شعار سال
شنبه 29 دی 1403
  • 1398/02/08 - 15:56
  • - تعداد بازدید: 2726
  • - تعداد بازدیدکننده: 170
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور:

گسترش تعامل بین بخش دولتی و خصوصی، ارتقاء اثربخشی آموزش های مهارتی را به دنبال دارد

معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در نشست امضاء تفاهم نامه همکاری با شرکت مدیریت پروژه نیروگاه های سولار بر حضور پر رنگ بخش خصوصی در ارائه آموزش های مهارتی تاکید کرد.

 


معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در نشست امضاء تفاهم نامه همکاری با شرکت مدیریت پروژه نیروگاه های سولار بر حضور پر رنگ بخش خصوصی در ارائه آموزش های مهارتی تاکید کرد.


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور؛ علیرضا حاتم زاده، معاون آموزش این سازمان در نشست امضاء تفاهم نامه مذکورکه هشتم اردیبهشت برگزار شد گفت: در تبیین و اجرای سیاست های دولت در بحث حفظ محیط زیست، توسعه انرژی های نو و انرژی های تجدید پذیر و کاهش مصرف سوخت های آلاینده، وظیفه داریم این سیاست ها را برای اجرایی شدن تسهیل کنیم.


معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با اعلام این خبر که در این سازمان، اتفاقات خوبی در زمینه همکاری با بخش خصوصی در ارائه آموزش های مهارتی صورت گرفته تاًکید کرد  سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در صدد توسعه تعامل با بخش خصوصی است.


حاتم زاده با اشاره به بررسی های صورت گرفته در نظام های آموزشی موفق در برخی از کشورها افزود: یکی از ویژگی های مهم در نظام های آموزشی، حضور مؤثر بخش خصوصی با همکاری بخش دولتی در ارائه آموزش های مهارتی به نیروی انسانی فاقد مهارت  است .


وی ادامه داد: این تفاهم نامه با رویکرد توسعه فرهنگ کار و مهارت آموزی و کارآفرینی با ایجاد اشتغال مولد و پایدار به منظور ارائه خدمات آموزشی بر اساس استاندارد های آموزشی یکپارچه و منسجم ملی و بین المللی با محوریت آموزش های مهارتی اجرا می شود.


معاون آموزش با بیان اینکه مهارت افزایی، ارتقاء توانایی شغلی افراد و ایجاد اشتغال از اولویت های شرکت سولار است اظهار امیدواری کرد که این تعامل و همکاری به نحو مطلوب ادامه پیدا کند.


حاتم زاده با بیان اینکه جوانان سرمایه انسانی و ثروت عظیم کشور هستند تأکید کرد: با هم افزایی و تعامل همه دستگاه ها در راستای ترویج مهارت آموزی می توان در کاهش نرخ بیکاری در جامعه نقش مهمی ایفا کرد.


وی با اشاره به رویکرد جدید سازمان آموزش فنی و حرفه ای در اجرای سیستم آموزش های دوگانه گفت: در نظر داریم بخشی از آموزش های مهارتی را در مراکز و کارگاه های آموزش فنی و حرفه ای و بخش دیگر از این آموزش ها  را در محیط واقعی کار ارائه دهیم  تا کارآموزان با ویژگی ها و شرایط اجرای کار در محیط واقعی آشنا شوند.


وی تصریح کرد: طراحی آموزش های مجازی و در اختیار قرار دادن بخشی از زیر ساخت های آن  فرصت دیگری است که در اختیار صنایع قرار خواهد گرفت و در این زمینه صنایع باید در زمینه تولید محتوای آموزشی با سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور همکاری کنند تا آموزش ها با کیفیت مطلوبتر و با عنوان یک الگوی مناسب ارائه شوند.


در ادامه معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای افزود: این سازمان برای دوره های آموزشی سفارشی صنایع که شامل بازآموزی شاغلین یا نوآموزی افراد جویای کار باشد این امکان را فراهم کرده است که گواهینامه های مشترک با امضاء دو طرف در اختیار مهارت آموختگان صادر شود.


علیرضا طاهرپور، مدیر کل دفتر نظارت، بهسازی و هدایت شغلی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیز در این جلسه گفت: ظرفیت های نهفته ای در حوزه های انرژی های تجدیدپذیر در کشور وجود دارند، بخشی از این ظرفیت ها بهره برداری نشده است و شرکت مدیریت پروژه نیروگاه های سولار  می تواند از این ظرفیت ها استفاده کرده و بخش عمده ای از برق کشور را تاًمین کند.


وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به عنوان یک نهاد آموزشی، ارائه آموزش های مهارتی منجر به اشتغال است،  افزود: گام بعدی هموارسازی مسیر اشتغال برای مهارت آموختگان است.


طاهرپور با بیان اینکه کمک در رفع معضل بیکاری یک مسئولیت اجتماعی برای همه است، گفت: امیدورام این تفاهم نامه گام مؤثری در کاهش معضل بیکاری باشد و زمینه اشتغال جوانان کشور را هموار کند.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 80288
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب