امام جمعه شهرستان بابلسر:
ایجاد اشتغال پایدار با توسعه مهارت آموزی امکان پذیر است
امام جمعه شهرستان بابلسر در دیدار با رئیس و کارکنان آموزش فنی و حرفه ای این شهرستان گفت: ایجاد اشتغال پایدار با توسعه مهارت آموزی امکان پذیر است باید در جامعه به جای مدرک گرایی، مهارت گرایی ترویج یابد.
امام جمعه شهرستان بابلسر در دیدار با رئیس و کارکنان آموزش فنی و حرفه ای این شهرستان گفت: ایجاد اشتغال پایدار با توسعه مهارت آموزی امکان پذیر است باید در جامعه به جای مدرک گرایی، مهارت گرایی ترویج یابد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید صالحی بابلسر، حجت الاسلام والمسلمین قلی پور، امام جمعه این شهرستان در این دیدار، تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی را تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: اقتصاد مقاومتی با کارآفرینی و مهارت آموزی محقق می شود و پویایی اقتصادی جامعه را به همراه دارد و باید در اولویت برنامه ها باشد زیرا افزایش نیروی انسانی کارآمد منجر به پویایی اقتصاد و افزایش تولید و خدمات خواهد شد.
وی افزود: برای تحقق اقتصاد مقاومتی، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور باید فعالیت خود را توسعه دهد و مسئولان نیز توجه جدی به این سازمان داشته باشند.
وی با اشاره به حضور فعالیت خیرین در عرصه های اجتماعی مختلف، ورود آنها در حمایت از این سازمان را خواستار شد و گفت: خیرین باید برای حمایت از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ورود کنند و صدقات جاریه و خدمات ماندگار خود را با حمایت از این سازمان دنبال کنند.
امام جمعه شهرستان بابلسر با تأکید بر به روز شدن آموزش های فنی و حرفه ای افزود: برای پرورش نسل کارآمد و پویا باید راه های افزایش مهارت جوانان را گسترش داد که مهمترین و موثرترین قشر برای کسب مهارت دانش آموزان و دانشجویان هستند.
وی با بیان اینکه جوانان با فراگیری مهارت های فنی و حرفه ای در واقع استعداد خود را در مسیر خدمت به جامعه به کار می گیرند، تصریح کرد: مراکز آموزش فنی و حرفه ای با همکاری آموزش و پرورش در هدایت تحصیلی جوانان نقش به سزایی دارند و می توان با آموزش و ارتقاء درک اجتماعی عموم و هدایت درست تحصیلی اشتغال پایدار ایجاد کرد.
امام جمعه شهرستان بابلسر با اشاره به اینکه در صورت تربیت نیروی کارآمد و مهارت محور علاوه بر بالا رفتن بهره وری مشاغل مشکل بیکاری برطرف می شود؛ مهمترین ثمرات این اتفاق را کاهش آسیب های اجتماعی و افزایش نشاط عمومی عنوان کرد و خاطر نشان کرد: آموزش ها باید مطابق با نیاز بازارکار و نیاز سنجی منطقه و تقاضا محور باشد.
حجت الاسلام والمسلمین قلی پور اشتغال پایدار را مهمترین عامل پویایی اقتصاد دانست و بر ضرورت مدرک زدایی و گرایش نداشتن به مدرک و ارتقاء کیفیت آموزش مهارتی بیش از گذشته تأکید کرد و یاد آور شد: رشد و توسعه اقتصادی به توسعه اشتغال وابسته است که در این میان مهارت آموزی و کارآفرینی نقش بسیار برجسته ای دارد و ارتقاء دانش مهارتی افراد سهم بسزایی در کاهش بیکاری جامعه دارد و به توسعه اقتصادی و اجتماعی کمک می کند.
وی با تأکید بر اینکه کارآفرینی و مهارت آموزی مهمترین منبع اشتغال زایی است و اثر مطلوبی بر رشد اقتصادی و اجتماعی جامعه دارد، خاطر نشان کرد: آموزش های فنی و حرفه ای باید بومی سازی شده و مطابق با نیاز بازارکار و نیاز سنجی منطقه و تقاضا محور باشد. اشتغال پایدار در سایه مهارت آموزی امکان پذیر است باید در جامعه به جای مدرک گرایی مهارت گرایی ترویج یابد.
لازم به ذکر است، در ابتدای این جلسه غلامعلی فلاح سماکوش، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید صالحی بابلسر گزارش 9 ماهه و اقدامات شایسته این مرکز را ارایه کرد.
نظر دهید