روز شمار هجدهمین مسابقات ملی مهارت / روز چهارم
در آخرین روز از برگزاری هجدهمین مسابقات ملی مهارت، ارزیابی نهایی پروژه ها توسط کارشناسان صورت پذیرفت.
روز شمار هجدهمین مسابقات ملی مهارت
در آخرین روز از برگزاری هجدهمین مسابقات ملی مهارت، ارزیابی نهایی پروژه ها توسط کارشناسان صورت پذیرفت.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، در روز پایانی رقابت های هجدهمین مسابقات ملی مهارت، نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی و جانشین معاون آموزش ارتش جمهوری اسلامی ایران از مسابقات بازدید کردند و تعدادی از نخبگان مهارتی نیز در گفتگو با کارشناسان روابط عمومی، اظهار داشتند :
* مهارت آموزی یکی از اقدامات رسیدن به توسعه پایدار است
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی در بازدید از هجدهمین مسابقات ملی مهارت، مهارت آموزی را یکی از اقدامات مهم در رسیدن به توسعه پایدار عنوان کرد.
جلال میرزائی با اشاره به توانمندی های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در تربیت نیروی انسانی، اذعان داشت: به جای استفاده از توانمندی و امکانات این سازمان در امر مهارت آموزی، به سمت ایجاد مراکزی رفته ایم که در خدمت مدرک گرایی است.
* بازدید جانشین معاونت آموزش ارتش جمهوری اسلامی ایران از سایت مسابقات
سرهنگ رکنی جانشین معاونت آموزش ارتش و هیات همراه از سایت های مسابقات مرکز تربیت مربی بازدید کردند.
در این بازدید در راستای تفاهم نامه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ستاد کل نیروهای مسلح و با هدف آشنایی با ظرفیت ها ، امکانات ، پتانسیل و توانمندی های علمی آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و همچنین آشنایی با مسابقات ملی مهارت صورت پذیرفت .
* کنترل استرس و زمان در کنار مهارت رمز موفقیت در مسابقات
سیدمحمد امین سجادی رقابت کننده رشته لوله کشی و گرمایشی از اضافه شدن برخی تجهیزات برای آزمایشی پروژه نهایی خبر داد و افزود: بهتر است در مسابقات از مواد مصرفی با کیفیت بالاتری استفاده شود به دلیل اینکه پیاده سازی برخی از ماژول های مسابقات به سختی انجام می شد.
* استفاده تجهیزات یکسان در مسابقات
محمد آقایی رقابت کننده رشته درودگری استفاده از تجهیزات به روز در مسابقات را از عوال مهم موفقیت خواند و بیان داشت: رقابت کنندگان در سطح بالایی با هم به رقابت پرداختند ولیکن رقابت کننده ای که از سطح تجهیزات پایین تری برخوردار است در اجرای پروژه با سختی مواجه می شود.
* مناسب بودن زمان و مکان اجرای مسابقات
حمیدرضا وفرجینی رقابت کننده رشته اتصالات چوبی با اعلام اینکه زمان و مکان برگزاری مسابقات مناسب بود، گفت: مسابقات نیازمند دقت در اجرای پروژه می باشد و نباید عجله به خرج داد.
* برگزاری اردو با شرایط یکسان مسابقات پیش از برگزاری مرحله کشوری
مهدی لطفی رقابت کننده رشته جوشکاری ضمن ابراز خرسندی از حضور در این مسابقات، خواستار برگزاری اردوی آماده سازی نخبگان مهارتی پیش از برگزاری مرحله کشوری با شرایط، تجهیزات و مواد مصرفی یکسان شد.
* جایگزینی کارشناسان جوان و توانمند در هر دوره از مسابقات
رضا مارانی رقابت کننده رشته آکواترونیک با اعلام اینکه سطح مهارتی رقابت کنندگان در این مسابقات بالا بوده است، گفت: اگر کارشناسان و داوران توانمند در هر دوره از مسابقات جایگزین کارشناسان و داوران پیشین شود به افزایش کیفیت سطح مسابقات کمک شایانی می کند.
* توانمندی رقابت کنندگان در رشته مکاترونیک
شهاب کریم پور رقابت کننده رشته مکاترونیک حضور نخبگان مهارتی در مسابقات را ثمره تلاش های شبانه روزی آنان عنوان کرد و افزود: رقابت کنندگان این رشته از سطح بالایی از مهارت برخوردار بودند.
وی خواستار حضور نخبگان مهارتی در مسابقات ملی مهارت در سنین بالاتر از سن اعلام شده از سوی سازمان شد.
* آشنایی با دستاوردهای مهارتی نخبگان در بازدید همگانی از مسابقات
فرزین سیدی رقابت کننده فرز CNC سطح رقابت کنندگان را بسیار نزدیک به هم عنوان کرد و بیان داشت: برخورد کارشناسان و عوامل اجرایی مسابقات با رقابت کنندگان بسیار عالی بود و بازدید های به عمل آمده در حین برگزاری از مسابقات باعث عدم تمرکز و کارآیی رقابت کنندگان نمی شود و عموم مردم با دستاوردهای مهارتی نخبگان آشنا می شوند.
* شرایط داوری سخت گیرانه ولی عادلانه بود
فاطمه حسین زاده رقابت کننده رشته ی طراحی و توسعه وب از متفاوت بودن سطح رقابت ها خبر داد و بیان داشت: از تجهیزات متناسب با پروژه های تعریف شده استفاده شده بود و در برخی رشته ها مانند طراحی و توسعه وب کثرت بازدیدکنندگان موجب عدم تمرکز می شود.
* تعریف تجهیزات متناسب با پروژه های اعلام شده
فاطمه طاهری رقابت کننده رشته فناوری مد شرایط کارگاهی از نظر تهویه را مطلوب ندانست و گفت: در صورت مهیا بودن شرایط مطلوب مکان و تجهیزات برگزاری، پروژه ها از کیفیت بالاتری هم برخوردار می شوند.
* رقابت نزدیک نخبگان مهارتی رشته تعمیر ماشین آلات سنگین / بروز بودن تجهیزات مسابقات
علی اصغر طالبی رقابت کننده رشته ماشین آلات سنگین با اشاره به سابقه ی 3 ساله فعالیت در این رشته، اذعان داشت: نخبگان مهارتی این رشته با توجه به نبود مرکز آموزشی در این رشته، با بهره گیری از تجارب گذشته در سطوح بسیار نزدیک، با هم به رقابت پرداختند.
حسین ریگی رقابت کننده دیگر این رشته از برخورد بسیار خوب مسئولان خبر داد و افزود: از تجهیز به روزی در این مسابقات استفاده شده بود.
* داوری عادلانه رشته تبرید و تهویه
مهدی حسام رقابت کننده رشته ی تبرید و تهویه تجهیزات و مواد مصرفی را متناسب با پروژه های تعریف شده اعلام کرد و گفت: چنانچه کارشناسان باتجربه تری در این رشته بکارگیری شوند تأثیر مطلوبی در روند برگزاری مسابقات خواهد داشت.
* مهارت نقاشی خودرو را در محیط کار واقعی فرا گرفتم
علی دروازه کاشانی ، کوچکترین نخبه مهارتی حاضر در هجدهمین مسابقات ملی مهارت مهارت آموزی در محیط کار واقعی را عامل موفقیت خود عنوان کرد.
وی با بین اینکه مهارت نقاشی خودرو را در محیط کار واقعی و در کارگاه پدرش فرا گرفته است گفت: تحصیلات دانشگاهی را دوست دارم اما به مهارت آموزی علاقه بیشتری دارم چون معتقدم اگر مهارت و تخصص داشته باشم زودتر جذب بازار کار خواهم شد.
*برای کسب تجربیات بیشتر در این مسابقات شرکت کردم
رضا ورمزیاری نخبه مهارتی لرستانی، با سیزده سال سن به عنوان دومین رقابت کننده کم سن هجدمین مسابقات ملی مهارت در رشته جواهرسازی، در این مسابقات شرکت کرده بود.
وی با بیان اینکه جواهرسازی را در محیط کار واقعی و در کنار پدرش فرا گرفته است گفت: در کنار پدرم در آموزشگاه ایشان جواهر سازی را یاد گرفته ام و برای کسب تجربیات بیشتر در این مسابقات شرکت کردم.
شایان ذکر است کلیه رقابت کنندگان هجدهمین مسابقات ملی مهارت خواستار توجه بیشتر به تأمین امکانات رفاهی و تجهیزاتی شدند.
نظر دهید