سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و استانداری استان کردستان تفاهم نامه همکاری امضا کردند
تفاهم نامه همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و استانداری استان کردستان با هدف ارتقای توانمندی و مهارت افزایی نیروی انسانی در عناوین آموزشی مرتبط با مزیت های رقابتی و ظرفیت های کردستان منعقد شد.
تفاهم نامه همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و استانداری استان کردستان با هدف ارتقا توانمندی و مهارت افزایی نیروی انسانی در عناوین آموزشی مرتبط با مزیت های رقابتی و ظرفیت های کردستان منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، با هدف اجرایی نمودن مصوبات شورای مهارت استان کردستان مورخ 5 شهریور سال جاری و به منظور توسعه آموزش مهارتی و برخورداری اقشار مختلف از مزایای این آموزش ها، امروز 25 آذر ماه 1399 ، تفاهم نامه همکاری به امضای علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور و بهمن مرادنیا، استاندار کردستان رسید.
بنا براین گزارش، مهم ترین مصوبات این تفاهم نامه توانمندسازی مهارتی کارجویان و شاغلین مناطق شهری و روستایی در استان کردستان به منظور ایجاد اشتغال پایدار براساس پتانسیل های استان عنوان شده است.
تقویت و توسعه آموزش های مهارتی با رویکرد فناورانه و محوریت کارآفرینی و ارتقای مهارتهای کسب و کار در جمعیت فعال اقتصادی استان و ایفای نقش موثر در رشد اقتصادی، ایجاد و توسعه اشتغال پایدار و استفاده بهینه از فرصت ها و منابع انسانی در استان به منظور رفع نیاز کلیه طرح های توسعه ای دولتی و غیردولتی استان ها بر اساس اولویت های توسعه منطقه ای از دیگر مصوبات این تفاهم نامه است.
ترویج و فرهنگ سازی آموزش های مهارتی با همکاری ارگان های دولتی استان و بهره گیری از ظرفیت های بخش خصوصی در حوزه های مختلف مهارتی، توانمندسازی مهارتی متقاضیان براساس پتانسیل های استان که با توجه به مطالعات آمایش سرزمین، طرح تکاپو و سایر مطالعات پژوهشی به تأیید رسیده است، از جمله اهداف این تفاهم نامه است.
از دیگر اهداف مهم این تفاهم نامه اجرای طرح کارآفرینی و پرورش کارآفرینان مولد و ایجاد اشتغال پایدار از طریق بسترسازی برای ایجاد کسب و کارهای پررشد و کمک به تجاری سازی ایده ها باتكيه برظرفيت هاي سرمایه گذاران بخش خصوصی و نهادهای پشتیبان و حامی ایده های خلاق و نوآور است.
صدور مجوز مرکز تربیت مربی برای آموزش مربیان اقلیم کردستان عراق و منطقه غرب و صدور مجوز برگزاری مسابقات آزاد در زمینه ساخت ادوات موسیقی، لباس اقوام ایرانی و اپلیکیشن موبایل از دیگر اهداف مهم تفاهم نامه مذکور است.
این گزارش می افزاید: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور صدور و تسهیل مجوز برای «دپارتمان ملی گلخانه» در شهرستانهای دیواندره، قروه مریوان، دهگلان- «دپارتمان ملی ساخت آلات موسیقی سنندج»، «دپارتمان ملی بورس در سنندج»، «دپارتمان ملی سنگ شهرستان قروه» و «دپارتمان ملی بومگردی»، تدوین چارچوب اجرایی «طرح مهارت جامعه محور» برای اجرا در استان کردستان به عنوان پایلوت بر عهده دارد.
همچنین همکاری و استفاده از تشریک مساعی تمامی بخش های دولتی و خصوصی در ایجاد دپارتمان های ملی یاد شده و همکاری در شناسایی و اجرای طرح مهارتی روستاهایی در قالب «هر شهرستان 20 روستا»،کمک در تامین اعتبار جهت اتمام پروژههای عمرانی نیمه تمام شهرستانهای سقز، کامیاران و بانه از طریق سازمان مدیریت و برنامهریزی استان از مهم ترین تعهدات استانداری در این تفاهم نامه است.
همکاری در تامین اعتبار جهت اتمام پروژه های عمرانی نیمه تمام شهرستانهای سقز، کامیاران و بانه از طریق سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز از تعهدات استانداری کردستان است.
مدت این تفاهم نامه از زمان انعقاد برای 2 سال شمسی تعیین شده است.
نظر دهید