نماینده مردم شهرستان های کوهدشت و رومشکان در مجلس شوراي اسلامي:
سازمان آموزش فني وحرفه اي كشور نقش مهمي در ايجاد اشتغال پايدار و كم هزينه دارد
نماینده مردم شهرستان های کوهدشت و رومشکان در مجلس شوراي اسلامي با تأكيد بر ايجاد اشتغال در بخش هايي كه هزينه كمتري دارد، گفت: سازمان آموزش فني وحرفه اي كشور نقش مهمي در ايجاد اشتغال پايدار و كم هزينه دارد.
نماینده مردم شهرستان های کوهدشت و رومشکان در مجلس شوراي اسلامي با تأكيد بر ايجاد اشتغال در بخش هايي كه هزينه كمتري دارد، گفت: سازمان آموزش فني وحرفه اي كشور نقش مهمي در ايجاد اشتغال پايدار و كم هزينه دارد.
به گزارش روابط عمومي اداره كل آموزش فني وحرفه اي استان لرستان، ملکشاهی، نماینده مردم شهرستان های کوهدشت و رومشکان و رییس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی با مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای اين استان در اين اداره كل دیدار کرد.
ملکشاهی هدف خود را از اين ديدار تشكر از عملكرد خوب اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان لرستان عنوان كرد.
وي با تأكيد بر حمايت خود از آموزش فنی و حرفه ای در بعد قانونگذاری، گفت: در کنار همه اقدامات خوبی که انجام می شود بایستي در خصوص فرهنگ سازی در زمینه کار و تلاش اقدامات بيشتري انجام شود چرا كه فرهنگ کار در جامعه دچار مشکل است که نیاز است همه تلاش کنند تا این نقیصه جبران شود.
رحمن قلاوند، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان ضمن خیر مقدم به ملکشاهی و هیأت همراه، گزارش مبسوطی از عملکرد یکساله، توانمندی ها و چالش های پیش روی مهارت آموزی در اين استان را ارائه كرد.
وی در ادامه به تشریح روند انتخاب، آموزش و توانمندسازی روستاهای پایلوت طرح روستای بدون بیکار را که به صورت مشترک با چند دستگاه دیگر در استان پیگیری و اجرا می شود پرداخت.
قلاونددر ادامه با بيان اينكه توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای نیاز به کمک همه جانبه همه تصمیم سازان و تصمیم گیران دارد، به توضیح تفاوت آموزش های مهارتی محور و آموزش های دانش محور پرداخت.
وي افزود: آموزش های مهارتی از آنجایی که جنبه های متعددی از ویژگی های فرد را هدف قرار می دهد نیازمند سرمایه گذاری بیشتری است چرا كه کار مربی در کارگاه های آموزشی دشوار و کارگاه های آموزشی نیازمند تجهیزات مناسب و روزآمد هستند و یکی از چالش های پیش روی توسعه آموزش های فنی و حرفه ای به روز نبودن تجهیزات کارگاهی است.
مديركل آموزش فني وحرفه اي استان لرستان گفت: کارکنان و مربیان آموزش فني و حرفه اي از نظر حقوق و مزایا در سطح پایینی قرار دارند که البته در چند ماه اخیر اقدامات خوب و اثر گذاری در ستاد سازمان در جهت توزیع مناسب و عادلانه امکانات و اعتبارات موجود صورت گرفته است، اما با توجه به کمبود اعتبارات آموزش فنی و حرفه ای نیاز است که در سطح کلان توجه بیشتری به این بخش مهم آموزشی کشور شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان با تشریح تجهیز کارگاه های مکانیک خودرو که با ابتکار خوب رئيس سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور از محل اموال موجود سازمان جمع آوری اموال تملیکی در سراسر کشور و به تبع آن استان لرستان انجام شده پرداخت.
نظر دهید