شعار سال
یکشنبه 04 آذر 1403
  • 1401/10/17 - 11:29
  • - تعداد بازدید: 365
  • - تعداد بازدیدکننده: 363
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در آیین انعقاد تفاهم نامه با فولاد مبارکه (قطب تولید فولاد در ایران) مطرح شد؛

جایگاه ویژه صنایع در پیشبرد طرح نهضت ملی مهارت آموزی در گام دوم انقلاب

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در آیین انعقاد تفاهم نامه سه جانبه همکاری آموزشی و پژوهشی نقش و جایگاه صنایع در پیشبرد طرح نهضت ملی مهارت آموزی در گام دوم انقلاب بسیار مهم و ویژه برشمرد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در آیین انعقاد تفاهم نامه سه جانبه همکاری آموزشی و پژوهشی نقش و جایگاه صنایع در پیشبرد طرح نهضت ملی مهارت آموزی در گام دوم انقلاب بسیار مهم و ویژه برشمرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، «غلامحسین حسینی نیا»، در آیین تفاهم نامه سه جانبه همکاری آموزشی و پژوهشی مرکز ملی تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای، آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان و علمی، فولاد مبارکه اظهار داشت: هدف از انعقاد تفاهم نامه مذکور اعطای قطب کاربینی مشاغل در صنعت فولاد کشور و اعطای آی دی کارت مربی گیری به استاد کاران مهارتی مجتمع فولاد مبارکه بوده است.

وی با بیان اینکه طرح کاربینی مانند سایر کشورها در توسعه‌ آموزش‌های مهارتی نوین می‌تواند به عنوان راهکار مفید مد نظر و مورد استفاده قرار گیرد افزود: هدف از اجرای طرح کاربینی توانمندسازی مربیان و استادکاران مهارتی در حوزه صنایع و توسعه همکاری های مشارکتی است تا بتوانند به آسانی نیازسنجی را انجام دهند و به عنوان سفیر مهارت آموزش فنی و حرفه‌ای در صنایع، پیوند آموزشی را بین صنایع و مراکز آموزشی خود توسعه دهند.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تربیت مربیان متخصص در حوزه فولاد توسط مرکز ملی تربیت مربی را هدف اصلی این تفاهم نامه خواند و تصریح کرد: ارائه آموزش های مهارتی بیش از ۴ میلیون نفر در قالب طرح «نهضت ملی مهارت آموزی در گام دوم انقلاب» در سال مد نظر است که بیش از۶۴۰ مرکز دولتی، ۲ هزار و۶۰۰ مرکز جوار کارگاهی و ۱۲هزار آموزشگاه آزاد در کشور، زیرساخت خوبی را برای پیشبرد اهداف این طرح، فراهم کرده است.

وی همچنین از تخصیص بیش از ده هزار میلیارد ریال تسهیلات از محل تبصره ۱۸ در قالب طرح بی او تی (BOT) به بخش خصوصی خبر داد و گفت: از محل تبصره ۱۶ و با همکاری صندوق کارآفرینی امید و معاونت توسعه کارآفرینی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به مهارت آموزان پس از اخذ گواهی نامه تسهیلات اشتغالزایی پرداخت می‌شود.

حسینی نیا، خاطرنشان کرد: طرح بی او تی واگذاری و تجهیز کارگاه های آموزشی مراکز آموزش فنی و حرفه ای کشور به بخش خصوصی با هدف گسترش چتر آموزش های مهارتی می باشد.

بر اساس این گزارش، تفاهم نامه سه جانبه به امضای رضا باجولوند، رئیس مرکز ملی تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای، آرش اخوان طبسی، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان و ابراهیم کاظمی، مدیر آموزش و توسعه فولاد مبارکه اصفهان رسید.

همچنین همزمان با امضای این تفاهم‌نامه، مجوز مرکز فنی و حرفه‌ای سطح‌ "الف" توسط رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به شرکت فولاد مبارکه اعطا شد.

گفتنی است «فولاد مبارکه» بزرگ‌ترین واحد صنعتی خصوصی در ایران و بزرگ‌ترین مجتمع تولید فولاد در ایران است.

  • گروه خبری : اخبار تصویری(اسلایدر)
  • کد خبر : 94819
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب