شعار سال
شنبه 29 دی 1403
  • 1398/02/23 - 10:05
  • - تعداد بازدید: 2356
  • - تعداد بازدیدکننده: 172
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

افتتاح طرح اجرای آموزش دو گانه برای افراد جویای کار در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید بهشتی اصفهان

طرح اجرای آموزش دوگانه برای افراد جویای کار و سیستم صلاحیت حرفه ای در رشته های اتومکانیک درجه 1و 2 در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید بهشتی استان اصفهان افتتاح شد.

طرح اجرای آموزش دوگانه برای افراد جویای کار و سیستم صلاحیت حرفه ای در رشته های اتومکانیک درجه 1و 2 در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید بهشتی استان اصفهان افتتاح شد.


به گزارش روابط عمومي اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان اصفهان، طرح مذکور در راستای اجرای تفاهم نامه همکاری بین اداره كل و اتحاديه صنف خدمات فني وسايل نقليه سبك این استان و نياز استان اصفهان به تعميركارهاي خودروهاي سبك افتتاح شد.


بنابر این گزارش، آئین افتتاح طرح مذکور با حضور فريده روشن، رئيس كميسيون فرهنگي، اجتماعي و ورزشي شوراي اسلامي شهر اصفهان،  آرش اخوان، مديركل آموزش فنی و حرفه ای این استان و جمعی از مسئولان استان برگزار شد.


اخوان در آيين افتتاحيه اجراي طرح نظام آموزش دوگانه مركز شهيد بهشتي با صنف خودرو افزود: چندين سال در استان بر روي اين طرح كارشناسي و مطالعات خارجي صورت گرفته و اميدواريم بتوانيم نتايج مطلوب و مورد انتظار را بدست آوريم.


وي افزود: يكي از سيستم هاي نوين مهارتي در دنيا به ويژه در كشور آلمان، سيستم آموزش دوگانه است كه تفاوت اين سيستم آموزشي با سيستم هاي عادي آموزش مهارتي اين است كه در آموزش فني و حرفه اي استانداردها، 30 درصد تئوري و 70 درصد عملي و هر دو در محيط كارگاهي انجام مي شود.


اخوان ادامه داد:  ولی در سيستم دوآل آلمان، 30 درصد كل دوره آموزش در مجموعه كارگاهي و 70 درصد آن در محيط صنعت يا صنف (محيط كار واقعي) صورت مي پذيرد و فردي كه از اين سيستم خارج مي شود، يك نيروي ماهر و متخصص است.


مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان اصفهان افزود: مربيان و مخاطبان جوياي كار باید با فناوري روز دنيا پيش روند كه اين امر مستلزم تغيير نظام آموزشي است تا فقر مهارتي و فقدان نيروي ماهر در صنعت از بين برود.


اخوان گفت: ما توانستيم با مطالعه ي دستورالعمل هاي موجود در كشور و وزارت تعاون كار و رفاه اجتماعي، ايده نظام دوآل آلمان را از طريق بخشنامه ها و اختياراتي كه داشتيم بومي سازي كنيم.


 وی در ادامه بر استفاده از نقطه نظرات مربيان، مهارت آموزان و كارشناسان حوزه آموزش در راستای اجرای طرح مذکور تأکید کرد.


اخوان ضمن اشاره به سال رونق توليد كه از سوي مقام معظم رهبري (مدظله العالی)نامگذاري شده است، افزود:‌ سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور با اجراي مدل نظام آموزش دوگانه نقش بسيار مهمي براي آينده كشور و تحقق شعار رونق توليد دارد.


مديركل آموزش فني و حرفه اي استان اصفهان گفت: صنايع نياز به  نيروي ماهر دارد ولي متأسفانه نيروي ماهر كمياب بوده و افراد بيكار نيز ضعف مهارتي دارند كه وظيفه مجموعه آموزش فني و حرفه اي است كه نيروي ماهر موردنیاز صنعت صنعت را تربیت کند تا مشكل اشتغال برطرف و توليدات با كيفيت بهتري  در اختيار مشتريان قرار گيرد.


اخوان بهره مندي افراد جوياي كار از نظام آموزش دوگانه (30 درصد در محيط آموزشي و 70 درصد در محيط كار واقعي)  و اجراي سيستم صلاحيت حرفه اي شاغلين صنعت (شايسته گزيني و ارتقاء شغلي طي مراحل مختلف) را از راهكارهاي مهم رونق توليد دانست.


لام به ذكر است در ابتداي اين مراسم، سيروس آئينه بندي،  رييس مركز آموزش فنی و حرفه ای شهيد بهشتي اصفهان با تشريح كامل طرح مذکور گفت: حلقه مفقوده صنعت، عدم ارتباط آموزش با صنعت است كه در اين راستا اين طرح با هدف اشتغال و خودكفايي جامعه هدف در اين مركز كليد خورد.


آئينه بندي افزود: در اين طرح كارآموز از طريق مصاحبه ورودي كه از سوي صنف مكانيك خودرو انجام مي پذيرد جذب شده و به صورت رايگان آموزش ديده و با استانداردهاي مهارتي اين مجموعه آشنا مي شود و پس از آن در محيط كار واقعي قرار گرفته تا به اشتغال برسد.

  • گروه خبری : اخبار استانها
  • کد خبر : 80597
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب