نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی:
جهت گیری نظام آموزشی کشور باید به سمت مهارت آموزی و نیاز بازارکار باشد
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی در نشست با مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر گفت: جهت گیری نظام آموزشی کشور باید به سمت مهارت آموزی و نیاز بازارکار باشد.
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی در نشست با مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر گفت: جهت گیری نظام آموزشی کشور باید به سمت مهارت آموزی و نیاز بازارکار باشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر، سید کمال الدین شهریاری، نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تلفیق آموزش های نظری و عملی می تواند مهارت و بهره وری نیروی انسانی را افزایش دهد، افزود: اجرای صحیح دوره های آموزش فنی و حرفه ای بسترساز حرفه آموزی و خوداشتغالی است و به کاهش مشکل بیکاری کمک می کند.
وی با اشاره به اینکه مهارت آموزی به عنوان یکی از ضروریات زندگی اطلاع رسانی شود، گفت: توسعه مهارت آموزی و کارآفرینی کلید اصلی حل معضل بیکاری است.
وی با اشاره به اهمیت مهارت آموزی برای جوانان دانش آموخته در سطح استان بوشهر، افزود: ضروری است به منظور جذب پایدار جوانان به بازار کار، فرهنگ مهارت آموزی بین این قشر نهادینه شود.
شهریاری با بیان اینکه رویکرد مهارتآموزی کشورمان را از آسیب بیکاری نجات میدهد، اظهار کرد: گرایش جوانان و نوجوانان ما به مهارتآموزی در رشتههای مختلف سبب میشود تا در آیندهای نزدیک کشور ما از مشکلات و نارساییهای بیکاری در امان بماند.
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی خواستار توسعه مهارت آموزی در شهرستان دشتی شد و گفت: آموزش های برنامه ریزی شده در مراکز آموزش فنی و حرفه ای باید متناسب با وضعیت بازار کار باشد تا امکان بیشتری برای جذب جوانان در فعالیت های تولیدی و اقتصادی فراهم شود.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بايد نگاه ويژه اي به آموزش فني و حرفه اي داشته باشيم، تصریح کرد: با توجه به نقش تأثیرگذار آموزش در بحث اشتغال؛ سعی خواهیم داشت تا جوانان و افراد جویای کار را به سمت فراگیری آموزش های مهارتی سوق دهیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر بر ضرورت مهارت آموزی تأکید کرد و افزود: با توجه به شرایط استان بوشهر ترویج فرهنگ مهارت یک امر ضروری است.
عبدالمجید دراهکی بر تجهیز کارگاه های مرکز آموزش فنی و حرفه ای دشتی تأکید کرد و ادامه داد: استان بوشهر در حوزه های صنعت، کشاورزی و شیلات از ظرفیت و پتانسیل بالقوه ای برخوردار است که باید این ظرفیت ها در شهرستان دشتی توسعه و تقویت شود.
وی با تأکید بر بهروز رسانی آموزشهای مهارتی گفت: کارگاههای مراکز آموزش فنیوحرفه ای استان بوشهر به امکانات مدرن مجهز خواهد شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر هدایت آموزشهای فنی و حرفهای به سمت فناوریهای نوین را ضروری دانست و افزود: تقویت این امر گامی به سوی تولید ملی است که در این راستا باید خلاقیت، نوآوری و فنورز بودن را در بین جوانان و نوجوانان زنده کرد.
دراهکی تغییر نگرش و دیدگاه مردم نسبت به کار و مهارت آموزی و نهادینه کردن فرهنگ کار و کارآفرینی و اشاعه آن در بین خانوادهها را از جمله دغدغههای آموزشهای فنی و حرفهای عنوان کرد و افزود: سرمایه گذاری در منابع انسانی بیش از سرمایه گذاری در منابع طبیعی، به رشد اقتصادی کمک میکند چرا که نقش بنیادین نیروی انسانی در توسعه کشورها امری بدیهی و روشن است و این حمایت نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی را می طلبد.
وی در پایان اظهار کرد: با توجه به اینکه حجم بسیار بالایی از مراجعه کنندگان به دفاتر نمایندگان در راستای اشتغال بوده و اغلب آنها نیز فاقد مهارت هستند، مشاوره و هدایت شغلی و آموزشی این افراد با همکاری مراکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان ها، در راستای ایجاد اشتغال پایدار انجام گیرد.
نظر دهید