سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان خبرداد:
تجهیز کارگاه های اتومکانیک مراکز آموزشی استان با تخصیص 17دستگاه خودرو سواری
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان از تجهیز کارگاه های اتومکانیک مراکز آموزشی اين استان با تخصیص 17دستگاه خودرو سواری در راستای به روزرسانی تجهیزات کارگاهی خبر داد .
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان از تجهیز کارگاه های اتومکانیک مراکز آموزشی اين استان با تخصیص 17دستگاه خودرو سواری در راستای به روزرسانی تجهیزات کارگاهی خبر داد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان سیستان و بلوچستان؛ مهردادجهاندیدهT سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای اين استان در تشریح این خبرگفت: اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال با توسعه آموزش های مهارتی در بخش های مختلف میسرمی شود، درهمین راستا تخصیص این خودرو ها با توجه به سهم حرفه های مرتبط با صنایع خوردو در بازار اشتغال و نیز برنامه های جدید سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور مبنی بر به روز رسانی و تجهیز کارگاه های آموزشی اتومکانیک درسراسر کشور صورت پذیرفته است .
جهاندیده تصریح کرد: خرید خودروها پس از تأكيد رياست جمهوري مبني بر ارتقاء فرهنگ مهارت آموزي برای ورود به بازار کاربا هدف به روز رسانی و تجهیز کارگاه های آموزشی انجام شده است .
وی با اشاره به سهم کارگاه های استان سيستان و بلوچستان از از خودرو های تخصیص یافته خاطرنشان کرد: در حال حاضر 13 کارگاه فعال اتومکانیک در کل استان داریم و از این تعداد 3 کارگاه با توجه به ظرفیت کارگاه، میزان استقبال کارآموزان و مربیان مجرب با 2 خودرو و مابقی کارگاه ها با یک خودرو تجهیزمی شوند .
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان در خصوص تعداد مهارت آموزان بخش صنعت خودرو در مراكز دولتي (رايگان) در 10 ماهه سال جاری اذعان داشت : در 10 ماهه سال جاری در مراکز سراسر استان تعداد 20 هزار و 20 نفر آموزش های مهارتی مرتبط با صنایع خودرو را در کارگاه های اتومکانیک فراگرفتند .
وی رابطه ايجاد اشتغال و مهارت آموزی را مستقیم و تنگاتنگ دانست و برلزوم تربيت نيروی انسانی ماهر و كارآمد مورد نیاز صنایع و صنوف استان تاکید کرد .
شایان ذکراست خودرو های خریداری شده پلاک نمی شوند و ابزارآموزشی هستند .
نظر دهید