کمیساریای سازمان ملل متحد در امور پناهندگان از مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران مشهد بازدید کرد
کمیساریای سازمان ملل متحد در امور پناهندگان از کارگاه های آموزشی ویژه مهارت آموزی اتباع افغانستان مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران مشهد بازدید کرد.
کمیساریای سازمان ملل متحد در امور پناهندگان از کارگاه های آموزشی ویژه مهارت آموزی اتباع افغانستان مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران مشهد بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی، فیلیپو گرندی، کمیساریای سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در بازید از کارگاه های ویژه مهارت آموزی اتباع افغانستان در مرکز فنی و حرفه ای خواهران مشهد(نجمه) گفت: عدالت در ارائه آموزش های فنی و مهارتی به اتباع خارجی در ایران و استان خراسان رضوی قابل تقدیراست.
وی افزود: ارائه آموزش های مهارتی و فنی با تجهیزات و کیفیت مناسب به اتباع خارجی در استان خراسان رضوی مطلوب ارزیابی کرد.
وی گفت: تفاهم نامه منعقد شده با ایران در زمینه آموزش مهارت های فنی به اتباع افغانستان مقیم این کشور به خوبی اجرا می شود.
وی برگزاری دورههای آموزشی فنی وحرفهای برای جوانان افغانستانی را نشانه میزبانی سخاوتمندانه جمهوری اسلامی ایران نسبت بهپناهندگان افغان است.
کمیساریای سازمان ملل متحد در امور پناهندگان ادامه داد: دانشآموختگان باید ابتکارات و ایدههای نو داشته باشند و آن را بهکار بگیرند تا آنچه برای بازار جذاب است را ارائه کنند.
وی ضمن ابراز امیدواری از اینکه در کنار آموزشهای فنی، دورههایی برای دیدگاه تجاری در نظر گرفته شود؛ افزود: این مسأله مهم است که اتباع آموزشهایی ببینند و در دورانی که در ایران زندگی میکنند در جامعه موثر باشند و زمانی که شرایط برای بازگشت مهیا باشد بتوانند بهکشور خود نیز کمک کنند.
در ادامه این بازدید، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی گفت: بر اساس تفاهم نامه سه جانبه بین کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، وزارت کشور و سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، آموزش مهارت های فنی و مهارتی به اتباع افغانستان در ایران از سال 1389 آغاز شده است.
افشین رحیمی افزود: در این راستا تاکنون حدود 3 هزار تبعه افغانستان در خراسان رضوی آموزش های مهارتی و فنی را فرا گرفته و به کشور خود بازگشته اند و یا در ایران با مهارت فراگرفته شده مشغول کار شده اند.
وی با بیان اینکه سال گذشته 250 نفر از اتباع افغانستان آموزش های مهارتی را در خراسان رضوی فرا گرفتند، گفت: امسال نیز تاکنون 170 نفر آنان این آموزش ها را گذرانده اند.
وی ادامه داد: آموزشها با نظارت اداره کل اتباع و کمیساریای عالی سازمان ملل در مشهد ارائه میشود و هدف این مجموعه آموزشی، توانمندسازی اتباع در ایران و در زمان بازگشت آنها بهکشور خود و آبادانی آن است.
وی رهگیری را یکی از مزایای موجود در این پروژه عنوان کرد که در آن تعداد آموزش دیدگان مشغول بهکار بررسی و مشخص شدند و طبق بررسیهای انجام شده، ۸۳ درصد از افراد آموزشدیده پس از اتمام دوره مشغول بهکار شدند.
نظر دهید