شعار سال
پنجشنبه 04 بهمن 1403
  • 1397/03/29 - 09:22
  • - تعداد بازدید: 4038
  • - تعداد بازدیدکننده: 161
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
استاندار آذربایجان شرقی تأکید کرد:

رفع موانع اجرای طرح‌های مهارت‌آموزی و کارورزی

استاندار آذربایجان شرقی در پنجمین جلسه کارگروه اشتغال بر رفع موانع اجرای طرح های مهارت آموزی و کارورزی تأکید کرد.


استاندار آذربایجان شرقی در پنجمین جلسه کارگروه اشتغال بر رفع موانع اجرای طرح های مهارت آموزی و کارورزی تأکید کرد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و به نقل از روابط عمومی استانداری، مجید خدابخش، استاندار این استان با تأکید بر آسیب شناسی طرح های مربوط به حوزه اشتغال، گفت: طرح هایی که دولت با اعطای تسهیلات و مشوق های متنوع در حوزه اشتغال اجرایی می کند فرصت های بسیار خوبی برای ایجاد شغل هستند که باید موانع اجرایی آنها را برطرف کرده و اهداف این طرح ها را محقق کنیم.


مجید خدابخش در نشست کارگروه تخصصی اشتغال استان آذربایجان شرقی با اشاره به تحقق یک پنجم از سهم استان از طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی، اظهار داشت: باید دلایل عدم تحقق این طرح به صورت کارشناسی بررسی و موانع اجرایی آن رفع شود.


وی با تأکید بر رفع نگرانی های بحق واحدهای صنفی تولیدی در خصوص این طرح، گفت: طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی مشمول قانون کار و قانون تأمین اجتماعی نیست و بهانه اخذ مالیات بیشتر نیز نباید قرار گیرد که لازم است نگرانی اصناف در این خصوص رفع شود.


خدابخش افزود: مزایای این طرح نیز باید از طریق صداوسیما اطلاع رسانی شود تا بتوانیم از این فرصت طلایی در راستای توسعه اشتغال استفاده کنیم.


استاندار آذربایجان شرقی در خصوص طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی نیز گفت: از 12 هزار متقاضی این طرح تنها 238 نفر در واحدهای تولیدی مشغول به کار شده اند که این آمار دلایل متعددی دارد.


وی، پیچیده بودن سامانه ثبت نام و عدم مهارت فارغ التحصیلان و تصور نادرست آنها از محیط کار را از جمله این دلایل برشمرد و گفت: طرح کارورزی یکی از قدم های خوب برای اشتغال زایی است و دولت در این طرح، مشوق های خوبی برای واحدهای تولیدی در نظر گرفته است؛ بنابراین لازم است موانع اجرای آن برطرف شود.


یعقوب نماینده، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی، اظهار داشت: از شروع اجرای طرح تاکنون 381 واحد متقاضی، 615 مهارت آموز جذب شده و 204 هزار و 120 نفر- ساعت آموزش در این خصوص انجام پذیرفته است.


وی عدم تمایل خانواده ها به شاگردی فرزندان در محیط های  کسب و کار، دغدغه اصناف از موضوع روابط کار و بیمه تامین اجتماعی و فقدان مشوق های معنوی و مادی از واحدهای کسب و کار را از مهمترین آسیب های این طرح بیان کرد.


یعقوب نماینده، همراه سازی واحدهای صنفی، کسب و کارها و بنگاه های اقتصادی ( اتحادیه ها و اصناف و ... )، همکاری هرچه بیشتر سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اداره کل صنعت، معدن و تجارت، شرکت شهرک های صنعتی استان و خوشه های صنعتی، همراه سازی دفتر داران، دفاتر فنی، موسسات جسابرسی و حسابداری را ازمهمترین اقدامات مورد نیاز برای اجرای موفق طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی عنوان کرد .


 

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 74419
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب