مشاور رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در امور بانوان و خانواده تأکید کرد:
توانمند سازی بانوان سرپرست خانوار در سکونتگاه های غیر رسمی بندرعباس
مشاور رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در امور بانوان و خانواده در دیدار با سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری استان هرمزگان بر توانمند سازی بانوان سرپرست خانوار در سکونتگاه های غیر رسمی بندرعباس تأکید کرد.
مشاور رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در امور بانوان و خانواده در دیدار با سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری استان هرمزگان بر توانمند سازی بانوان سرپرست خانوار در سکونتگاه های غیر رسمی بندرعباس تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان هرمزگان، هاجر خواجه بولاغی، مشاور رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در امور بانوان و خانواده به همراه اسما کریمی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای این استان با نازنین شیبانی، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری استان دیدار و در خصوص توانمند سازی بانوان سرپرست خانوار در سکونتگاه های غیر رسمی بندرعباس گفتگو کرد.
وی گفت: برای شناخت بازار کار تخصصی لازم است تیم بازاریابی تشکیل شود تا نیازهای استان بررسی کند.
خواجه بولاغی تأکید کرد: نیاز سنجی باید مطابق نیاز بومی هر استان انجام شود و فرهنگ کار برای گروه های هدف تبیین شود و سپس وارد فرایند آموزش شوند.
وی با اشاره به تفاهم نامه سه جانبه منعقد شده بین وزارت کشور، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری گفت: گروه هدف این تفاهم نامه، زنان سرپرست خانوار، بی سرپرست و بد سرپرست هستند که با کسب مهارت های فنی و حرفه ای توانمند می شوند و برای اشتغال آنان نیز برنامه ریزی صورت گرفته است.
خواجه بولاغی گفت: تفاهم نامه مذکور در راستای اجرای برنامه کنترل و کاهش آسیب اجتماعی برای توانمند سازی بانوان سرپرست خانوار در سکونتگاههای غیر رسمی منعقد شده است.
مشاور امور بانوان و خانواده رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: در زمینه جذب اعتبارات مهارتی از طریق خیرین تمام تلاش خود را برای بکارگیری تخصیص اعتبارت ویژه مناطق توسعه نیافته استان انجام خواهیم داد.
در ادامه نازنین شیبانی، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع و مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری استان هرمزگان بر نهادینه کردن فرهنگ کار تأکید کرد و گفت: کار نقش کلیدی در توازن بخشیدن به ساختارهای اقتصادی و اجتماعی جامعه دارد.
شیبانی با اشاره بر تدوین ظرفیتهای شغلی براساس توانمندیهای مناطق در استان هرمزگان، گفت: فرصتهای شغلی و طرحهای اشتغالزایی با اولویت های قابلیت اجرا شناسایی و تدوین شود و آموزش های مهارتی در همین راستا ارائه شود.
وی با تأکید بر توجه به خانوارها در هر شهرستان با فرهنگ و آداب مختلف، گفت: اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان هرمزگان ، آموزشهای خود را متناسب با شرایط خانوارها ارائه دهد.
شیبانی در ادامه بر فراهم کردن فضای کسب و کار در استان هرمزگان با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی، ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صنعت معدن و تجارت و آموزش فنی حرفهای تأکید کرد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان یکی از ظرفیتهای شغلی استان را گردشگری و بومگردی و صنایع دستی دانست و خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیتهای شهرستان های استان در حوزه گردشگری، بوم گردی و صنایع دستی، آموزش فنی و حرفهای باید بهصورت ویژه نسبت به برنامه ریزی آموزشی و برگزاری دورههای آموزشی بازاریابی و برندسازی و هتلداری برای افراد جویای کسب و کار و کارآفرینان اقدام کند.
شیبانی با تأکید بر تدوین ظرفیتهای شغلی بر اساس توانمندیهای شهرستان ها، افزود: فرصتهای شغلی و طرحهای اشتغالزایی با اولویت قابلیت اجرا شناسایی و تدوین شود
وی در ادامه خواستار توجه به آموزش نیروی کار بومی در شهرستان جاسک و پارسیان با وجود دو پروژه بزرگ ملی در آن شهرستان ها شد.
اسما کریمی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان هرمزگان نیز در نشست مذکور گفت: ایجاد یک چرخه همکاری برای مداخله برای بهبود وضعیت در سکونتگاه های غیر رسمی با استفاده از ظرفیت های دولتی و مردم نهاد، هم افزایی بین دستگاه های دولتی در راستای بهبود وضعیت معیشت زنان سرپرست خانوار و کاهش آسیب های اجتماعی، استفاده از ظرفیت های دفاتر تسهیلگری به عنوان ظرفیت های واجد شرایط اولیه برای شناسایی گروه هدف در سکونتگاه های غیر رسمی را از برنامه های این تفاهم نامه مذکور عنوان کرد.
وی افزود: دفاتر تسهیلگری و شرکت کادوک در بندرعباس در اجرای این پروژه و شناسایی و ایجاد فرصت های شغلی، ارائه آموزش های فرهنگی و اجتماعی و انجام اقدامات زیربنایی آموزش ها و بازاریابی و اشتغال افراد یاری گر هستند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان هرمزگان گفت: در این طرح قرار است بیش از 500 نفر زن سرپرست خانوار آموزش های مهارتی را فرا گیرند.
نظر دهید