اعلام وصول طرح اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در مجلس شورای اسلامی
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از اعلام وصول طرح اساسنامه پیشنهادی سازمان توسط هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی خبر داد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از اعلام وصول طرح اساسنامه پیشنهادی سازمان توسط هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، «غلامحسین حسینینیا» با اشاره به نشستهای مستمر یکسال اخیر با نمایندگان مردم شریف در مجلس شورای اسلامی و اعضای ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی آموزش، تربیت فنی و حرفهای و مهارتی و مطرح کردن مشکلات معیشتی و رفاهی کارکنان ساعی و خدوم این سازمان، گفت: در این نشست ها چالش های قانونی و مشکلات منابع درآمدی و مالی، ساختاری و ... این سازمان مورد بررسی و ارزیابی کارشناسی قرار گرفت.
معاون وزیر کار با بیان اینکه بررسی و تصویب آزمایشی طرحها و لوایح و همچنین تصویب دائمی اساسنامه سازمانها، شرکتها و .... طبق اصل هشتاد و پنجم (85) قانون اساسی انجام می شود، تصریح کرد: طرح «اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور» که توسط جمعی از نمایندگان محترم و با محوریت اعضاء و هیأت رئیسه محترم کمیسیون آموزش، تحقیقات مجلس شورای اسلامی تدوین و طراحی شده بود در تاریخ 26 آذر ماه 1401 توسط هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی اعلام وصول و به کمیسیون تخصصی مربوطه ارجاع شد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، بیان داشت: اصلاح ساختار سازمان آموزش فنی و حرفه ای از سطح ستاد تا شهرستان ها، رتبه بندی و طراحی مسیر شغلی مربیان، ایجاد مراکز آموزش فنی و حرفه ای هیأت امنائی در کنار مراکز ثابت دولتی و آموزشگاه های آزاد، پیش بینی اختصاص مجدد 2 درصد از درآمد حاصله از اجرای قانون کار آموزی، اصلاح ساعات کاری مربیان، راه اندازی شورای مهارت در تمامی استان ها به صورت رسمی و دارای قانون مشخص و ... از موارد موردطرح و بحث در این اساسنامه خواهد بود.
بر اساس این گزارش، ضرورت تدوین اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و در نظر گرفتن طرح رتبه بندی مربیان، اهتمام کمیسیون آموزش بر مبنای مهارت آموزی، قانونگذاری جدید و تغییر ساختار برای چابک سازی مهارت آموزی در کشور، برگزاری جلسات شورای عالی مهارت آموزی به صورت منظم، عدم موازی کاری و هماهنگی ۱۳ نهاد فعال در زمینه آموزش های مهارتی، به روزرسانی قوانین و مقررات در زمینه مهارت آموزی برای افزایش آمار اشتغال در کشور، جبران کمبود اعتبارات سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به ویژه در قوانین بودجه و برنامه های توسعه پنج ساله کشور و ... از موارد مطروحه در بازدید اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از مراکز آموزش فنی و حرفه ای کشور بوده است.
نظر دهید