مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان خبر داد:
افتتاح مرحله آموزش طرح روستای بدون بیکار در دهه فجر
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان از افتتاح مرحله آموزش طرح روستای بدون بیکار در دهه فجر امسال خبر داد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان از افتتاح مرحله آموزش طرح روستای بدون بیکار در دهه فجر امسال خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان، مرحله آموزش بیکاران شناسایی شده این طرح به صورت همزمان در 11روستای انتخاب شده، به صورت پایلوت دراستان و با حضور گودرز امیری معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری لرستان در روستای کاکاشرف شهرستان خرم آباد افتتاح خواهد شد.
رحمن قلاوند، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان در توضیح این طرح اظهار داشت:اهالی روستاها قشر مولد و تولید کننده بخشی قابل توجهی از نیازهای جامعه هستند توانمندسازی جامعه روستایی از جمله اقدامات مهم برای تثبیت جمعیت جامعه روستایی و پیشگیری از مهاجرت های بی رویه و حاشیه نشینی شهرهاست که از مدتها پیش به اجرا گذاشته شده است.
قلاوند افزود:دولت برای کاهش فاصله سطح زندگی و افزایش اشتغال روستایی برنامه هایی را به اجرا گذاشته که یکی از زيرمجموعه های این برنامه ها طرح توانمندسازی روستاها و مناطق محروم است.
وي گفت:توانمند سازی مهارتی روستاييان در راستاي اجراي اين طرح براي حفظ، بهبود و ایجاد اشتغال روستایی است که در آن آموزش های فنی و حرفه ای به منظور توانمندسازی جوامع روستایی و حفظ و ایجاد مشاغل بومی براساس مزیت هر روستا ارائه می شود.
قلاوند توضیح داد:پیگیری این طرح بر اساس دستور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری در اواسط دی ماه سال جاری توسط این اداره کل و با همکاری تعدادی از دستگاه های ذی ربط انجام شد، ماموریت داده شد تا تعدادی از دستگاه های مرتبط با موضوع توانمندسازی روستاها یک کمیته کاری با وظیفه پیگیری طرح موسوم به طرح روستای بدون بیکار تشکیل دهند که دبیری آن به این اداره کل محول شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان گفت:در ابتدا با همکاری فرمانداران، بخشداران، دهیاران و دستگاه های مربوطه از هر شهرستان یک روستا به عنوان پایلوت طرح شناسایی و تعیین شده است و کارشناسان آموزش فنی و حرفه ای با مراجعه مستقیم به این روستاها و بر اساس شاخص های از پیش تعیین شده، آمار تعداد کل خانوار، جمعیت شاغل و جمعیت بیکار به تفکیک سطح تحصیلات را استخراج کرده اند.
وي افزود:در قدم بعدی این کار، آموزش های فنی و حرفه ای متناسب با مشاغلی که اهالی روستاها ابرازعلاقه مندی کرده اند و امکان ایجاد اشتغال در آن روستاها وجود دارد، برنامه ریزی و اجرا می شود.
قلاوند اضافه کرد:با کمک دستگاه های ذی ربط و با نظارت معاون استاندار بیکاران شناسایی شده روستاهای پایلوت در گروه های تعاونی و گروه های خانوادگی سازماندهی می شوند و تسهیلات لازم برای ایجاد اشتغال در اختیار آنان گذاشته می شود و اگر افرادی که مشغول به فعالیت در شغلی می باشند و قصد گسترش آن را داشته باشند، از پشتیبانی لازم نیز برخوردار می شوند.
وی گفت: نتایج این طرح در پایان دوره پایلوت بازنگری شده و نسبت به رفع نقایص و اصلاحات لازم در طرح اقدام خواهد شد تا به مرور نتایج حاصل از آن را به سایر روستاها تعمیم داده شود.
نظر دهید