معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور:
مراکز آموزشگاه های آزاد، شرکای راهبردی سازمان آموزش فنی و حرفه ای هستند
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در دومین سفر استانی گفت: آموزشگاه های آزاد به عنوان شرکای راهبردی سازمان آموزش فنی و حرفه ای، نهادهایی منسجم و اثر گذار در کشور بوده و مهمترین عاملی هستند که می توانند شرایط کشور را تغییر دهند.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، غلامحسین محمدی در نشست صمیمانه با مدیران و مربیان آموزشگاه های آزاد جزیره کیش که به میزبانی میکامال و مجموعه میکاراد در پردیس سینمایی این مجموعه برگزار شد با اشاره به اینکه کشور در شرایط تحمیلی مانند تحریم و موانع سرمایه گذاری قرار گرفته است، افزایش بهره وری نیروی کار با استفاده از مهارت آموزی و تربیت نیروی کار متخصص را تنها راهکار عبور از این موانع برشمرد.
وی اظهار کرد: به عقیده من مسئله امروز کشور بیکاری نیست، بلکه عدم وجود نیروی کار ماهر و ارتباط و هماهنگی نیروی کار با مشاغل موجود است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: عموما افرادی که در موج تورم، شوک های حاصل از نوسانات اقتصادی و فقر گرفتار می شوند، کسانی هستند که توانمندی و مهارت های مورد نیاز برای عبور از ریسک ها و شوک های موجود در جامعه را ندارند.
وی با اشاره به اینکه با افزایش مهارت ها، تولید جان تازه گرفته و کسب و کارها ارتقاء می یابند، افزود: افراد با افزایش مهارت و توانمندی می توانند از تله فقر رهایی یابند.
کیش یک فرصت سرزمینی بی نظیر برای کشور
محمدی با بیان اینکه کیش یک فرصت سرزمینی بی نظیر برای کشور است، گفت: کیش ضمن اینکه ظرفیت تبدیل شدن به هاب اقتصادی و توریستی را دارد، می تواند هاب اشتغال و مهارت آموزی نیز باشد، نگاهی که تا به امروز به کیش نشده است.
وی با تصریح بر اینکه کیش باید هاب تربیت نیروی کار کشور باشد، تاکید کرد: کیش با زیرساخت هایی مانند هتل ها و مراکز اقامتی می تواند مکانی مناسب برای تربیت و پرورش نیروی کار مورد نیاز منطقه و کشور باشد.
سرپرست سازمان فنی حرفه ای کشور با بیان اینکه چرا زیرساخت های مناسب توسعه مهارت در جزیره کیش تا به امروز ایجاد نشده است، تصریح کرد: علت این امر می تواند نگاه دستوری به توسعه باشد، درحالیکه توسعه یک امر اجتماعی است.
وی با اشاره به ظرفیت های بین المللی در کیش تاکید کرد: با توجه به فرصت هایی مانند اقتصاد دریا محور، اکو توریسم، حمل و نقل و لجستیک کیش می تواند یک شهرک آموزش مهارت داشته باشد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به امکان ارائه تسهیلات به مراکز آموزشی و آموزشگاهها و نیروی کار آموزش دیده که برای رسیدن به کسب و کار، نیازمند تسهیلات و حمایت است از افزایش میزان تسهیلات در بودجه 1404 تا میزان 4 برابر خبر داد.
تشکیل کانون انجمن های صنفی برای اولین بار در هرمزگان
محمد بذر افشان مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان هرمزگان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه کیش، رنگین کمانی از اقوام، فرهنگها و سلایق است، افزود: در راستای توجه به حوزه مهارت آموزی و تقاضا محوری به موازات آموزش های استان در جزیره کیش، علاوه بر مهارت های سخت به مهارت های نرم و نوین نیز توجه ویژه ای صورت گرفته است.
گفتنی است، در این سفر، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مرکز جوارکارگاهی زمهریر کیش، آموزشگاه آزاد لوتوس (آموزش مهارت های صنایع غذایی و گردشگری)، نمایشگاه بین المللی فرصت های سرمایه گذاری، بورس، بانک و بیمه بازدید کرد و در حاشیه این نمایشگاه دو تفاهم نامه با مناطق آزاد چابهار و جزیره کیش در راستای ایجاد فرصت های آموزشی و ارتقاء مهارت منابع انسانی، بروز رسانی تجهیزات و سخت افزارهای آموزشی، استفاده از تجارب و ظرفیت های مجامع و سازمان های بین المللی و منطقه، افزایش همکاری مشترک به منظور هم افزایی و تبدیل منطقه آزاد به الگوی توسعه، به کارگیری ظرفیت همه شرکای اجتماعی، کمک به اجرای طرح کارآفرینی و پرورش کارآفرینان مولد و ایجاد اشتغال پایدار، کمک به ارتقاء توان تولید و صادرات محصولات در منطقه آزاد، تشویق بنگاه های اقتصادی و پیمانکاران پروژه های توسعه ای به عنوان بخش هایی از این دو تفاهم نامه، منعقد شد.
نظر دهید