رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور:
اتاق بازرگانی پارلمانی است که نمایندگی افکار فعالان جامعه را بر عهده دارد/ دپارتمان ملی معدن در استان خراسان جنوبی تشکیل می شود
علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در نوزدهمین سفر استانی خود به خراسان جنوبی با حضور در اتاق بازرگانی استان در جلسه هم اندیشی فعالان اقتصادی بر نقش اتاق بازرگانی به عنوان پارلمانی برای نمایندگی افکار فعالان جامعه تأکید کرد.
علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در نوزدهمین سفر استانی خود به خراسان جنوبی با حضور در اتاق بازرگانی استان در جلسه هم اندیشی فعالان اقتصادی بر نقش اتاق بازرگانی به عنوان پارلمانی برای نمایندگی افکار فعالان جامعه تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، هاشمی، معاون وزیر کار، امروز 1 شهریور ماه سال 1399در جلسه هم اندیشی فعالان اقتصادی و کارآفرینان خراسان جنوبی گفت: دو عنصر مشارکت جویی و مشارکت پذیر بودن در مسیر نقش های مسئولانه معنا می یابد.
معاون وزیر کار افزود: مجلس ما زمانی قوام می گیرد و بر پایه بودن در کنار مردم پرچمش برافروخته می شود که نگاه خود را فعالان جامعه گرفته باشد و موضع خود را بر پایه مطالبه گری قرار دهد.
هاشمی با بیان اینکه در هر استان بخش خصوصی پارلمانی پرچم دار و موثر است، تصریح کرد: اگر نقش بخش خصوصی در کنار دولت نبود، از بحران ناشی از تحریم ها نمی توانستیم، عبور کنیم.
معاون وزیر کار با تأکید بر اینکه امروز نقش فعالان اقتصادی در مسیر مقاومت نمایان است، گفت: عزت و مجاهدت فقط مختص دوران دفاع مقدس نبوده است بلکه امروز فعالان اقتصادی، مجاهدت در موضع بودن در عرصه اقتصادی را عهده دار هستند.
هاشمی با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی صاحب صلاحیت حرفه ای برای ورود به مهارت آموزی است، افزود: اتاق بازرگانی خراسان جنوبی می تواند نیروهای فعال را حمایت کند.
هر نیروی فعالی که در موضع کار و تولید است و مهارتش مورد سنجش قرار گرفته است، از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گواهینامه مهارت دریافت می کند.
دپارتمان ملی معدن در استان خراسان جنوبی تشکیل می شود
هاشمی در ادامه با بیان اینکه دپارتمان ملی معدن با خوشه های آن را در استان خراسان جنوبی تاسیس خواهیم کرد، بیان داشت: این دپارتمان می تواند نقش ملی در این استان ایفا کند.
وی با تاکید بر اینکه خراسان جنوبی پیشتاز عرصه علم و دانش بوده است، خاطرنشان کرد: این نکته باید مورد توجه قرار گیرد و استان باید در امور ارتباطات پبشتاز باشد و می تواند ادعای استان با مهارت را در کشور داشته باشد.
وی با بیان اینکه باید به بزرگی مردم وجغرافیای بزرگ بیندیشیم، گفت: خراسان جنوبی تولیدکننده گرانبهاترین محصولات کشاورزی است و ۸۵ درصد زعفران در بازار جهان را در دست داریم و باید به سمت فرآوری این محصول برویم.
معاون وزیر کار تأکید کرد: اتاق بازرگانی باید به طور جدی در این زمینه ورود پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه مهارت سبز در خراسان جنوبی حرفی برای گفتن دارد یادآور شد: ایجاد گلخانه در استانی مانند خراسان جنوبی کارایی دارد.
معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای ادامه داد: خراسان جنوبی می تواند در مهارت و تکنولوژی مطرح باشد و در زمینه ایجاد مراکز جوار کارگاهی هیچ محدودیتی در استان نداریم و باید این مهم مورد توجه قرار گیرد.
هاشمی خاطرنشان کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای هم به ارتقای سطح مهارت کارگران فعلی و هم به جذب نیروی جدید می اندیشد.
وی با بیان اینکه بالاترین نرخ بیکاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی است و ۵۰ درصد کارآموزان ما را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می دهند، گفت: در تمام دانشگاه ها آمادگی داریم مرکز هدایت و مشاوره شغلی و آموزشی ایجاد کنیم که در این راستا تاکنون در ۲۲۰ دانشگاه این مراکز ایجاد شده است.
معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای تصریح کرد: سند توسعه اتاق بازرگانی، سند بالا دست ماست و چانچه سند راهبردی توسعه و نیازهای اتاق استان به ما اعلام شود کارآفرینی برای قبول نیروهای در جستجوی کار خراسان جنوبی صورت می گیرد.
هاشمی اظهار داشت: خراسان جنوبی می تواند علاوه بر ارتقای سطح معیشت و درآمد بهره وری، در ایجاد فرصت های نو برای افرادی که در جست و جوی کار در ایران هستند یک شعبه باشد.
نظر دهید