رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور:
جامعهای که به مهارت اهمیت ندهد در مسیر توسعه قرار نمیگیرد
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در نخستین نشست شورای اداری مهارتآموزی استان بوشهر گفت: جامعهای که به مهارت اهمیت ندهد در مسیر توسعه قرار نمیگیرد .
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در نخستین نشست شورای اداری مهارتآموزی استان بوشهر گفت: جامعهای که به مهارت اهمیت ندهد در مسیر توسعه قرار نمیگیرد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر، علی اوسط هاشمی، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، ظهر پنجشنبه 9 آبان سالجاری، در نخستین نشست شورای اداری مهارتآموزی این استان، بیان کرد: دنیای امروز دنیای مهارت است و ترویج آموزشهای مهارتی در جامعه یک الزام است. زیرا تمام شرکتهای بزرگ جهان تمام گرایش خود را به سمت مهارت افزایی سوق دادهاند.
وی با تاکید براینکه ارزش المپیادهای مهارتی به میزان ارزش مسابقات ورزشی افزایش یابد افزود: این مهم با همکاری آموزشگاههای آزاد محقق میشود.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای در ادامه با اشاره به اینکه دامنه صلاحیت حرفهای وسیع است و فرهنگ جامعه باید به عرصه مهارت سوق داده شود تا بتوان مشکلات بخشهای مختلف جامعه در عرصه اشتغال، تولید، کارآفرینی و حتی آسیبهای اجتماعی برطرف شود گفت: هنوز در جامعه ما مهارت منزلت و ارزش ندارد تا زمانی که ذهن و افکار مردم به سمتوسوی مدرکگرایی باشد مهارت در جامعه ارزش نمییابد
هاشمی، با اشاره به اینکه آموزش اولویت اشتغال است و آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای نقش آموزش را بر عهده دارند افزود: واگذاری کارگاههای آموزش فنی و حرفهای دولتی به بخش خصوصی مورد توجه و تأکید است چراکه فعال شدن آموزشگاههای آزاد و رقابت بین آنها در اولویت است.
وی اظهار داشت: رمز و راز موفقیت کشورهای توسعهیافته در محوریت دادن به انسان توانمند و کارآمد است چراکه انسانمحور توسعه تلقی میشود.
هاشمی افزود: تفاوت انسان با دیگر مخلوقات خداوند، در تعقل، عقلانیت، قدرت مهارت و خلاقیت انسانها است چراکه بهترین خلاق است و خداوند انسان را خالق، آفریده است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: اساس همهچیز بر خرد و دانایی، تدبر، درایت و دقت انسانها است و ذخایر و ظرفیتهای مختلف جامعه و منطقه بدون مهارت انسان بیارزش است.
هاشمی افزود: تولید، ابداعات، نوآوریها، اختراعات، اکتشافات در پیشرفت پرسرعت دانش تکنولوژی محقق میشود که پایه و اساس آن مهارت و فناوری است.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای خاطرنشان کرد: لازمه تحول و بازنگری قانون تحول متناسب با سرعت تکنولوژی است که باید این نگاه در جامعه نهادینه شود. مزیتهای فراوانی در کشور وجود دارد که باید از این فرصتها برای توسعه با استفاده از مهارت در راستای منافع ملی بهره برد.
نظر دهید