نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری:
توسعه آموزش های فنی و حرفه ای راهگشای توسعه اشتغال در جامعه است
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: ترویج فرهنگ مهارت آموزی و گسترش آموزش های فنی و حرفه ای می تواند راهگشای توسعه اشتغال و رفع معضل بیکاری در جامعه باشد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: ترویج فرهنگ مهارت آموزی و گسترش آموزش های فنی و حرفه ای می تواند راهگشای توسعه اشتغال و رفع معضل بیکاری در جامعه باشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان خوزستان، آیت الله کعبی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در دیدار با مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای این استان افزود: اطلاع رسانی و دعوت از جوانان برای فراگیری آموزش های مهارتی سبب تربیت نیروی ماهر و متخصص شده و آنان را تبدیل به کارآفرین کرده و فرصت های شغلی جدید برای جوانان فراهم می کند که اجرای آن نیاز به تعامل و هم افزایی همه دستگاه های اجرایی دارد.
وی ادامه داد: تعامل با بخش خصوصی نیز از راهکارهای موفق برای توسعه مهارت آموزی است و این بخش نیازمند خدمات فنی و حرفه ای برای تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص است و این سبب توسعه آموزش مهارتی و ایجاد اشتغال درجامعه خواهد شد.
آیت الله کعبی با تأکید بر اینکه امروز مهارت آموزی موثرترین راه برای ایجاد اشتغال پایدار و تحقق اقتصاد مقاومتی است، گفت: الگو برداری ازتجربه موفق در دیگر استان ها و مناطق می تواند راهکار موفق برای توسعه مهارت آموزی دراستان باشد.
وی خواستار راه اندازی استارت آپ و شتاب دهنده با حمایت های سایر دستگاه ها شدو عنوان کرد: فناوری اطلاعات بهترین حوزه کسب درآمدو از راه های موفق توسعه اشتغال برای جوانان به عنوان مهمترین سرمایه انسانی است.
عبدالنبی سواعدی مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای خوزستان درادامه گزارشی از وضعیت آموزش های مهارتی استان و مناطق حاشیه وکمترتوسعه یافته، اجرای طرح جاک، وقف مهارتی، مسابقات ملی مهارت و استارتاپ همچنین مشاغل خانگی، سرمایه گذران مهارتی ارائه داد.
سواعدی درگزارش خود عنوان کرد: پنج طرح توانمندسازی نیروی بومی استان تدوین شده و دراختیار مسئولان ذیربط قرارداده شده که نیاز به حمایت و پیگیری مسئولان و مقامات استان دارد که درصورت تصویب این طرح ها بسیاری ازمشکلات تربیت وتوانمندسازی نیروی انسانی دراستان حل خواهدشد.
وی گفت: باتوجه به اینکه آموزش فنی و حرفه ای جزء دستگاه های اقتصادی تلقی می شود می تواند درقالب دستگاه های اجتماعی خدمات بهتری به جامعه وگروه های هدف ارائه دهد.
نظر دهید