معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تأكيد كرد:
دسترسي آسان و عادلانه اقشار جامعه به فرصت هاي مهارت آموزي
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور درکارگروه اشتغال شهرستان تربت جام تأكيد كرد: بسیار مهم است که تمام گروهها و اقشار جامعه فارغ از هر ملاحظهای دسترسی آسان و عادلانه به فرصتهای مهارت آموزی داشته باشند.
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور درکارگروه اشتغال شهرستان تربت جام تأكيد كرد: بسیار مهم است که تمام گروهها و اقشار جامعه فارغ از هر ملاحظهای دسترسی آسان و عادلانه به فرصتهای مهارت آموزی داشته باشند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی، دکتر سلیمان پاک سرشت، معاون وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي و رئيس سازمان آموزش فني وحرفه اي كشور که جهت شرکت در مراسم کلنگ زنی احداث واحد خواهران مرکز آموزش فنی و حرفه ای تربت جام به این شهرستان سفر کرده بود در جلسه کارگروه اشتغال اين شهرستان حضور یافت.
وی در این جلسه ضمن تبیین سیاست ها و برنامه های جدید سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور در سال جديد از رویکرد اين سازمان مبنی بر طراحي سند مهارتی استان ها بر اساس نياز و تقاضاي آموزشي منطقه اي با نگاه محلي به مديريت عرضه و تقاضاي آموزشي خبر داد.
رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور با بيان اينكه بانوان بخشی از جمعیت فعال جامعه هستند که چنانچه از چرخه فعالیت اقتصادی حذف شوند مشکلات ما بیشتر خواهد شد، گفت: تاکنون نتوانستهایم آن گونه که میبایست از حضور و نقش بانوان در فعالیتهای اقتصادی استفاده و زیر ساخت های آن را فراهم کنیم.
وي افزود: با اقدامات جدید سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور در نظر داریم کارگاههای مخصوص بانوان را ایجاد نماییم چراکه پتانسیل و استعداد بانوان در حوزه اقتصادی سرشار است.
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای عنوان کرد: در سفر اخیر به خراسان رضوی مقرر شد از پتانسیل حوزه وقف در خصوص فعالیتهای خیریهای در حوزه مهارت آموزی استفاده شود که امر بدیعی است و انتظار هم میرود که چنین طرح هایی از این استان آغاز شود.
دكتر پاک سرشت افزود: اداره کل آموزش فنی و حرفهای خراسان رضوی همیشه پیشگام طرحهای خلاقانه بوده است.
وی اضافه کرد: منابع دولتی همیشه با محدودیت و پروسههای طولانی مواجه است و به دنبال این هستیم که از ظرفیت آموزشگاههای آزاد استفاده کنیم.
معاون وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي گفت: مراکز ثابت آموزشی مستلزم ملاحظاتی است و در تلاش هستیم مراکز سیار آموزشی راهاندازی کنیم چرا که مزیت آموزشهای مهارتی به پویایی و انعطاف پذيري آن است.
دكتر پاک سرشت خاطرنشان کرد: آموزشهای مهارتی، آموزشهای گرانی است چرا که مواد مصرفی، تجهیزات جدید را میطلبد که هزینه بردار و تأمین آن گاهی دشوار است.
وی با اشاره به نامگذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری(مدظله العالي) اظهار کرد: حمایت از کالای ایرانی به این معناست که تمام فعالیتهای مربوط به فرآوری و تولید کالای ایرانی مورد حمایت قرار بگیرد و قطعاً مهارت نیروی کار یکی از عوامل اصلی است و انتظار میرود مهارت نیروی کار به عنوان یکی از عوامل تاثیرگذار بر ارتقاي توانمندی اجتماعات انسانی به ویژه در مناطق محروم و کم برخوردار مورد توجه قرار بگیرد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعي عنوان کرد: همچنین در سال جاری بر اعطای تسهیلات دقت بیشتری صورت می پذیرد تا از صلاحیت افراد و مهارت آنها اطمینان حاصل شود.
دكتر پاکسرشت خطاب به مدیران استانی و شهرستانی گفت: نتیجه فعالیتها میبایست توسط اکثر مردم قابل لمس باشد و عموم مردم بتوانند نتیجه تلاش های مدیران را ببینند.
در ادامه این جلسه مدیرکل اموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی نیز در سخنانی با اشاره به احداث و راه اندازي مركز آموزش فني و حرفه اي ويژه بانوان شهرستان تربت جام در آینده نزدیک گفت: تجهيز مركز آقايان و تعيين تكليف برخي نيروهاي بلاتكليف سازمان از عمده ترین مسائل مرکز آموزش فني و حرفه اي اين شهرستان است.
وی همچنین اضافه کرد: جامعه بانوان شهرستان تربت جام از ظرفيت بالايي جهت گسترش صنايع دستي و مشاغل خانگي برخوردارند و این توجه همه جانبه دستگاه ها را می طلبد.
نظر دهید