شعار سال
چهارشنبه 26 دی 1403
  • 1399/12/13 - 12:25
  • - تعداد بازدید: 2197
  • - تعداد بازدیدکننده: 248
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور: تعاون ملی بر پایه مشارکت و خرد جمعی محقق می شود

علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، در سومین نشست وبیناری مجامع سه گانه پارلمان ملی مربیان و کارشناسان سازمان گفت: اگر بنا باشد با اراده و تعاون ملی به توسعه کشور بیاندیشیم راهی به جز بودن بر موضع مشارکت و تکیه بر عقل و خرد جمعی وجود ندارد.


علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، در سومین نشست وبیناری مجامع سه گانه پارلمان ملی مربیان و کارشناسان سازمان گفت: اگر بنا باشد با اراده و تعاون ملی به توسعه کشور بیاندیشیم راهی به جز بودن بر موضع مشارکت و تکیه بر عقل و خرد جمعی وجود  ندارد.


به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، با حضور هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، حسین فیروزی، معاون توسعه مدیریت و منابع، ناهید مسلمی، معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت، و اعضای مجامع سه گانه پارلمان ملی مربیان و کارشناسان،  سومین نشست وبیناری این مجمع 12 اسفند ماه سال جاری در ستاد سازمان برگزار شد.


بنابراین گزارش، در این نشست هاشمی ضمن ابراز خشنودی از عملکرد خوب پارلمان از بدو تأسیس تا کنون،گفت: معدن اصلی ثروت، فکر و اندیشه آدمی است که می توان با روی آوردن به آن هر تحریم و ممنوعیتی را از میان برداشت.


معاون وزیر کار بیان کرد: وقتی از مهارت سخن می گوییم، دو بخش مهارت سخت و نرم را مد نظر داریم که مهارت سخت همان قابلیت فنی، شغل، حرفه و قبول نقش در مسیر تولید است.


رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، گفت: اما مهم تر از آن «مهارت نرم» است که همانا تراوش فکر و روی آوردن به اندیشه آدمی است و می تواند زمینه رویش را فراهم کند.


وی افزود: مهارت نرم محصول رویش پارلمان کارشناسان و مربیان است، زیرا در بازار رقابتی و در ایجاد موقعیت های فرصت زا برای جامعه و کرامت برای انسان نقش اساسی ایفا می کند.


معاون وزیر بیان کرد: اساس کار و نگاه کلان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، «مهارت گفتگو» است در قالب مهارت نرم است.


هاشمی ادامه داد: توسعه ارتباط با شرکای اجتماعی، 14 هزار نیروی انسانی سازمان، ارتباط با لایه های مختلف مدیریتی، تعمق و پژوهش در حوزه تصمیم گیری ها برای وضع قوانین و نقش آفرینی با تکیه بر خلاقیت انسان، ضمن قبول تکثر آرا می تواند پل محکمی برای برقراری ارتباط باشد.


وی گفت: منکر وجود موانع و چالش ها در جامعه نیستم، اما بر این اعتقادیم که از همین فرصت نیز باید برای به حداقل رساندن عوارض در شرایط بحرانی، فرصتی ساخت تا علی رغم شرایط نامساعد، کشتی را به ساحل مقصود رساند.


رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: اکنون موفق شده ایم ارتباط موثر با گروه های جریان ساز برای ارزش زایی و محتوا بخشیدن به مهارت در جامعه شکل دهیم که این جریان سازی می تواند با کمک پارلمان ملی مربیان و کارشناسان مستمر شود.


وی خطاب به اعضای پارلمان گفت: هر تغییری با مقاومت روبرو است و هزینه دارد، اما پارلمان باید با عزمی راسخ ضامن منافع سازمانی باشد تا با نگاه نو به نیازهای جامعه برای مهارت آموزی پاسخ دهیم.


ترویج مهارت اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور است


معاون وزیر کار در همین راستا اظهار داشت: ترویج مهارت، نمایان ساختن قابلیت انسان و فرهنگ سازی در جامعه بر این مهم که صرف مدرک نمی توان ارزش زایی کرد، در هر مجمع و محفلی وظیفه تک تک کارکنان سازمان است و هریک از ما باید این مهم را در نگاه خود بپرورانیم.


وی ادامه داد: این جریان سازی می تواند حرکتی بزرگ، پیوسته و منسجم را شکل دهد و تثبیت اشتغال را به دنبال داشته باشد.


معاون وزیر تصریح کرد: برای تحقق مهارت آموزی و اختصاص نیمی از ظرفیت های آموزشی کشور به مهارت در کنار وزارت آموزش و پرورش ایستاده ایم و با اخلاص به وظایف خود عمل می کنیم.


هاشمی گفت: به این مهم باور داریم که هر واحد تولیدی، صنفی، مرکز صنعتی و بنگاه اقتصادی یک مرکز مهارت آموزی برای ما است و صرفا باید تعامل گران خوبی باشیم تا آنان نیز از سرمایه خود برای تربیت مربیان ماهر هزینه کنند.


وی گفت: کشور را باید از نگاه جزیره ای به مقوله مهارت خارج کرد و سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور را به سازمانی چابک، فنی و علمی با پایه عملیاتی قوی و برنامه ریزی صحیح مبدل کرد تا بتوانیم حکومت را با خود همراه سازیم تا بودجه لازم و مکفی به مهارت اختصاص یابد.


هاشمی در همین رابطه گفت: از همه کارکنان به ویژه اعضای پارلمان نگاه نو و شناخت عرضه و تقاضای بازار برای گسترش بیشتر مهارت آموزی را انتظار دارم.


رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور همچنین اعلام کرد: بیش از نیمی آموزش های مهارتی در سال 99 با وجود کرونا تقاضا محور بوده است.


در ادامه این نشست هاشمی، به چند نکته از جمله  نشست بعدی پارلمان مربیان و کارشناسان با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شناسایی همکاران آماده پذیرش نقش از طریق پارلمان و معرفی آنان، شور و مشورت با پارلمان و کمیته های تخصصی آن در تصمیم سازی های سازمان، حفظ رابطه تنگاتنگ اعضا با کمیته های تخصصی و معاونین سازمان، حمایت مدیران کل استان ها از پارلمان کارشناسان و مربیان و حضور الزامی نماینده پارلمان در شورای اداری سفرهای استانی اشاره کرد.


 


 


  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 85860
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب