رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور:
دپارتمان های ملی آموزش مهارت به زنان و فناوری و اطلاعات کشور در آذربایجان غربی ایجاد می شود
علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در بیست و دومین سفر استانی خود ، با حضور در نخستین شورای مهارت استان آذربایجان غربی اعلام کرد: دپارتمان های ملی «آموزش مهارت به زنان» و «فناوری و اطلاعات کشور» در آذربایجان غربی ایجاد می شود.
علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در بیست و دومین سفر استانی خود ، با حضور در نخستین شورای مهارت استان آذربایجان غربی اعلام کرد: دپارتمان های ملی آموزش مهارت به زنان و فناوری و اطلاعات کشور در آذربایجان غربی ایجاد می شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، هاشمی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان در نخستین روز سفر استانی خود به استان آذربایجان غربی، در نخستین شورای مهارت استان که به ریاست محمدمهدی شهریاری استاندار، در محل استانداری برگزار شد، حضور یافت.
بنا براین گزارش، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور گفت: با هدف ایجاد تغییر و توسعه در مسیر آموزشی کشور، راهاندازی دپارتمان نرمافزاری و اطلاعات در اولویت نخست این سازمان است.
هاشمی تأکید کرد: باید تلاش کنیم با توسعه آموزشها، تغییر را در جامعه رواج دهیم و در این راستا میتوان از ظرفیتهای شناسایی شده برای ایجاد دپارتمان فناوری بهرهمند شد.
دپارتمان ملی مهارت زنان به عنوان پایلوت در آذربایجانغربی ایجاد می شود
وی با اشاره به راهاندازی دپارتمان ملی مهارت زنان به عنوان پایلوت در آذربایجانغربی افزود: این مساله مورد پیگیری می باشد که باید مورد توجه مسئولان استانی هم قرار گیرد.
معاون وزیر کار بیان کرد: مشخص کردن سهم زنان در اشتغال، مهارتهای آموزشی و مسائل مرتبط با فعالیت بانوان از اهداف راهاندازی این دپارتمان است.
وی گفت: آذربایجانغربی به لحاظ موقعیت جغرافیایی و همسایگی با چند کشور خارجی میتواند پایلوت مسابقات بینالمللی مهارت در منطقه نیز باشد و نقش ملی ایفا کند.
هاشمی با اشاره به اینکه سند راهبری مهارت لازمه توسعه استان است، گفت: باید مسئولان و مهارت آموزان استانی، عملکرد استان را ارزیابی و بر این اساس به برنامهریزی برای آموزش اقدام کنند.
ایجاد شهرک مهارت در استان آذربایجانغربی
در ادامه رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور گفت: ایجاد شهرک مهارت در آذربایجانغربی از دیگر موارد مورد نیاز این استان است تا فعالیت مراکز مهارت آموزی هدفمند و با برنامه انجام شود.
معاون وزیر کار تأکید کرد: این امر میتواند مردم را به مهارت آموزی جذب کند و همچنین فرصتهای مناسبی را برای منطقه فراهم می کند.
علی اوسط هاشمی، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، با اشاره به اهمیت مهارت آموزی به سربازان، ادامه داد: ۴٠ مرکز آموزشی پذیرش سربازان را انجام میدهند و در نظر داریم تا سه سال آینده ٣٧۵ هزار نفر را آموزش دهیم تا سرباز بدون مهارت نداشته باشیم.
استاندار آذربایجانغربی:
با همکاری دستگاههای اجرایی، تامین اعتبار ایجاد شهرک مهارت انجام می شود
در ادامه نخستین شورای مهارت استان، محمد مهدی شهریاری، استاندار آذربایجانغربی گفت: راهاندازی شهرک مهارت در استان ضروری است و پس از تأمین فضای مورد نیاز، با همکاری دستگاههای اجرایی، تامین اعتبار آن نیز انجام خواهد شد.
محمد مهدی شهریاری گفت: آموزش مهارت در جامعه موضوع مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد و در استان آذربایجان غربی که ٣۵ درصد اشتغال آن در بخش کشاورزی است، مهارت آموزی به کشاورزان در اولویت است.
سپس محمدسلیم عباسی،مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان آذربایجانغربی گفت: ٣٣۶ آموزشگاه فعال در سطح استان وجود دارد و آموزشهای لازم را به مهارت جویان ارائه میکند.
وی تأکید کرد: تاسیس شهرک مهارت برای جلوگیری از پراکندگی مراکز و بالابردن کیفیت مهارت آموزی برای استان ضرورت است.
این گزارش می افزاید در حاشیه برگزاری شورای مهارت استان، سه تفاهم نامه با بهزیستی، حوزه علمیه و امور زنان و خانواده استانداری با حضور علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و امضای محمدسلیم عباسی، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان غربی منعقد شد.
نظر دهید