شعار سال
جمعه 02 آذر 1403
  • 1403/08/20 - 09:22
  • - تعداد بازدید: 573
  • - تعداد بازدیدکننده: 455
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

فراخوان انتخاب آثار و پژوهشگران برتر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

موسسه کار و تامین اجتماعی در فراخوانی از پژوهشگران ستادی وزارت تعاون،کار و رفاه‌ اجتماعی و سازمان های تابعه دعوت کرد آثار خود را به دبیرخانه جشنواره پژوهشگران برتر ارسال کنند.​

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، درفراخوان موسسه کار و تامین اجتماعی آمده است:

با توجه برگزاری «جشنواره انتخاب آثار و پژوهشگران برتر در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان های تابعه» و مراسم بزرگداشت هفته پژوهش (نیمه دوم آذرماه هر سال) و تقدیر از پژوهشگران و صاحبان آثار برتر و ارج نهادن به پژوهش و مقام پژوهشگر، بدین‌وسیله از شما پژوهنده محترم دعوت می‌شود ضمن مطالعه نظام نامه جشنواره­ و با ورود به لینک زیر نسبت به تکمیل پرسشنامه مربوطه و بارگذاری مستندات لازم، تا مرحله دریافت کد رهگیری، اقدام کنید.

بنا بر اعلام دبیرخانه هفدهمین جشنواره پژوهش فرهنگی، مهلت ارسال اثر به این دوره از جشنواره برای دومین بار تا 15 آذر 1403 تمدید شد. پیش‌ از این مهلت ارسال آثار تا 15 آبان تمدید شده بود که بار دیگر بنا به درخواست پژوهشگران  و  مراکز علمی و پژوهشی داخلی و خارجی، برای ثبت و ارسال آثار، زمان ثبت آثار در سامانه تا 15آذر 1403 تمدید شده است (این مدت مجددا تمدید نخواهد شد).

 به گزارش دبیرخانه هفدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی، از مراکز علمی و پژوهشی، ناشران،  پژوهشگران و صاحب‌نظران داخلی و خارجی دعوت می‌شود چنانچه پژوهشی در یکی از محورهای فراخوان در فاصله شهریور 1402 تا شهریور 1403 (در بخش داخلی) و سپتامبر 2023 تا سپتامبر 2024 (در بخش بین‌المللی) انجام داده‌اند. حداکثر تا تاریخ 15آذر 1403 / 5 دسامبر 2024 نسبت به ثبت و ارسال اثر/آثار خود در سامانه جشنواره اقدام داشته باشند. 

 آثار پژوهشی باید در قالب‌های طرح پژوهشی، پایان‌نامه کارشناسی ارشد، رساله دکتری، کتاب (برگرفته از طرح پژوهشی)، مقاله علمی پژوهشی منتشر شده و گزارش سیاستی باشد. آثار آسیب‌شناسانه، کاربردی و شامل ارائه راهکار در اولویت هستند.

محورهای فراخوان عبارت‌اند از:

  • فرهنگ

(فرهنگ عمومی، تاریخ فرهنگی، حقوق فرهنگی، مباحث نظری فرهنگ، وضعیت و مسائل فرهنگی ایران امروز، سبک زندگی اسلامی- ایرانی، قلمروهای فرهنگ (کتاب و کتابخوانی و ...)، دیپلماسی فرهنگی، ارتباطات فرهنگی و... )

  • رسانه و ارتباطات

(مطالعات رسانه، حکمرانی فضای مجازی، فرهنگ شهرت و هواداری، جنگ شناختی و رسانه‌ای، مصرف رسانه‌ای کودک و نوجوان، تحقیقات سیاست‌گذاری سکوهای اینترنتی، شبکه نمایش خانگی و ...)

  • فناوری‌های جدید و آینده‌پژوهی فرهنگی

(استارت‌آپ‌ها و فرهنگ، شرکت‌های دانش‌بنیان فرهنگی، هوش مصنوعی و فرهنگ، صنایع خلاق فرهنگی، بازارپردازی فرهنگی، متاورس، تغییرات فرهنگی جهانی، ظرفیت‌های فرهنگی اکسپو و ...)

  • هنر

 (فلسفه و جامعه‌شناسی هنر، هنرهای سنتی و اسلامی، تاریخ و سبک‌شناسی هنر، اقتصاد و بازار هنر، آموزش هنر، مدیریت و سازمان‌های هنری، تحقیقات ادبی و زبان فارسی، هنر و ادبیات انقلاب و مقاومت، معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی، سینما و هنرهای نمایشی، موسیقی، دیپلماسی هنری و ...)

  • پژوهش‌های دینی و اسلامی

 (تحقیقات قرآنی و نهج‌البلاغه، تاریخ اسلام و تشیع، تاریخ و سیره اهل بیت، مطالعات تمدن نوین اسلامی، عرفان و توصف، مطالعات اربعین، مطالعات فقه (هنر و ارتباطات)، پژوهش‌های جهان اسلام، مطالعات زیارت، تحقیقات آیین‌ها و مناسک و نهادهای دینی، مطالعات نذر و وقف، مطالعات مسجد و ...)

نحوه ارسال آثار:

پژوهشگران و علاقه‌مندان باید ضمن ثبت اثر در تارنمای جشنواره به نشانی https://ifcr.ir ، فایل آن را در این سامانه بارگذاری کنند. همچنین می‌توانند در صورت در دسترس‌نبودن فایل اثر، دو نسخه از آن را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. آیین اختتامیه جشنواره هفدهم، در اردیبهشت 1404  همراه با معرفی آثار برتر، برگزار خواهد شد. به برگزیدگان این جشنواره لوح تقدیر و جایزه نقدی اهدا می‌شود.

      گفتنی است در دوره شانزدهم جشنواره (1402)، در بخش داخلی به هریک از برگزیدگان 150 میلیون تومان و به شایستگان تقدیر 50 میلیون تومان و در بخش بین‌المللی، به هریک از برگزیدگان 2000 دلار و به شایستگان تقدیر، 1000 دلار اهدا شد.

  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 117390
کلمات کلیدی
زهرا   پاک
خبرنگار

زهرا پاک

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب