است.
وی اجرای این طرح را در سه سال متوالی عنوان کرد و افزود: بایستی با نگاهی دغدغه مند، برای اجرای هرچه مطلوب تر این طرح با بهره گیری از ظرفیت های سازمانی و هم افزایی بیش از پیش، تلاش کنیم.
نوروزی، ارائه آموزش های مهارتی به جامعه هدف این طرح (بین 12 تا 18 سال) از سوی سازمان را متناسب با نیاز بازار کار عنوان کرد.
وی در پایان سخنان خود، قدرت ملی را بدون نخبگان مهارتی بی معنی شمرد و خواستار هماهنگی بیشتر در راستای برطرف نمودن مشکلات اجرایی شد.
در ادامه این نشست، مدیرکل دفتر آموزشگاه های آزاد و مشارکت های مردمی و رئیس دبیرخانه این طرح، با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته، آمادگی مراکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی را در شیفت دوم اعلام کرد.
«محمدهادی حبیبی ماچیانی» از اتصال سامانه های طرف قرارداد به سامانه حیات (سامانه امداد هوشمند و کارآمد کمیته امداد امام خمینی(ره)) خبر داد و گفت: ضروری است، نیاز مهارتی دانش آموزان بر اساس آمایش منطقه احصاء شود تا سازمان بتواند برنامه ریزی لازم را در این خصوص انجام دهد.
نظر دهید